ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

ΜΕ ΔΙΧΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Της Λέττας Καλαμαρά 

Το βαθύ Κράτος που κυβερνάει και καταστρέφει την Ελλάδα ψάχνει τρόπο να διασωθεί μετά την ύποπτη εθνική καταστροφή που διερευνά η Εισαγγελία σπέρνοντας το διχασμό και την κοινωνική τρομοκρατία. Έχοντας πετύχει το στόχο του, της ολοκληρωτικά καμένης Βορείου Εύβοιας, χάρη στην απουσία του κρατικού μηχανισμού κυρίως από αέρος, την οποία και θα αξιοποιήσει άμεσα τώρα, στρέφεται στην τελική φάση του σχεδίου διάλυσης και σμίκρυνσης της Ελλάδας.

Η πλήρης καταπάτηση του Συντάγματος και της Νομοθεσίας της Ε.Ε., η αλλαγή πολιτεύματος, επιβάλλεται με υποχρεωτικούς εμβολιασμούς χωρίς κρατική ευθύνη στον πυρήνα του έθνους, διχασμό και απομείωση της ισχύος του. Επιδιώκεται ο διχασμός και η πρόκληση οργής με την στοχοποίηση όσων ασκούν το δημοκρατικό δικαίωμα να μην εμβολιάζονται για τους δικούς τους λόγους.

Ένας διαχωρισμός Ελλήνων με διαφορετικό βαθμό ελευθεριών παρά το γεγονός ότι όλοι κολλούν και μεταδίδουν, εμβολιασμένοι και μη, μία ίωση, είναι δεδομένο ότι θα φέρει οργή και συγκρούσεις. Η γνωστή συνταγή για αποικίες, του "διαίρει και βασίλευε" αποτελεί το πολιτικό καταφύγιο διάσωσης του αποτυχημένου και ανίκανου Κ.Μητσοτάκη και του καθεστώτος που εκπροσωπεί. 

Οι εντεταλμένοι του διχασμού πολιτικοί ξεκίνησαν να διαλαλούν και να περιγράφουν από σήμερα, χωρίς κανένα λόγο, μία ζοφερή πραγματικότητα από το φθινόπωρο για να εκτρέψουν την κοινή γνώμη από την εθνική καταστροφή και το πολιτικό στρίμωγμα του Κ.Μητσοτάκη και ενός παρασιτικού συστήματος, πολιτικού και κοινωνικού, που δημιουργεί ακατάπαυστα χρέος, ελλείματα και φτωχοποίηση της Ελλάδας και του λαού.

Οι σύγχρονοι κοτζαμπάσηδες και τα τσιράκια τους στηρίζουν μία αποδεδειγμένη εκ τους αποτελέσματος ανίκανη Κυβέρνηση και σύστημα για ίδιο όφελος. Το μόνο που τους ενδιαφέρει διακομματικά είναι να υπηρετούν τους Ούννους, Γερμανούς και Τούρκους, να διασφαλίζουν το μερτικό τους και να αγοράζουν το παρασκεύασμα του Τούρκου CEO της BionTech και λοιπών.  

Το σχέδιο της Παγκόσμιας Συμμορίας για τη φτωχοποίηση, ερημοποίηση και εμφύλιο των Ελλήνων, υπηρέτες των Ούννων της πράσινης καταστροφής, θα αποτύχει όσο καλά και αν ο αλγόριθμος της Μαντάμ "Ο" το δουλεύει ολονυχτίς. 

Η Νέα Ελλάδα βασισμένη στις αρχέγονες ρίζες της, γεμάτη ενέργεια, θα δημιουργηθεί.

Ο δρόμος είναι ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ Μητσοτάκη, Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών, Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας και Προκήρυξη Εκλογών ΑΜΕΣΑ. 

Η Δημοκρατία και η Ισότητα των Πολιτών είναι θεμέλιος λίθος της Νέας Ελλάδας της ευημερίας.