ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

ΔΕΙΛΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΗΓΕΤΕΣ


Της Λέττας Καλαμαρά

Η περιπέτεια με τον αγνώστου προέλευσης και φύσης COVID-19 αντιμετωπίστηκε με διαφορετικό τρόπο από κάθε Κράτος και το σύστημα εξουσίας του. Κοινός τόπος όλων ήταν η άσκηση εξουσίας και η λήψη αποφάσεων χωρίς την ανάληψη ευθυνών και η  ανάδειξη της επιστήμης της υγείας χωρίς μελέτες ως απόλυτη αρχή της ζωής μας υπεράνω της δημοκρατίας και της ελευθερίας

Το αρχικό επιχείρημα του Κυριάκου Μητσοτάκη για την επιβολή δρακόντειων μέτρων και καταστροφής της οικονομίας και της κοινωνικής ζωής των Ελλήνων που αφορούσε την προάσπιση και του Ενός υπέργηρου συμπολίτη μας με υποκείμενα νοσήματα, αντικαταστάθηκε πλέον από τον ορισμό ως παράπλευρη απώλεια ακόμα και μίας νεαρής μητέρας από τον εμβολιασμό με προϊόντα εταιρειών χωρίς καμία νομική ευθύνη με απόφαση Μητσοτάκη και άλλων Αρχηγών Κρατών.

Πέρα από τη δειλία ανάληψης ευθυνών για κάθε παρενέργεια, θανατηφόρα και μη από την επιβολή αμέσως ή ακόμα χειρότερα εμμέσως με πλάγιους εκβιασμούς, όπως στην περίπτωση της Κρατικής Υπηρεσίας ΕΜΑΚ της Πυροσβεστικής από τους κυβερνητικούς και κρατικούς αξιωματούχους, ένας βομβαρδισμός παραπληροφόρησης και επιλεγμένης μονόπλευρης ενημέρωσης επικράτησε με την αιγίδα του Μαξίμου στα συστημικά μέσα ενημέρωσης.

Κλασική περίπτωση ακόμα και στις μέρες μας όπου για παράδειγμα προβάλλεται από το κρατικό κανάλι η απειλή των κορωνοπάρτι στη Θεσσαλονίκη ενώ αποκρύπτεται το γεγονός ότι η πόλη έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμού και στην ουσία έχει επιτύχει υψηλά επίπεδα ανοσίας.

Η κυβερνητική αποτυχία Μητσοτάκη, Κικίλια, Χαρδαλιά, Γεωργιάδη και Μαξίμου ως προς τον εμβολιασμό των Ελλήνων είναι παταγώδης. Σε μία κοινωνία όπου επέβαλαν το πιο σκληρό lockdown και την κατάλυση της δημοκρατίας και ελευθερίας στο μέγιστο βαθμό στη Δύση και ενημέρωναν μονόπλευρα οι Έλληνες γύρισαν την πλάτη τους και εμβολιάστηκαν μόλις 3,5 εκατομμύρια πολίτες σε πληθυσμό 11 εκατομμυρίων, δηλαδή μειοψηφία.

Οι λόγοι που οι Έλληνες γύρισαν την πλάτη στα προϊόντα εμβολιασμού, τις ανεύθυνες διά Νόμου και συχνά αλλοπρόσαλλες επιστημονικές θέσεις της Επιτροπής Ειδικών και τις πολιτικές αποφάσεις Μητσοτάκη δεν είναι η απόρριψη ύπαρξης του COVID-19, ούτε οι αντικοινωνικές συμπεριφορές τους που επιδιώκει το Μαξίμου και η Αυλή του να αποδώσει ούτε οι αυτοκτονικές τάσεις τους, φυσικά.

Οι κύριες αιτίες απόρριψης των προτροπών εμβολιασμού οφείλουν να αναζητηθούν στα παρακάτω:

- Η μη ανάληψη νομικών ευθυνών από τις εταιρείες κατασκευής των εμβολίων απέναντι στους πελάτες τους στους οποίους ο κ.Μητσοτάκης και οι αξιωματούχοι του προσπαθούν να επιβάλλουν με υποχρεωτικό εμβολισμό και διχαστικές διακρίσεις.

