ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Δεν έχει προηγούμενο η άρνηση της Επιτροπής των Ειδικών που δεν φέρουν καμία ευθύνη και του  Υφυπουργού Αθλητισμού κ.Αυγενάκη που δεν επιτρέπει τον αθλητισμό στα παιδιά.

Παιδιά που με Νόμο θα υποβάλλονται σε κινέζικα rapid test για να μεταβούν στα σχολεία τους από 10 Μαΐου, σε τάξεις στοιβαγμένα ανά 25, αλλά δεν έχουν το δικαίωμα να τρέξουν και να χαρούν. Να αθληθούν, να χαρούν, να λυπηθούν.

Ούτε στις πρώην κομμουνιστικές χώρες δεν ισχύει η απαγόρευση λειτουργίας των Ακαδημιών στις μέρες μας και είναι προφανές ότι υπάρχει μανία κατά της άθλησης των παιδιών. Η επιστήμη μέχρι τώρα υποστήριζε πως η άσκηση, η σωματική άθληση, αποτελεί καθοριστικό παράγοντα ανάπτυξης για τα παιδιά. Η κίνηση, το τρέξιμο, η συνύπαρξη με στα γήπεδα ενισχύει την ψυχική, την πνευματική και τη σωματική πρόοδο των παιδιών. Με ποιο δικαίωμα τους το στερούν; Πού είναι τα πρακτικά των ανεύθυνων Ειδικών;         

Ο Δήμιος Μητσοτάκης και η παρέα του που ενδιαφέρονται μόνο για προμήθειες εμβολίων συγκεκριμένης εταιρείας και για τα rapid test Κίνας αποκαλύπτονται καθημερινά. Χωρίς αιδώ τιμωρούν τα παιδιά με ακινησία.

Η μόνη στρατηγική τους είναι η απόκρυψη των προσώπων των Ελλήνων με αχρείαστες μάσκες και η κατάπτωση της υγείας τους μέχρι να αναλάβουν ατομικά την ευθύνη για τον πλουτισμό των εταιρειών.

Το μίσος κατά των παιδιών θα επιστρέψει πάνω τους με την πολιτική κατάρρευση όλων των ανεύθυνο-υπεύθυνων που βασανίζουν τον ελληνικό λαό και ενδιαφέρονται μόνο για τον ενταφιασμό της Ελλάδας.

Η Ανάσταση των Ελλήνων είναι κοντά...

Λ.ΚΑΛΑΜΑΡΑ