ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

Η ΡΟΥΛΕΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

 


Της Λέττας Καλαμαρά 

Δημοσιεύτηκε 15 Μαρτίου 2023

Σε απελπισμένη κατάσταση ο τύραννος Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αμερικανός σύμβουλος της επικοινωνιακής τρομοκρατίας του διαρρέουν εδώ και καιρό, χωρίς αιδώ, ημερομηνίες εκλογών, ευτελίζοντας τη δημοκρατία και το ιερό συνταγματικό δικαίωμα ψήφου του λαού μας.

Από την 9η Απριλίου πήγαν στην 23η Απριλίου, μετά την 21η και την 28η Μαΐου, στη συνέχεια την 2α Ιουλίου και τελικά ίσως ποτέ. Αν αυτός είναι υπεύθυνος Πρωθυπουργός και όχι ένα πολιτικός τζογαδόρος το αφήνουμε στην κρίση της κοινωνίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει διαπράξει εγκλήματα εις βάρος της δημοκρατίας και ευημερίας των Ελλήνων και αρνείται να εγκαταλείψει την εξουσία μέχρι να εξασφαλίσει την πολιτική ασυλία του καθώς και να διαπράξει τα τελευταία πολιτικά του αίσχη στην άμυνα και ακεραιότητα της χώρας.

Ο πολιτικός τζόγος Μητσοτάκη και Greenberg φέρνει την Τουρκία με μία ισχυρή Κυβέρνηση την 14η Μαΐου και την Ελλάδα στο λαβύρινθο των εκλογικών διαδικασιών με απρόβλεπτες συνέπειες. Ποιος θα αντιμετωπίσει στην Ελλάδα τα θέματα των διεκδικήσεων σε Αιγαίο και Ανατ.Μεσόγειο που θα θέσει η επόμενη Κυβέρνηση της Τουρκίας την επαύριο της εκλογής της;  

Στο διάστημα από σήμερα μέχρι την επόμενη Κυβέρνηση της Ελλάδας η χώρα θα έχει έναν Πρωθυπουργό χωρίς λαϊκή αποδοχή μετά την πολιτική καταδίκη του στα Τέμπη και την κατάρρευση του εγκληματικού αφηγήματος των αρίστων που δυστυχώς κόστισε στην Ελλάδα και το λαό ακριβά.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραδώσει μία Ελλάδα...

καταχρεωμένη, διχασμένη, με βασανισμένους πολίτες και υποβαθμισμένη διεθνώς, πλήρως αναξιοκρατική και στελεχωμένη από δειλούς "αρίστους" στον πυρήνα της.

Ας συνεχίσει να γυρίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τη ρουλέτα των ημερομηνιών των επομένων εκλογών μέχρι να στήσει την επόμενη Κυβέρνηση συνεργασίας της εξαφανισμένης σήμερα αντιπολίτευσης εις βάρος του εθνικού συμφέροντος και θα λάβει τη δημοκρατική απάντηση του εκκωφαντικά.

Μαζί με το χρεωστικό ομόλογό του για την πίστη του στους αποικιοκράτες εχθρούς της Ελλάδας και των Ελλήνων εκποιητές της εθνικής περιουσίας μας.

Τσάμπα ελπίζει στα μπάνια του λαού για να πνίξει τα όνειρα και τις ζωές των νέων μας, να ξεχαστούν τα Τέμπη, να διασώσει το δουλικό στρατό του που δεν είχε την τιμή να αντισταθεί στα δόλια σχέδιά του...