ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Δευτέρα 26 Απριλίου 2021

ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΔΕΝΔΙΑ


Της Λέττας Καλαμαρά

Η πολιτική αναβάθμιση του νυν Υπουργού Εξωτερικών κ.Δένδια στην Άγκυρα με αμφισβήτηση ακόμα και του νυν Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας αμαυρώθηκε αίφνης από σειρά δημοσιευμάτων που τον έφεραν να απαρνείται τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας.

Ουδείς Έλληνας μπορεί να πιστέψει ότι με την Ελλάδα ως αποικία χρέους με τραγικά οικονομικά δεδομένα ΑΕΠ, δυσθεώρητου χρέους και ανύπαρκτης ανάπτυξης επί διακυβέρνησης Μητσοτάκη, υπάρχει Έλληνας πολιτικός που αποκηρύσσει εθνικό πλούτο εις βάρος των επόμενων γενεών.

Είναι γνωστό ότι το Διεθνές Οργανωμένο Έγκλημα και η παγκόσμια ελίτ που μισεί την Ελλάδα την οραματίζεται ως αιώνια γέφυρα παράνομης διακίνησης εμπορευμάτων, ουσιών, ανθρώπων και παιδιών.

Είναι επίσης γνωστό ότι η εξόρυξη του ορυκτού πλούτου της Ελλάδας και ο αγωγός East-Med καθώς και κάθε άλλος για τη φωταγώγηση και θέρμανση της Ευρώπης θα έφερνε τεράστια κέρδη στην Ελλάδα αλλαγή του γεω-οικονομικού και γεω-στρατηγικού χάρτη της Ευρώπης.

Είναι γνωστό ότι Αγωγοί τέτοιου βεληνεκούς απαιτούν αιώνια φύλαξη και Ασφάλεια, εγκατάλειψη άχρηστων εξοπλισμών και κρατικών αψιμαχιών στην περιοχή καθώς και ξερίζωμα κάθε παράνομης δραστηριότητας στην ξηρά και τη θάλασσα.

Είναι γνωστό ότι η Γερμανία της δημοκρατίας της κας Μέρκελ επιζητεί την ακύρωση του αγωγού East-Med και την περαιτέρω εξάρτηση της Ευρώπης από τη Ρωσία μέσω του αγωγού Nord Stream.


Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι τι υπηρετεί ο κ.Μητσοτάκης και τι πρεσβεύει ο κ.Δένδιας τελικά, με τον οποίο κάποιοι σκοτεινοί κύκλοι οραματίζονται έναν οικουμενικό ρόλο στη διαχείριση του σκοταδιού μετά τις επερχόμενες εκλογές φθάνοντας στο σημείο να του επισυνάπτουν μάλιστα και προθυμία.

Ανεξάρτητα από τα σχέδια των πειρατών της Γης, εξεχόντων Ελλήνων και βαρβάρων, καθώς και τις πράσινες αρλούμπες για τον ενταφιασμό των τεραστίων κοιτασμάτων νοτίως της Κρήτης στην Ελλάδα, ο παγκόσμιος χάρτης θα αλλάζει και το σκοτάδι θα φωτίζεται καθημερινά.

Τα πρόσωπα των ανθρώπων και κυρίως των Ελλήνων θα λάμψουν και πάλι όσο και αν το Διεθνές Οργανωμένο Έγκλημα και οι ντόπιοι αντιπρόσωποί του εκτοξεύουν λάσπη στον Ουρανό της Ελλάδας για να καλύψουν μία ημέρα ακόμα και τον ήλιο της ανθρωπότητας.

Ο μόνος που εξυπηρετεί τα συμφέροντα της χώρας του είναι ο Ταγίπ Ερντογάν που βρίσκει εξαίρετους Έλληνες για να διασφαλίσουν τα συμφέροντα του Έθνους του συνεχώς, τα λεγόμενα πολιτικά και όχι μόνο γιουσουφάκια μας.

Καλό ταξίδι, κύριε Μητσοτάκη, στην Άγκυρα και καλές δουλειές.


Το Μαντείο των Δελφών προβλέπει μεγάλες μπίζνες για τη ντόπια σάπια νομενκλατούρα εις βάρος της Ελλάδας ως Κράτος και των Ελλήνων ως πολίτες.