ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020

ΣΦΡΑΓΙΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Της Λέττας Καλαμαρά 

Δημοσιεύτηκε 30 Σεπτεμβρίου 2019

Αδιέξοδο στο μεταναστευτικό προκαλεί η συνέχιση της μεταναστευτικής πολιτικής Τσίπρα από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη. Η απανθρακωμένη μάνα με το παιδί της αποτελούν τη τελευταία μαρτυρία μίας τραγωδίας που παίζεται από το 2015 από ξένα και εγχώρια σκοτεινά κέντρα εξουσίας που δυστυχώς δεν ενοχλήθηκαν διόλου από το αποτέλεσμα της 7ης Ιουλίου 2019.

Η εθνική μπίζνα της αρπαχτής μέσα από το εμπόριο ανθρώπων οφείλει να σταματήσει άμεσα. Υποκρισία με τη μεταφορά μεταναστών στην ηπειρωτική Ελλάδα, δήθεν ταχεία χορήγηση ασύλου και άλλες κοσμοθεωρίες αποτελούν ντροπή για τον ελληνικό πολιτισμό. Όσο αδειάζουν τα νησιά τόσο θα τα γεμίζουν τα δίκτυα διακινητών ανεβάζοντας ταυτόχρονα επικοινωνιακά την αντιπαράθεση μεταξύ των συμμάχων Ελλάδας-Τουρκίας με κομπάρσους διάφορους πατριώτες της φακής που κατά τα άλλα αρνούνται να αυξήσουν τη θητεία για τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων με την εμπλοκή του Πολεμικού Ναυτικού είναι στη σωστή κατεύθυνση αλλά όχι αρκετή. Πλήρης ανάληψη της ευθύνης ελέγχου των μεταναστών από τις Ένοπλες Δυνάμεις για την αντιμετώπιση αυτής της υβριδικής εθνικής απειλής που τρώει τα σωθικά μας και σφράγισμα των συνόρων είναι η μόνη λύση.  Λύση που ενοχλεί σαλόνια και αλώνια που λυμαίνονται την Ελλάδα και θέλουν να τη μετατρέψουν σε ανώνυμη χώρα με αδύναμες κρατικές δομές και αγαθοεργίες κάλυμμα των παρανομιών τους. 

Η σημερινή απάντηση του παρακράτους στη Μόρια αποδεικνύει τη μανία έγχυσης των μεταναστών στην ηπειρωτική Ελλάδα για τον καθορισμό της πολιτικής ατζέντας. Η επίθεση στους πυροσβέστες σήμερα καταδεικνύει το σκοπό των διακινητών των μεταναστών που δεν είναι άλλος της κατάλυσης του Ελληνικού Κράτους. Δυστυχώς η πολιτική ηγεσία δυσκολεύεται να αντιληφθεί το οργανωμένο σχέδιο του διεθνούς εγκλήματος και τάζει ακόμα ενοίκια και ταξιδιωτικά έσοδα ως πηγή ανάπτυξης. Ντροπή για το κρατικό κανάλι που αναζητά άδεια ξενοδοχεία να τα γεμίσει με υποσχόμενο εύκολο εισόδημα δουλεύοντας έτσι για το παρακράτος των διακινητών.  Η επιλογή αυτή θα είναι μοιραία σε όσους εργάζονται για τη μετάλλαξη της Ελλάδας με επικοινωνιακές καμπάνιες. Οι τοπικοί προύχοντες καλό θα είναι να ξυπνήσουν πριν να είναι αργά γιατί είναι συνένοχοι για τη σημερινή και κάθε μελλοντική κατάσταση.

Σφραγίστε τα σύνορα, επιτέλους, και σταματήστε να συνεργάζεστε με το διεθνές οργανωμένο έγκλημα! Δεν έχετε το δικαίωμα απέναντι σε πεθαμένους και αγέννητους Έλληνες!

ΥΓ Ας ευχηθούμε ο κ.Χρυσοχοϊδης με το Νομοσχέδιό του να μη μετατρέψει την Ελλάδα και επίσημα σε πρακτορείο διακίνησης ανθρώπων για μία δήθεν ανάπτυξη πάνω σε ανθρώπινα θύματα. Για τους αλλοδαπούς μισέλληνες που επιδιώκουν την κατάληψη της Ελλάδας τα λόγια είναι περιττά. Ας ευχηθούμε να μας αδειάσουν τη καλύτερη γωνία του κόσμου το συντομότερο...