ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Της Λέττας Καλαμαρά

Γεννηματά και Μητσοτάκης αίφνης αντάλλαξαν πασχαλινές ευχές, νοήματα για τον ενταφιασμό του αμύθητου ορυκτού πλούτου της Ελλάδας και οικουμενική μετεκλογική διαπλοκή. Στα προεόρτια των επικείμενων εκλογών δραπέτευσης του Κυριάκου Μητσοτάκη, η Φώφη φαντάζει η νέα κλειδοκράτορα της Κερκόπορτας.

Ο ενταφιασμός των ορυκτών καυσίμων της Ελλάδας, ο ανεξάντλητος πλούτος φυσικού αερίου νοτίως της Κρήτης αποτελεί τον αυτοσκοπό κάθε προσποιητής κλιματικής ευαισθησίας.

Οι προαιώνιοι εχθροί του Ελληνισμού γείτονες και διεθνιστές μετά την αποτυχία ελέγχου των νερών της Ανατολικής Μεσογείου απαιτούν την οικουμενική ομολογία και σφραγίδα στη Βουλή των Ελλήνων για την μη εξόρυξη του μυθικού πλούτου της Κρήτης.

Η αποτυχημένη προώθηση της Μαντάμ "Ο" για ανεξαρτησία της Κρήτης, εφεύρεσης κρητικής γλώσσας, εγκατάστασης μουσουλμάνων της Αφρικής και Ασίας στη Νήσο και άλλες ανθελληνικές κορώνες φέρνει ως τελική λύση τον ενταφιασμό των ορυκτών καυσίμων ως εχέγγυο διατήρησης μίας παρασιτικής ελίτ μερικών δεκάδων χιλιάδων πιράνχας του δημοσίου χρήματος.

Η ξαφνική εμμονή της κ. Γεννηματά, του κ. Μητσοτάκη και όλων των πιστών φτωχοποίησης της Ελλάδας με την κλιματική αλλαγή οφείλει να διατυπωθεί ταυτόχρονα με την επίσημη θέση και πράξη τους για την αξιοποίηση του φυσικού αερίου νοτίως της Κρήτης εις όφελος του ελληνικού λαού για να χαρακτηριστεί ως αγνή και περιβαλλοντική. 

Ειδάλλως πρόκειται για ένα ανθελληνικό σχέδιο συνέχισης της αποικίας στον 21ο αιώνα, υπηρέτησης σκοτεινών παγκόσμιων δυνάμεων που δεν επιθυμούν τη φωταγώγηση της Ευρώπης από την Ελλάδα, που επιδιώκουν ματαίωση του Αγωγού EastMed και συνέχιση της ανεξέλεγκτης ροής εμπορευμάτων, ουσιών και ανθρώπων στα νερά της Ελλάδας. Όλα εις βάρος του βιοτικού επιπέδου των αγέννητων Ελλήνων.

Μετά το αίσχος της Μακεδονίας, την επικείμενη σφράγιση του εγκλήματος της εισβολής του '74 στην Κύπρο, την πολιτική κατάκτηση των νήσων του Ανατ.Αιγαίου και την παράδοση της ΑΟΖ της Ελλάδας στην Ανατ.Μεσόγειο, ο ενταφιασμός των τεραστίων κοιτασμάτων φυσικού αερίου νοτίως της Κρήτης αποτελεί την ύψιστη πολιτική εγκληματική ενέργεια εις βάρος της Ελλάδας του αύριο.



Πολλοί Έλληνες οραματίζονται μία νέα Καταστροφή του '22 αλλά η νέα δίκη των Έξι για τα εγκλήματα της Μεταπολίτευσης είναι προ των Πυλών.

Εκλογές έρχονται και νέα Οικουμενική εξυφαίνεται εις μάτην, Μαντάμ "Ο"...