ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Η ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΦΙΝΛΑΝΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Της Λέττας Καλαμαρά 

Στο πρόσωπο του τελευταίου Πρωθυπουργού της Μεταπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη αντανακλάται η τελευταία πράξη ενός εθνικού εγκλήματος με μοναδικό στόχο την επίσημη μετατροπή της Ελλάδας σε ένα προτεκτοράτο αποικιοκρατών και σκοτεινών διεθνών επιχειρηματικών συμφερόντων. Οι Έλληνες είναι αντιμέτωποι πλέον με ένα ζοφερό παρόν και μέλλον φτωχοποίησης και φινλανδοποίησης για τους ίδιους και τα παιδιά τους.

Υπέρογκο χρέος, άκρατος δανεισμός, απώλεια πλουτο-παραγωγικών πόρων, μισθοί ντροπής και ανεργία συνδυάζονται με παραχώρηση ελληνικών θαλασσίων υδάτων και υπεδάφους σε ακτίνα 200 ναυτικών μιλίων χωρίς αιδώ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενισχύει με την πολιτική του τη στρατηγική σχέση Γερμανίας και Αγγλίας με την Τουρκία εις βάρος της Ελλάδας με τον Έλληνα Πρωθυπουργό σε ρόλο ενός θλιβερού κομπάρσου στη διεθνή σκηνή. 

Το όνειρο του Κυριάκου Μητσοτάκη μαζί με την ευρωπαϊκή και ρωσική νομενκλατούρα φαντάζει την Ελλάδα να μετουσιώνεται σε ρόλο Καζακστάν ή Αϊτής της Μεσογείου. Με ένα φτωχό και εξαθλιωμένο λαό και Κράτος και μία πλούσια νομενκλατούρα συνεργό της Τουρκίας και της διεθνούς οργανωμένης παραοικονομίας. Καράβια, αεροδρόμια, τρένα και ακτές στην υπηρεσία του αντίπαλου δέους των ΗΠΑ για την ανάδειξη εκ νέου της Τουρκίας σε κόμβο διακίνησης ανθρώπων και εμπορευμάτων. Σε ένα παγκόσμιο σταυροδρόμι.




Εμπόδιο στο δόλιο σχέδιο του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος ο αγωγός East Med, ένα στρατηγικό σχέδιο ανάδειξης της Ελλάδας που συνεχώς ξεχνάει να αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, άγνωστο γιατί. Ο ένδοξος πάλαι ποτέ Ελληνικός Στρατός ευνουχισμένος υποτάσσεται στις βουλές των Ερντογάν και Μητσοτάκη και παρακολουθεί τον Τουρκικό στολίσκο να αρμενίζει στα νερά της ελληνικής ΑΟΖ που ο Κυριάκος Μητσοτάκη αρνείται να ανακηρύξει, άγνωστο γιατί. Καθημερινά η κοινή γνώμη βομβαρδίζεται με κούφια δημοσιεύματα πατριωτισμού την ώρα που το Ocus Reis μπαίνει πιο βαθιά στην ελληνική ΑΟΖ. Κροκοδείλιες δηλώσεις του Μεγάρου περιορίζουν την Ελλάδα σε 6 μίλια σκοπίμως για να διατηρήσουν τη δοτή εξουσία τους για λίγο ακόμη.

Ο κ. Τσίπρας συνεργός στην εξόντωση της Ελλάδας έδωσε απλόχερα το χέρι βοηθείας στον Κυριάκο Μητσοτάκη για να συσπειρώσει τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, μάταια όμως, ενώ το Ocus Reis συνεχίζει να αρμενίζει έξω από τη Ρόδο. Η ασυλία για τα δικά του εθνικά εγκλήματα του 2015 και της Μακεδονίας είναι δεδομένη από τον Κυριάκο Μητσοτάκη που εξαπάτησε πολιτικά τον ελληνικό λαό το βράδυ των εκλογών. Το εθνικό έγκλημα και των δύο, φτωχοποίηση και φινλανδοποίηση της Ελλάδας δεν θα ολοκληρωθεί. Η Νέμεσις θα τους επιστρέψει το μένος τους εναντίον της Ελλάδας σύντομα. Η Ελλάδα και οι Έλληνες θα ευημερήσουν ενάντια στη βούληση όλων.



Οι μάσκες τους πέφτουν όσο και αν προσπαθούν να τις φορέσουν στον ελληνικό λαό για να μην βλέπουν τα αίσχη τους. Ο λαός με μάσκες παντού και ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής χωρίς μάσκα. Γιατί, κ. Μητσοτάκη, δεν είστε και εσείς ένας παιδαγωγός του Έθνους σαν και αυτούς που ζητάτε να είναι φιμωμένοι ολημερίς και ολονυχτίς;

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, όμως συνεχώς εξαθλιώνεται από τους αποικιοκράτες γιατί το διεθνές οργανωμένο έγκλημα με τους Έλληνες κοτζαμπάσηδες τη διαβρώνει και την εξουσιάζει. Αναζητείται ο νέος Καποδίστριας να αναγεννήσει αυτή την έρημη χώρα.

Σ.Σ. Το κείμενο αφιερώνεται σε αυτούς τους Έλληνες που δεν γύρισαν, τότε και τώρα και πάντα. Ας ανάψουμε ένα κερί στη μνήμη τους, χωρίς επισήμους, χωρίς φανφάρες...