ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021

ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕΡΚΕΛ


Της Λέττας Καλαμαρά

Η πάλαι ποτέ κυρίαρχος της Γερμανικής Ευρώπης και τιμώμενη από το Harvard Καγκελάριος Μέρκελ οδεύει σε ένα εξευτελιστικό πολιτικό τέλος. Κυρίαρχος στη μετα-ψυχροπολεμική περίοδο στην κεντρική γερμανική πολιτική σκηνή πρωτοστάστησε στο διαμελισμό της Ενωμένης Ευρώπης, με την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου και το κυριότερο συνέτριψε το όραμα της Ε.Ε.

Η Ε.Ε. μετατράπηκε σε έναν αγωγό χρήματος αγνώστου προέλευσης, εκμαυλισμού και καταπάτησης κάθε εθνικής συνείδησης και κυριαρχίας προς το συμφέρον μίας αποκρουστικής ελίτ. Η κ. Μέρκελ στη φιλότιμη προσπάθειά της να χτίσει το Δ'Ράϊχ το μόνο που κατάφερε είναι να έχει σκλαβώσει εκατομμύρια Ευρωπαίων σήμερα φορώντας προσωπεία και να μετατρέπεται σε καθημερινή βάση σε ένα απεχθές πολιτικό πρόσωπο στην ίδια τη χώρα της.

Η παρακαταθήκη της ως Διευθύνων Σύμβουλος της Γερμανίας και κεντρικό όργανο του σκηνοθέτη της ευρωπαϊκής κεντρικής σκηνής είναι μηδαμινή για τους λαούς. Θα μείνει στην ιστορία ως μία φιλόδοξη αποτυχημένη Ανατολικογερμανίδα της Στάζι που γνώρισε τον καπιταλισμό από την λάθος πλευρά της ιστορίας.

Άθλιοι και θλιβεροί κομπάρσοι οι Έλληνες ηθοποιοί της πολιτικής που δέθηκαν στο άρμα της για να μετατρέψουν την Ελλάδα σε μία σύγχρονη αποικία χρέους, χωρίς ιδιοκτησία και το λαό μας σερβιτόρο των διακοπών των ψηφοφόρων της κ. Μέρκελ. 

Όσο και αν προσπαθούν οι Έλληνες δοσίλογοι να καταστρέψουν την Ελλάδα δένοντας την ως άλλο Έκτορα στο άρμα της Μέρκελ για έναν αιώνα απέτυχαν. Η Ελλάδα θα διώξει τη σκόνη από πάνω της μαζί με τους ντόπιους κοτζαμπάσηδες που ντύνονται ήρωες του '21 για να καμουφλάρουν τα εθνικά εγκλήματά τους. Κάθε συμφωνία τους θα καταστεί άκυρη στην πράξη ως δόλια δημιουργημένη και με σκοπό το ίδιο όφελος των κρατικών αξιουματούχων εις βάρος της Ελλάδας.

Η Ελλάδα σύντομα θα αναγεννηθεί όχι στις φιέστες των άκαπνων αλλά στους αγρούς και τα πεδία δόξης των αληθινών Ελλήνων. Εκείνων που κείτονται ανώνυμοι στο Σύνταγμα μας και αγνοούν τα τσιράκια της κ. Μέρκελ και των λοιπών προσκεκλημένων της πολτοποιημένης γαρίδας.

Εις μάτην τα κροκοδείλια δάκρυα της κ. Μέρκελ. Λαμβάνει το πολιτικό τέλος που της αξίζει αναζητώντας φθηνές δικαιολογίες και με μόνο σκοπό το κέρδος πολιτικού χρόνου. Αποτελεί ένα προπύργιο για τη συνέχιση εγκλεισμού των Ελλήνων και καταστροφή της ελληνικής οικονομίας και κοινωνίας.

Αναμονή για τον επόμενο κεντρικό σύμμαχο της, που θα έχει επίσης ένα εξευτελιστικό πολιτικό τέλος. 

Μητσοτάκης ή Ερντογάν, άραγε, με ποια σειρά;