ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Τρίτη 10 Αυγούστου 2021

ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΜΕ




Επικίνδυνος και αμετανόητος, χωρίς επαφή με την πραγματικότητα και την καταστροφή που συνέβη επί της Πρωθυπουργίας του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του κοροϊδεύοντας τον ελληνικό λαό. Στα λόγια αναλαμβάνει φυσικά, ζητάει και συγνώμη και στην πράξη όλα καλώς και "ποιεί την νύσσαν", ενώ η Εύβοια ακόμη καίγεται και τα μηνύματα εκκένωσης χωριών συνεχίζονται.

Ο Πρωθυπουργός του διχασμού με την καταπάτηση του Συντάγματος, ενδιαφέρεται μόνο για την προστασία του καθεστώτος του και την παραμονή στην εξουσία. Σύντομα θα μας διχάσει σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, θα φυτέψει την "πράσινη" ανάπτυξη των αποικιοκρατών και θα συνεχίσει το τυραννικό του καθεστώς.

Είναι επικίνδυνος καθώς με την εμμονή παραμονής στην εξουσία, χωρίς την εμπιστοσύνη του λαού και με αναποτελεσματικό κρατικό μηχανισμό, θα είναι ο ίδιος που θα αντιμετωπίσει την επόμενη εθνική κρίση, ανίκανος και αποτυχημένος.

Ντροπή σε όσους στηρίζουν την Κυβέρνηση Μητσοτάκη ακόμα και τώρα με την Αττική, Πελοπόννησο και Εύβοια απανθρακωμένες και τους Έλληνες πρόσφυγες και κατεστραμμένους  στη χώρα τους.

Ανάληψη ευθύνης χωρίς παραίτηση δεν υπάρχει. 

Εκλογές για μία Νέα Ελλάδα πριν να είναι αργά.

Λ.ΚΑΛΑΜΑΡΑ