ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Η ΛΕΣΒΟΣ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ


Της Λέττας Καλαμαρά

1,6 δισεκατομμύρια ευρώ έχουν διατεθεί στην Ελλάδα, σε πολυεθνικούς φιλεύσπλαχνους φορείς και σε ένα μικρό ποσοστό σε εθνικούς και η κατάσταση στα ακριτικά νησιά μας, με αποκορύφωμα τη Λέσβο, είναι τραγική και δυσφημιστική για τη χώρα. Η εθνική πολιτική του Αλέξη Τσίπρα των ανοιχτών συνόρων κατέλυσε κάθε έννοια εθνικής κυριαρχίας και ανθρώπινης αξιοπρέπειας.

Σε ένα ποσοστό ανθρώπων μικρότερο του 50% που διακινούνται από τη μαρτυρική Συρία και εμφανίστηκαν ξαφνικά μετά την εκλογή στη διακυβέρνηση της Ελλάδας του Αλέξη Τσίπρα είναι κατανοητή η έκφραση της ανθρώπινης αλληλεγύης. Ασφαλώς αποτελεί απορία πώς αυτοί οι δύσμοιροι άνθρωποι δεν εμφανίστηκαν πριν τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς ο πόλεμος στη Συρία κρατάει από το 2011. Το σοβαρό εθνικό πρόβλημα είναι με τους υπόλοιπους παράνομους μετανάστες που εισβάλλουν στα νησιά μας χωρίς κανέναν κρατικό έλεγχο και διακινούνται από αμέτρητες ΜΚΟ όπως εκείνη του Έλληνα εγκληματία που βράβευαν κατά συρροή οι κρατικοί αξιωματούχοι και ξένοι πρεσβευτές και καρπώθηκε εκατομμύρια ευρώ ανθρώπινου πόνου. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι τα εκατομμύρια ευρώ είναι τόσα πολλά που είναι αρκετά για το διορισμό Αρχηγών και Υπουργών μέσα από ένα θανάσιμο κύκλο δημοσίων σχέσεων και καλοντυμένων συζύγων σε γαλλικούς οίκους υψηλής ραπτικής, κατασκευασμένων δημοσιευμάτων, κρατικών προμηθειών, ξεπλύματος χρήματος μέσω διακρατικών και εγχώριων επιχειρηματικών συμφωνιών και ακύρωσης άλλων,  διακίνησης παράνομων ανθρώπων και αγαθών και πάμε πάλι από την αρχή με μπόλικο εθνικό χρέος για τις επόμενες γενεές. Εκεί είναι που ακούς και εκείνα τα λόγια περί διακυβέρνησης με τους αξίους και ανησυχείς ποιος ορίζει τους αξίους στην Ελλάδα τόσες δεκαετίες και η ζωή των Ελλήνων θυμίζει όλο και περισσότερο πια τους Άθλιους μίας άλλης εποχής.

Το πιο εγκληματικό όμως στοιχέιο έιναι ένα μικρό απροσδιόριστο ποσοστό κοντά στο 1%, που στατιστικά αποτελεί μέρος εγκληματικών και τρομοκρατικών συμμοριών που διαπερνά τα σύνορά μας χωρίς κανέναν έλεγχο. Η απειλή δεν είναι από την παρουσία τους και μόνο όσο από την κατάλυση κάθε έννοιας κρατικής εξουσίας στον εθνικό μας χώρο και η παράδοση της φύλαξης και ελέγχου των συνόρων μας σε κερδοφόρες ΜΚΟ αγνώστης προέλευσης και πραγματικού σκοπού. Είναι δεδομένο ότι αυτό το μικρό ποσοστό πυρήνων  τρομοκρατών- υπαλλήλων όταν απαιτηθεί θα ενεργοποιηθεί καταλύοντας κάθε ελληνική κρατική εξουσία και τοπική ασφάλεια και δυνατότητα αντίδρασης.

1,6 διεσεκατομμύρια ευρώ που διαθέτει ο Έλληνας κατά σύμπτωση Ευρωπαίος Επίτροπος Μετανάστευσης κ.Αβραμόπουλος και καρπώνονται κυρίως ΜΚΟ που προφανώς καταναλώνουν σε ελληνικές εταιρείες, είναι πάρα πολλά λεφτά για να ζουν οι μετανάστες σε παραπήγματα και να τρώνε προπαρασκευασμένα φαγητά. Είναι προφανές ότι ένα απίστευτο παρεμπόριο στήθηκε με διακίνηση χρημάτων, ανθρώπων και οτιδήποτε άλλο χρειάστηκε. Οι τοπικές κοινωνίες είναι απολύτως ένοχες γιατί μέσα στην οικονομική κρίση βρήκαν άλλη μία εύκολη λύση πλουτισμού μέσα από τη δυστυχία δύσμοιρων και όχι μόνο ανθρώπων.

Ας ελπίσουμε ότι οι παράνομοι μετανάστες θα σταματήσουν να είναι ένα «όπλο» των εχθρών της Ελλάδας, εντός και εκτός αυτής, που μπορεί να χρησιμοποιείται ελέυθερα με τη συνεργασία ΜΚΟ και κυρίως του Ελληνικού Κράτους. Αυτοί που ορκίστηκαν να φυλάνε τα σύνορα της πατρίδας μας, οφείλουν να τα φυλάξουν πριν είναι αργά και θρηνούμε και άλλες χαμένες πατρίδες. Είναι προφανές, όπως και στη φονική πυρκαγιά στην Κινέτα και το Μάτι ότι υπάρχει άγνοια της διεξαγωγής του σύγχρονου πολέμου ανάμεσα σε Κράτη, τουλάχιστον τυπικά καταγεγραμμένα στον Ο.Η.Ε. και σε διακρατικές εγκληματικές οργανώσεις υποστηριζόμες από άλλα κράτη που ουσιαστικά κυβερνούν τα Κράτη μέχρι να αποφασίσουν να τα διαλύσουν.

Κάποτε οι Τούρκοι κατέλαβαν και εποίκισαν την Κύπρο με το Στρατό τους, τώρα τα νησιά μας εποικίζονται με τον ελληνικό στρατό παρόντα και σε ρόλο παροχής διευκολύνσεων μέχρι ίσως να αντικατασταθεί και αυτός όπως αντικαταστάθηκε η Μεραρχία της Κύπρου, ειρηνικά και εθνικά...

Αυτά για αρχή, περί πατριωτισμού και εθνικής υπερηφάνειας και φιλανθρωπίας...