ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Της Λέττας Καλαμαρά

Δημοσιεύτηκε 1 Οκτωβρίου 2019

Δεν πρόλαβε να περάσει ένα 24ωρο από το Υπουργικό Συμβούλιο της Κυβέρνησης Μητσοτάκη και το διεθνές οργανωμένο έγκλημα στέλνει την απάντησή του στην απρόθυμη να κλείσει τα σύνορα  Ελληνική Κυβέρνηση με νέες αφίξεις παράνομων μεταναστών και την υποδοχή τους από τις τοπικές ΜΚΟ και Αρχές μετά "βαϊων και κλάδων" και απαίτηση των ήδη συγκεντρωμένων στη Μόρια για άμεση μετακίνηση στην ενδοχώρα.

Όσο ο ντόπιος πληθυσμός και η Ελληνική Κυβέρνηση αρνούνται να αντιληφθούν τη δύναμη των διακινητών και το βαθμό διείσδυσής τους στις κρατικές αρχές, όπως αποδεικνύεται στη δυσώδη υπόθεση στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης που επιχειρείται η συγκάλυψή της χωρίς καμία ανακοίνωση μέχρι τώρα, τόσο ο Έλληνας Πρωθυπουργός θα εκβιάζεται για να ενδώσει σε αρνητικές πολιτικές αποφάσεις για τη χώρα. Τόσο απλά.

Πέρα από τις μακροπρόθεσμες ενέργειες του Κράτους της Ελλάδας που αποφασίστηκαν εχθές, όπως η διεθνοποίηση του ζητήματος και η ταχύτερη επεξεργασία των αιτήσεων ασύλου, το πρώτο πράγμα που οφείλει να γίνει, όπως σε κάθε κρίσιμη κατάσταση, είναι το σταμάτημα των "απωλειών", που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι η απαγόρευση εισόδου νέων μεταναστών και η εξασφάλιση των συνόρων. Όλα τα άλλα είναι παραμύθια απόκρυψης συνεργασίας με το "βαθύ" Κράτος της Ελλάδας που μας κυβερνά. Αν δεν ξέρουν οι Ελληνικές Αρχές πώς γίνεται αυτό ας απευθυνθούν στις ιταλικές που εξανάγκασαν με την αποφασιστικότητά τους τη μητρόπολη Γερμανία να συνθηκολογήσει και να παραλαμβάνει τους αφιχθέντες μετανάστες.

Η ένδειξη λανθασμένου χειρισμού της Ελληνικής Κυβέρνησης είναι η ανάδειξη του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της Ελληνικής Αστυνομίας σε συντονιστικό ρόλο καθώς αυτό με τις Υπηρεσίες του αναλαμβάνουν όταν οι παράνομοι μετανάστες βρίσκονται ήδη σε ελληνικό έδαφος. Η ορθή αντιμετώπιση είναι το σφράγισμα των συνόρων με το καθ' ύλη αρμόδιο Υπουργείο σε πρωταγωνιστικό ρόλο που εξάλλου είναι το μόνο που έχει τη δύναμη, τα μέσα και την αποφασιστικότητα να αντιμετωπίσει το διεθνές οργανωμένο έγκλημα αντί να ασχολείται με διαγωνισμούς-αναθέσεις συσσιτίων σε ιδιωτικές εταιρείες ως μεσάζοντάς τους.

Όσο εθελοτυφλεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και βρίσκει στους μετανάστες της Αφρικής και της Ασίας την προσδοκώμενη οικονομική ανάπτυξη του κ.Άδωνι Γεωργιάδη τόσο θα υποφέρει και θα εκτίθεται διεθνώς η Ελλάδα, με αβέβαιο πολιτικό τέλος για τον ίδιο και τη Νέα Δημοκρατία.

Αυτά μέχρι τις επόμενες αφίξεις. Τα εισιτήρια έχουν κοπεί...