ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ


Της Λέττας Καλαμαρά 

Ο φόβος των εμβολιασμένων για το COVID-19 είναι απολύτως δικαιολογημένος και σεβαστός. Παρόλο που η συντριπτική πλειοψηφία των θυμάτων είναι ηλικιωμένοι άνω των 70 ετών ή/και με υποκείμενα νοσήματα η χρήση των ιατρικών προϊόντων ανεύθυνων εταιρειών από πελάτες για τη διαφύλαξη της ζωής τους γίνεται κατανοητή ως επιλογή.

Δυστυχώς η αντιλαϊκή, με βάση το ποσοστό Ελλήνων ανεμβολίαστων, αντισυνταγματική και αντίθετη στη Νομοθεσία της Ε.Ε. κυβερνητική πολιτική Μητσοτάκη όμως προκάλεσε την εμφάνιση ενός επικίνδυνου και θλιβερού κοινωνικού φαινομένου.

Ο φασισμός λίγων εμβολιασμένων απέναντι σε Έλληνες ανεμβολίαστους είναι παρόμοιος με εκείνο των Ναζιστών του Β'ΠΠ. Ήρθε στην επιφάνεια κατά τη διάρκεια ενός Γ'ΠΠ απέναντι στο φυσικό ή τεχνητό COVID-19, με Έλληνες και ξένους εμβολιασμένους διεθνώς να διψούν για βία και ανθρώπινο αίμα ανεμβολίαστων.

Διακεκριμένοι μέχρι χθες πολίτες εμφανίζονται σε δημόσια μέσα ενημέρωσης με ύφος χιτλερικό να επιθυμούν τη δικαστική και ανθρώπινη δίωξη, λογοκρισία καθώς και εξόντωση κάθε ανεμβολίαστου πολίτη.

Ηδονίζονται με την ιδέα της σωματικής βίας για την εκτέλεση της ιατρικής πράξης του εμβολιασμού, με το προϊόν της Pfizer-Biontech κατά κύριο λόγο στην Ελλάδα, πάνω στα σώματα ανεμβολίαστων ατόμων παρά τη θέληση τους. Δεν υπάρχει αμφιβολία για κάποιους πως αν είχαν την ευκαιρία θα έμπηγαν οι ίδιοι για το "κοινό καλό" ένα εμβόλιο COVID-19 σε όποιον δεν το επιθυμεί στη μέση του δρόμου ξεγυμνώνοντάς τον.

Αν αυτό ακόμα δεν είναι εφικτό  επιδιώκεται  ακόμα χειρότερα η ηθική εξόντωσή τους με το στίγμα του κοινωνικού μιάσματος, ενός αντίχριστου και ανθέλληνα ατόμου, που οφείλει να αποκλείεται από δημόσιες υπηρεσίες, από καταστήματα, από την ψυχαγωγία, από τον αθλητισμό από τη ζωή μέχρι τον οικονομικό και κοινωνικό θάνατό του. Το δικαίωμά του να μην επιλέγει το εμβόλιο για οποιονδήποτε λόγο ή/και να φοβάται και αυτός με τη σειρά του τις παρενέργειές του ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟ.

Ο φασισμός από όποια πλευρά και να προέρχεται είναι άθλιος και καταδικαστέος. Η ανθρωπότητα ιστορικά έχει ζήσει δεινά εξαιτίας του ιδεολογικού διχασμού και κάθε φασιστική επισήμανση ή ανοχή απέναντι του προμηνύει δύσκολους καιρούς. Ναζισμός και κάθε φασισμός εδραιώνεται όχι μόνο στην υιοθέτησή του αλλά και στη σιωπή εκείνων που είναι ταγμένοι να υπερασπίζονται το Σύνταγμα και τους αγώνες του 1940 με το ιστορικό "ΟΧΙ".

Έλληνες, εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι, τώρα που το χάπι της Merck κυκλοφορεί ήδη και η Pfizer το ετοιμάζει, σύμφωνα με τις δηλώσεις τους, οφείλουν να μείνουν ενωμένοι, ανεξάρτητα αν και ποιο ιατρικό σκεύασμα χρησιμοποιούν,  και να απέχουν από φασιστικές δηλώσεις από κάθε άκρο. Τόσο από ανεμβολίαστους που αγνοούν τον COVID-19 και τα 365 θύματα περίπου ετησίως κάτω των 70 ή/και χωρίς υποκείμενα νοσήματα και τα χιλιάδες άνω των 70 ή/και με υποκείμενα νοσήματα όσο και από τους εμβολιασμένους που επιζητούν την οικονομική, κοινωνική και φυσική εξόντωση των ανεμβολίαστων Ελλήνων.

Η Ελλάδα του 21ου αιώνα με τα πλούσια κοιτάσματά της το μόνο που δεν χρειάζεται είναι ένας νέος Εμφύλιος, η επιβολή του οποίου διαφαίνεται ως στρατηγικός στόχος αποικιοκρατών και διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος με επίλεκτους ντόπιους συνεργάτες.

ΝΑΙ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ, ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