Ο μη προσδιορισμός της φύσης και προέλευσης του COVID-19 από επιστήμονες και πολιτικούς παγκοσμίως εδώ και 18 μήνες.

- Η περίεργη εμμονή αντιμετώπισης του COVID-19 από εμβόλια αποκλειστικά και όχι από άλλα φάρμακα.

- Η εμμονή μονόπλευρης επικοινωνιακής πολιτικής ενημέρωσης και η μη απάντηση σε εύλογα ερωτήματα των πολιτών όπως πού βρίσκονται οι μελέτες συσχέτισης της μουσικής με την εξάπλωση του COVID-19 ή γιατί επελέγησαν συγκεκριμένοι τύποι εμβολίων, οι οποίοι κατόπιν στην πράξη εμφανίζουν προβλήματα.

- Η ελιτίστικη προσπάθεια του Μαξίμου και των Κρατικών Αξιωματούχων ακόμα και στον πυρήνα του Έθνους για διαχωρισμό πολιτών και διακρίσεις υπέρ των εμβολισμένων με αποκλεισμούς, επιτημιτικές αναφορές και ακόμα και νέες λίστες τύπου Σίντλερ των Ναζιστών.

- Η προσπάθεια απόκρυψης και η υποτονική επικοινωνιακή αναφορά σε περιστατικά παρενεργειών ή/και ακόμα θανάτων από συγκεκριμένα εμβόλια εταιρειών.

- Η συνειδητή παραπληροφόρηση της παρουσίασης των Ελλήνων ως απείθαρχων και αντιδραστικών που σε όποιο βαθμό υπήρξε, οφείλεται στην πλήρη έλλειψη εμπιστοσύνης των πολιτών απέναντι σε Κυβερνήσεις που κύριο μέλημά τους είναι η γερμανοδουλεία, η καταστροφή του ΑΕΠ, ο αιώνιος δανεισμός, ο ενταφιασμός των ονείρων των νέων και η λεηλασία των κονδυλίων της Ε.Ε. χωρίς αντίκρισμα επί δεκαετίες.

- Ο πλουτισμός συγκεκριμένων εταιρειών μέσα από πολιτικές αποφάσεις Μητσοτάκη με την επίκληση του επείγοντος και της προστασίας των πολιτών την ίδια περίοδο όταν ο λαός, επιχειρήσεις και εργαζόμενοι υπέστην δραματική μείωση των εισοδημάτων τους.

- Η αντίφαση σε άλλα Κράτη της Ε.Ε. ακόμα και στη Βαλκανική, όπως η Βουλγαρία, όπου δεν υπήρξε ούτε περιορισμός κυκλοφορίας ούτε χρήση μάσκας σε εξωτερικούς χώρους, ούτε απαγόρευση μουσικής και αθλητισμού επί μήνες χωρίς καμία επιδείνωση της κατάστασης COVID-19.

- Η κυριότερη όμως αιτία της απείθειας των πολιτών είναι η επιδεικτική καταπάτηση των δρακόντειων και ανεξήγητων ενίοτε μέτρων Μητσοτάκη από τον ίδιο και την Αυλή του. Τρανό παράδειγμα καταπάτησης των μέτρων η πρόσφατη εκδήλωση στο Καλλιμάρμαρο όπου μάσκες, μουσική και ωράριο αποδείχθηκε ότι είναι μόνο για τους ιθαγενείς και οι Έλληνες γερμανόδουλοι απολαμβάνουν προνόμια.


Αυτά για αρχή, κύριε Μητσοτάκη, και αναμένουμε τις απαντήσεις από εσάς την ηττημένη αφεντικίνα σας Μαντάμ "Ο" και τα πιόνια σας που λυσσομανούν να κατατάξουν σε λίστες Έλληνες που δεν εμβολιάζονται και σας ασκούν σφοδρή κριτική για τους παραπάνω λόγους, μεταξύ άλλων, και γιατί δεν σκύβουν το κεφάλι στο γερμανικό ολοκληρωτισμό με τα γαλλικά φορέματα.

Ας αρχίσουν οι Χοροί, εκείνοι που τραγουδάνε την τραγωδία της Ελλάδας συνοδεία του Αγίου Πνεύματος. 

Εξάλλου, όλοι Σύμμαχοι είμαστε, γιατί να μην γνωριζόμαστε καλύτερα επωνύμως.