ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Σάββατο 28 Αυγούστου 2021

Η ΒΙΟΗΘΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ


Tης Λέττας Καλαμαρά  

Κάθε ηθικό όριο και φραγμό ξεπερνάει η απάνθρωπη Κυβέρνηση Μητσοτάκη που καταδιώκει το 47% των Ελλήνων μέχρι της τελικής εξόντωσής τους.

Ο Πρωθυπουργός της εθνικής συμφοράς πέρα από τους χιλιάδες νεκρούς, την καταβαράθρωση της οικονομίας, με το χρέος να φτάνει στα 387 δισ. ευρώ και την ζημιά των πυρκαγιών να καταστρέφουν εθνικό πλούτο εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ περνά και στην τελική επίθεση κατά του Κράτους της Ελλάδας διαλύοντας τον κρατικό μηχανισμό και απειλώντας με αναστολή-βιολογική εξόντωση κρατικούς υπαλλήλους που κοπιάζουν και φορολογούμενους πολίτες που επιβαρύνθηκαν επί δεκαετίες για τη μόρφωση και την επαγγελματική ικανότητά τους.

Είναι προφανές πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης  με αφορμή το πολιτικό εργαλείο του εμβολίου της τούρκικης BioΝTech κατά κύριο λόγο επιτίθεται υβριδικά στην Ελλάδα εις όφελος των εχθρών της.

Το Διεθνές Οργανωμένο Έγκλημα που κυριαρχεί στη χώρα και το διεθνώς και πασχίζει να επιβάλλει στο Αφγανιστάν, την παγκόσμια χώρα παραγωγής του οπίου, το καθεστώς του, στοχεύει στην κύρια περιοχή διακίνησης λόγω στρατηγικής θέσης και επιδιώκει τη διάλυση της Ελλάδας.

Πρόθυμοι πολιτικοί, ειδικοί επιστήμονες, κρατικοί αξιωματούχοι εν αγνοία ή με δόλο εκτελούν το σχέδιο διάλυσης της Ελλάδας με καθημερινές δηλώσεις διχασμού, μίσους και επίθεσης εναντίον Ελλήνων.

Το Διεθνές Οργανωμένο Έγκλημα που "ξεπλένει" χρήμα  από 1,3 έως 3,3 τρισεκατομμύρια δολάρια ετησίως σύμφωνα με το White House των Η.Π.Α. και ελέγχει προφανώς το παγκόσμιο σύστημα αρνείται την απώλεια εξουσίας λόγω τεχνολογικής προόδου της ανθρωπότητας και στοχεύει τη διατήρηση του με κάθε τρόπο εις βάρος της ελεύθερης βούλησης των Κρατών και πολιτών.

Ακόμα και χωρίς έγκριση της ΕΜΑ, του ευρωπαϊκού οργανισμού φαρμάκων, η Κυβέρνηση Μητσοτάκη προχωρά σε τρίτη δόση των εμβολίων, ενώ παράλληλα παράνομα και ξεδιάντροπα παραβιάζει Σύνταγμα και Νομοθεσία της Ε.Ε. καταστρέφοντας ζωές, οικογένειες και Ελλάδα.

Όσοι σιωπούν είναι συνένοχοι στο έγκλημα κατά της Ελλάδας και θα λογοδοτήσουν. Η χώρα θα μείνει ζωντανή, οι Ένοπλες Δυνάμεις της ακέραιες και ο Λαός ενωμένος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγκατέλειψε την Ελλάδα και ιδιωτεύει. Δεν θα είναι σε έδαφος της Ελλάδας όταν σειστεί το Σύνταγμα της Αθήνας από τις φωνές των καταδιωκόμενων και τα δακρυγόνα των αντιεξουσιαστών υποστηρικτών Μητσοτάκη για τη διάλυση της συγκέντρωσης.

Ας μείνει εκεί καλύτερα να μη δει το δράμα των Ελλήνων που βασανίζει και εξοντώνει από 1 Σεπτεμβρίου 2021 για το "καλό τους". Δεν αποκλείεται στο τέλος να μην αντέξει το μυαλό τους και να ξημερώσει η επόμενη ημέρα της σάπιας Μεταπολίτευσης. 

Να περιοριστεί το Διεθνές Οργανωμένο Έγκλημα από την Ελλάδα όπως στο Αφγανιστάν θα σταματήσει η παραγωγή του οπίου. Εκτός και αν ο εμφύλιος έρθει και στις δύο χώρες συμπτωματικά, κύριε Μητσοτάκη, κύριε Τσίπρα, κυρία Σακελλαροπούλου και Μαντάμ "Ο".

Να γίνουν οι πρώτες σωτήριες εκλογές στη μεταπολιτευτική ιστορία μας.