ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2024

ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ



 "Η Ελλάδα επιθυμεί να επιλύσει το μόνο πρόβλημα που έχουμε με τον γείτονά μας. Τον καθορισμό της υφαλοκρηπίδας και τον καθορισμό της ΑΟΖ στο Αιγαίο." (https://www.protothema.gr/politics/article/1545134/mitsotakis-sti-geniki-suneleusi-tou-oie-theloume-na-lusoume-to-thema-tis-ufalokripidas-kai-tis-aoz-me-tin-tourkia), αναφώνησε ο μοιραίος Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης στο βήμα της 79ης Γενικής Συνέλευσης του Ο.Η.Ε. που γεννήθηκε μέσα από τις στάχτες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Ενός νικηφόρου πολέμου για την Ελλάδα και τα ιδανικά της ενάντια στους Ναζιστές της Γερμανίας που με συνέπεια υλοποιούσαν την υψηλή στρατηγική της από την εποχή του Όττο φον Μπίσμαρκ μέχρι σήμερα.

Εκείνου του Πολέμου του Άουσβιτς με τα εκατομμύρια νεκρών που έδωσε στην Ελλάδα το σύμπλεγμα νησιών στο Καστελόριζο ώστε οι Έλληνες να υψώνουν σήμερα το πρωί τη γαλανόλευκη, να ζουν και να αναπτύσσουν ενοχλητικές στους Τούρκους οικονομικές δραστηριότητές τους. 

Δεκαετίες πέρασαν από τότε και στη Μεταπολίτευση η Ελλάδα γνώρισε την οικονομική και δημογραφική καταστροφή που αποτυπώνεται στο δημόσιο χρέος, την αναιμική οικονομική ανάπτυξή της, μα πάνω από όλα την πνευματική και αξιακή κατάπτωση. Το μπαξίσι και το ρουσφέτι με επιστέγασμα τους αρίστους του Μητσοτάκη ξανάγινε ο Βασιλιάς της νέας Τουρκοκρατίας, που αποτυπώθηκε στα παραπάνω λόγια υποτέλειας του Κυριάκου Μητσοτάκη προς τον Ταγίπ Ερντογάν.

Η Ελλάδα επιθυμεί να καθορίσει μόνο την υφαλοκρηπίδα και την ΑΟΖ της στο Αιγαίο. Τι θα γίνει πιο πέρα πέριξ του Καστελόριζου όπου κυματίζει η ελληνική σημαία και δεν την παίρνει ο άνεμος, δεν μας είπε. Πώς μπορούσε άλλωστε;

Εκεί στην Ανατολική Μεσόγειο δεν υπάρχει ελληνική ΑΟΖ για τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας. Όποιος υποστηρίζει το αντίθετο είναι ένας εχθρός του Κράτους από το 2019. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήρθε στην εξουσία για να...

θάψει τον EastMed και την Αμφίπολη. Την πραγματική ΑΟΖ της Ελλάδας που συνορεύει με την Κύπρο και τη Μακεδονία που παρέδωσε ο Αλέξης Τσίπρας. Πνευματικός νονός και των δύο ο πρώην πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα ο γνωστός και μη εξαιρετέος κ.Πάιατ, που πριν την αποχώρηση της ομάδας "Μπαιντενόπουλου"  θέλει να κλείσει τη δουλειά εις βάρος των αγέννητων Ελλήνων.

Χιλιάδες πνευματικοί Έλληνες ονομάστηκαν εχθροί του Κράτους από την αρμόδια Εισαγγελέα χωρίς να μάθει κανείς τους ποτέ το γιατί; Ποιο ήταν το έγκλημά τους και πολιτικοί, δημοσιογράφοι αξιωματικοί, καθηγητές και επιχειρηματίες μεταξύ άλλων σημαδεύτηκαν με το αστέρι του θανάτου από το Κράτος Μητσοτάκη με τους υπαλλήλους του; Μα φυσικά για να κυβερνάει ο Μητσοτάκης ανενόχλητος, να παρακολουθούνται από την ΕΥΠ και να διαλύονται πολιτικοί χώροι και κόμματα και να εξοντώνονται οικογένειες ώστε να μην υπάρχει η άλλη άποψη. Τυπική γερμανική σβάστιγκα δημοκρατικού βιασμού, όπως τότε.

Αυτό που περισσεύει πια είναι οι κοτζαμπάσηδες και ο κλήρος συνεργάτης των Ούννων, μαζί με τους νέους αρματωλούς και γενίτσαρους στον πατριωτικό χώρο για να αναλαμβάνουν τη βρώμικη δουλειά πάλι.

Εμείς οι Εχθροί του Κράτους Μητσοτάκη, δεξιοί αριστεροί αδιάφορο σε ένα παρωχημένο διχασμό, καλλιέργειας νεοεμφυλιακού πνεύματος, θύματα των πατριωτών Μητσοτάκη θα ζούμε πάντα, όπως έζησαν χιλιετίες οι Έλληνες και θα υπάρχουμε για να ομορφαίνουμε αυτή την αποικία. Όταν τα δισεκατομμύρια κυβικά φυσικού αερίου θα αναβλύζουν από την τουρκική ΑΟΖ πέριξ του Καστελόριζου που παραχωρεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τα γιουσουφάκια του, κατ'εντολή της Μαντάμ "Ο" και με αντάλλαγμα την παραμονή στην εξουσία και την ασυλία του επ'αόριστον, με δημοκρατία αληθινή, ολογραμμική ή βιασμένη αδιάφορο. 

Θα ονειρευόμαστε την Ελλάδα των 5 θαλασσών και των 3 ηπείρων με έναν άλλο Πρωθυπουργό,  ερεθίζοντας τους αποικοκράτες Φράγκους Ούννους, μία απειλή στα αρπακτικά του αμύθητου ελληνικού πλούτου στον αέρα, το έδαφος, τη θάλασσα και το υπέδαφος της ΑΟΖ της Ελλάδας σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο.

ΥΓ Το κείμενο αφιερώνεται στους λυσσαλέους διώκτες του thedayaftergr επί 7 χρόνια, όλοι πατριώτες αναμφίβολα, που απαιτούν την εξόντωσή μας, επαγγελματική και οικογενειακή. Καλή δύναμη σε όλους, εκείνους και εμάς και πάνω από όλα στους υπέροχους αναγνώστες μας από το 2011 μέχρι σήμερα.

Thedayaftergr