ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΟΙ ΔΗΜΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Κάθε μέτρο τρομοκρατίας επιστρατεύουν οι δήμιοι της Ελλάδας που κατέστρεψαν την υγεία, την κοινωνία και την οικονομία με αφορμή τον COVID-19 για να εμποδίσουν την κυκλοφορία των Ελλήνων, το άνοιγμα της οικονομίας και της κοινωνίας, την αποκάλυψη των προσώπων τους.

Μετά την απελπιστικά καθυστερημένη αντίδραση της Κυβέρνησης και την απόφαση ανοίγματος της αγοράς και της εστίασης σε εξωτερικούς χώρους διεξάγεται βομβαρδισμός μηνυμάτων από τα μέσα παραπλάνησης για κατακόμβες νεκρών και απαραίτητης συνέχισης της φίμωσης.

Κανείς ανεύθυνο-υπεύθυνος της Επιτροπής δεν μας ενημερώνει επίσημα για τον κίνδυνο των εμβολιασμένων που διατρέχουν τόσο οι ίδιοι όσο και οι πλησίον τους, για τη φασιστική απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 23:00, για την ανούσια απαγόρευση μετακίνησης εντός της επικράτειας και για την αδικαιολόγητη επιβολή χρήσης μάσκας σε εξωτερικούς χώρους χωρίς συνωστισμό.

Πέρα από τα αναγκαία μέτρα προφύλαξης από τον COVID-19 η πανδημία αποτελεί αναμφίβολα και μία χρυσή μπίζνα δισ. ευρώ για εταιρείες χωρίς ευθύνες, για κατασκευαστές μασκών, για μεσάζοντες και δανειστές Κρατών που εξαρτώνται από τις πολιτικές αποφάσεις Μητσοτάκη και τις εισηγήσεις της Επιτροπής χωρίς ευθύνες.

Η παραχώρηση της ελευθερίας των πολιτών στο Κράτος καλά θα είναι να συνοδεύεται ανταποδοτικά και με την εξασφάλιση βασικών συνταγματικών και αξιών της ανθρώπινης ύπαρξης. Ο υπέρμετρος αυταρχισμός και η υπέρ-προβολή μόνο  της μίας άποψης αποτελεί δικτατορικό χαρακτηριστικό και δεν ωφελεί τη δημοκρατία, την υγεία και την ασφάλεια των πολιτών.

Για τους εχθρούς της Ελλάδας που ονειρεύονται την υγειονομική, οικονομική, κοινωνική και εθνική διάλυσή της ας περιμένουν λίγο ακόμα. Η Ελλάδα ανέκαθεν στην ιστορία της εξέπληττε τον ανθρώπινο πολιτισμό.

Λ.ΚΑΛΑΜΑΡΑ