ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2021

ΥΠΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Της Λέττας Καλαμαρά 

Υπόλογος ενώπιον των Ελλήνων είναι ο Κ. Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός που στοχοποίησε τους πολίτες, τους λοιδώρησε, τους κατηγόρησε, τους διαπόμπευσε, διέλυσε και συνεχίζει να διαλύει την οικονομία και την κοινωνία επιμένει στο αποτυχημένο πολιτικό του αφήγημα περί εμβολιασμένων - ανεμβολίαστων μιλώντας για ελευθερίες που δεν υπάρχουν, θέτοντας σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία.

Σύμφωνα με τα στοιχεία Πιερρακάκη μέχρι την 1η Ιουνίου 2021 είχαν εμβολιαστεί με 2 δόσεις 2.105.971 πολίτες. Από τη στιγμή που η ισχύς του εμβολίου ΦΘΙΝΕΙ στο 6μηνο λογίζονται πλέον ως ανεμβολίαστοι. Ο Μητσοτάκης όμως ΔΕΝ τους ελέγχει, κολλούν, νοσούν, μεταδίδουν. Και είναι ΥΠΟΛΟΓΟΣ για όλα όσα δεινά περνούν οι Έλληνες και η χώρα. Είναι ΥΠΟΛΟΓΟΣ για την αγωνία τόσο των εμβολιασμένων που τους παραπλάνησαν θεωρώντας τους ως άτρωτους και τώρα δεν γνωρίζουν τι να κάνουν αλλά και τους ανεμβολίαστους που επίσης βρίσκονται ενώπιον πολλών διλημμάτων και προβλημάτων οικονομικών, κοινωνικών, υγειονομικών.

Ο Μητσοτάκης αρνείται να παραδεχτεί πως πλέον απαιτείται έλεγχος σε όλους τους πολίτες με δωρεάν τεστ, χωρίς αφορισμούς και στοχοποιήσεις για την αντιμετώπιση του νέου κύματος και περιορισμό της διασποράς που γίνεται από εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. Επίσης απαιτείται ενίσχυση του συστήματος υγείας, των νοσοκομείων με γιατρούς και προσωπικό, παράλληλα με τη διατήρηση της οικονομικής δραστηριότητας της χώρας που στόχο θα έχει τη συνέχιση της παραγωγής και λειτουργίας του εμπορίου με προσοχή και έλεγχο σε ΟΛΟΥΣ. Η θωράκιση με επιπλέον φαρμακευτικά σκευάσματα, χάπια, θεραπεία μονοκλωνικών αντισωμάτων μπορούν να αποτελέσουν γραμμές άμυνας.

Ο Μητσοτάκης συνεχίζει τη διχαστική αναποτελεσματική πολιτική του, αυθαιρετώντας ως προς τους ελέγχους αλλά και την 3η δόση εμβολιασμού, τάζοντας εκ νέου ελευθερίες, ενώ κανένας οργανισμός σε ΗΠΑ και Ε.Ε. δεν έχει δώσει έγκριση 3ης δόσης εμβολιασμού στο γενικό πληθυσμό. Αυθαιρετεί, αποδυναμώνει την οικονομία, διχάζει την κοινωνία, διαλύει τα νοσοκομεία και βάζει σε κίνδυνο τους πολίτες αρνούμενος να δει πως το ψηφοθηρικό δίπολο, εμβολιασμένοι-ανεμβολίαστοι, που έφτιαξε λειτουργεί εις βάρος της δημόσιας υγείας.   

Στο μεταξύ φουντώνει πανευρωπαϊκά η αμφισβήτηση για τα εμβόλια, η διαφήμιση που έγινε από τις κυβερνήσεις, ο διχασμός σε εμβολιασμένους - ανεμβολίαστους που οδήγησε σε επανάπαυση και στην έλευση του νέου κύμματος, σε συνδυασμό με την εμφάνιση και της εποχικής γρίπης, για την οποία δεν γίνεται κουβέντα ως προς την αντιμετώπισή της, τον αντιγριπικό εμβολιασμό και την προφύλαξη.

Η έρευνα δείχνει ότι από το Σεπτέμβριο 2021 υπήρχαν αναφορές για αύξηση εισαγωγών εμβολιασμένων στα νοσοκομεία. Τα διεθνή ΜΜΕ σε Βέλγιο, Γερμανία, Ιρλανδία, βρίθουν ρεπορτάζ, που αποσιωπήθηκαν. Στο μεταξύ πυκνώνουν τα ερωτήματα για τις ευθύνες των κυβερνήσεων.