ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Κυριακή 2 Απριλίου 2023

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΟΧΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ



Της Λέττας Καλαμαρά

Με ένα ρεσιτάλ πολιτικής ηθοποιίας ο Μητσοτάκης σπεύδει να χτίσει και να επεκτείνει τον ατσαλένιο φράκτη στα σύνορα Τουρκίας - Ελλάδας, προσφέροντας το τέλειο οχυρωματικό έργο στην Τουρκία από οποιαδήποτε απαραίτητη ελληνική ενέργεια σε περίπτωση επίθεσης στο Αιγαίο, με φερετζέ τους παράνομους μετανάστες.

Ο Μητσοτάκης, με την προτροπή του πρώην Υπουργού Εσωτερικών και νυν Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Θεοδωρικάκου, ανίδεος προφανώς για την εξάλειψη της σημαντικότερης απειλής για την Τουρκία από στρατιωτική άποψη, σε περίπτωση διάρρηξης της συμμαχίας Ελλάδας - Τουρκίας, ανακουφίζει την πιθανή εχθρό Τουρκία και την αφήνει απερίσπαστη στο έργο της στο Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο, Καστελόριζο και Κύπρο.



Οπαδός του Great Reset, με το βιβλίο πάνω στο πρωθυπουργικό τραπέζι, ο Μητσοτάκης δεν διάβασε ποτέ το βιβλίο "Απόφαση - Απόβαση" του Μεχμέτ Αλή Μπιράτ, εκδόσεις Ι.Φλώρος για να κατανοήσει την παγίδα Ερντογάν και Τούρκων Στρατηγών, με το υβριδικό όπλο των μεταναστών που η Τουρκία χρησιμοποίησε άψογα το 2020 για να οδηγήσει στη σημερινή υποβοηθητική ενέργεια Μητσοτάκη υπέρ Τούρκων.

Σε μία περίεργη σύμπτωση, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατία και συμπτωματικά αδελφή με ρόλο "στρατηγού" στο γραφείο της στην Ελληνική Βουλή, υπερασπίστηκε δημόσια τα δικαιώματα της Τουρκίας στο Αιγαίο γιατί...

το Πέλαγος "βρέχει" τα παράλια της. Επιτέλους κάποιος πρέπει να ενημερώσει την κ.Μπακογιάννη ότι το Αιγαίο Πέλαγος δεν "βρέχει" την Τουρκία αλλά τα παράλια της Μικράς Ασίας, της Σμύρνης, της Εφέσου, της Αλικαρνασσού και του Αϊβαλιού και η Ελλάδα είναι αυτή που έχει δικαιώματα στη Μικρά Ασία αντίστροφα. Την κοιτίδα του ελληνισμού επί αιώνες και τα δικαιώματα της οποίας οφείλουμε ως απόγονοι Ελλήνων να τα διεκδικήσουμε, εφόσον η Τουρκία διαρρήξει τη συμμαχία μας ή πάψει να υπάρχει ως Κράτος κάποιο βράδυ.


Την ίδια μέρα με τις απαράδεκτες φιλοτουρκικές δηλώσεις της Μπακογιάννη ήρθε και η δημοσίευση για τη διάθεση των πρώτων τεθωρακισμένων 27 αμφιβίων οχημάτων επιχειρήσεων
τουρκικής παραγωγής ZAHA στους πεζοναύτες της συμμάχου άλλοτε και εχθρού άλλοτε γείτονος. Μία πανίσχυρη ομάδα κρούσης που θα μπορούσε κάλλιστα να δράσει άμεσα σε κάποιες από τις μικρονήσους του Αιγαίου και να καταλάβει χωρίς σημαντική αντίσταση.

Το σκηνικό του φράκτη Μητσοτάκη, των πολιτικών δηλώσεων Μπακογιάννη και των ZAHA Ερτνογάν προμηνύει ένα θερμό καλοκαίρι μετά τις διπλές εκλογές της 14ης και 21ης Μαΐου σε Τουρκία και Ελλάδα και ας έχουν γνώση οι πατριώτες του Μητσοτάκη γιατί το σίγουρο σε μία εθνική ήττα θα είναι η αναζήτηση ενός πατριωτικού "αποδιοπομπαίου τράγου", κατ' αναλογία του 1974, του 1922 και του 1897.


Πάντως, άγνωστο γιατί, αξιοσημείωτη ήταν χθες η απουσία από τα πρώτα καθίσματα, του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και των πάλαι ποτέ χειροκροτητών στρατηγών Μητσοτάκη, "εχθρών του κράτους" του.