ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

COVID19: Η ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΑΝΩ ΤΩΝ 70 ΕΤΩΝ Η'/ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ



Της Λέττας Καλαμαρά

Ο ΕΟΔΥ για άλλη μία μέρα δημοσίευσε τα στοιχεία των θυμάτων του COVID-19 με ΕΝΑΝ συνάνθρωπό μας κάτω των 70 ετών ή/και χωρίς υποκείμενα νοσήματα να χάνει τη ζωή του. Δυστυχώς από τους 65 θανάτους αποδιδόμενους στο COVID-19 στην Ελλάδα σήμερα 8/11/2021 οι 64, ποσοστό 95,3%, αφορούσαν πολίτες άνω των 70 ετών ή/και με υποκείμενα νοσήματα.

Ο αριθμός του ΕΝΟΣ θανάτου ημερησίως κάτω των 70 ετών ή/και χωρίς υποκείμενα νοσήματα είναι σταθερός από την αρχή της πανδημίας αποδεικνύοντας ότι ο COVID-19 είναι συντριπτικά θανατηφόρος για άτομα άνω των 70 ετών ή/και με υποκείμενα νοσήματα.

Το ίδιο ισχύει και για τις διασωληνώσεις περίπου όπου σήμερα 8/11/2021 στην Ελλάδα αφορούσαν κατά συντριπτικό ποσοστό (81,3%) πολίτες άνω των 70 ετών ή/και με υποκείμενα νοσήματα, όπως συμβαίνει και καθόλη τη διάρκεια της πανδημίας. 

Δυστυχώς Κυβέρνηση, Ειδικοί και Μέσα Ενημέρωσης συνεχώς αναφέρονται στο δίλημμα εμβολιασμού, το φόβο των εμβολιασμένων απέναντι στον ιό και το φόβο των ανεμβολίαστων απέναντι στα προϊόντα εταιρειών που δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη για τις παρενέργειές τους και αγνοούν στα μέτρα και την ενημέρωση την ηλικιακή και κοινωνική ομάδα με το σοβαρό κίνδυνο απώλειας της ζωής τους.

Τα γεγονότα είναι ακόμα πιο ανησυχητικά καθώς πλέον σε όλη την Ευρώπη τα νοσοκομεία αυξάνουν τις νοσηλείες των εμβολιασμένων λόγω και της παρέλευσης εξαμήνου από τον εμβολιασμό τους που δημιουργεί ασφυκτικές πιέσεις και σύγχυση στην κοινωνία ευλόγως.

Ο Κ.Μητσοτάκης που ενδιαφέρεται αποκλειστικά να μη θίξει τις ψεύτικες "ελευθερίες" των πελατών των Τούρκων  CEO της Biontech κατά κύριο λόγο οφείλει να μεριμνήσει για τους ανθρώπους που διασωληνώνονται και χάνονται σε καθημερινή βάση άνω των 70 ετών ή/και με υποκείμενα νοσήματα με στοχευμένα μέτρα προς τους ίδιους και ενημέρωση για να σταματήσει η εθνική τραγωδία μας.

Η διάλυση της κοινωνίας με αχρείαστους διχασμούς και κατηγοροποιήσεις πολιτών που παραπέμπουν σε ολοκληρωτικά καθεστώτα και η παράλληλη καταστροφή της ελληνικής οικονομίας και επιχειρηματικότητας υπηρετεί άλλους σκοπούς και όχι την προστασία της υγείας εκείνων που κινδυνεύουν εδώ και δύο χρόνια πραγματικά.

Κυριάκο Μητσοτάκη, ως πλήρως υπεύθυνος για την κατάσταση σταμάτησε την εθνική τραγωδία προστατεύοντας τους ευάλωτους πριν να είναι αργά και σταμάτησε να ασχολείσαι μόνο με το διχασμό και τις πωλήσεις της Biontech. 

Αν δεν μπορείς, φύγε να σωθούν οι Έλληνες.

Δυστυχώς, Κυβέρνηση και Ειδικοί συνεχίζουν να στοχεύουν λάθος, σε μία 3η δόση εμβολίου στο γενικό πληθυσμό, για την οποία ΗΠΑ και Ε.Ε., FDA και ΕΜΑ δεν δίνουν την έγκριση, περιέργως.