ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ



Tης Λέττας Καλαμαρά 

Επαίσχυντη πολιτικά η στρατηγική του καθεστώτος Μητσοτάκη να προκηρύξει εκλογές για την 21η Μαΐου 2023 επικοινωνιακά και να ξεκινήσει η Νέα Δημοκρατία τα προεκλογικά σποτ της από εχθές, ενώ ο Μητσοτάκης παραμένει στην εξουσία τεχνηέντως επ' αόριστον.

Είναι προφανές ότι ενώ εξαναγκάστηκε ο Μητσοτάκης να ορίσει ημερομηνία, την επαύριο του τραγικού θανάτου του διευθυντή κυκλοφορίας του ΟΣΕ συμπτωματικά,  επιδιώκει  να φθάσει προεκλογικά στην εξουσία μέχρι ακόμα και την ημέρα των εκλογών, αν είναι δυνατόν, ελέγχοντας το Κράτος με τους Υπουργούς του και τα κρατικά κονδύλια διορισμών, διαφήμισης και επιρροής.

Η απαξίωση της Πρόεδρου της Δημοκρατίας στην ανακοίνωση της ημερομηνίας εκλογών, την ύψιστη στιγμή της δημοκρατίας και η πανηγυρική ανάδειξη της ΕΥΠ, της "Σεκιουριτάτε Μητσοτάκη", η οποία με τους υπαλλήλους της υπό την ηγεσία του από Εθνική κατέστη Κρατική, αποτελούν γεγονότα ντροπής της Μεταπολίτευσης.

Δυστυχώς, η ΕΥΠ που ταύτισε το εθνικό με το κρατικό συμφέρον του καθεστώτος Μητσοτάκη είναι αρίστη να εντοπίζει τρομοκράτες από το Πακιστάν αλλά ανίκανη επί τρία και πλέον έτη να πράξει το ίδιο για δολοφονίες, πυροβολισμούς και ωμούς εκβιασμούς δημοσιογράφων που ασκούν κριτική στο αντι-εθνικό έργο Μητσοτάκη παρόλο που παρακολουθεί τους πάντες ανεξέλεγκτα. Πολύ χειρότερα δεν αποκλείεται και οι στόχοι τελικά να είναι "εχθροί του κράτους" που εξοντώνονται κυριολεκτικά και άνανδρα, οι ίδιοι ή ανήλικα μέλη της οικογενείας τους.



Ο Μητσοτάκης , η αδελφή του βουλευτής Μπακογιάνη   που μας ενημέρωσε για το κάρο της Ελλάδας που σέρνει η οικογένεια της ηρωικά και με το αζημίωτο, καλά θα κάνουν...

 να διεξάγουν την προεκλογική εκστρατεία του καθεστώτος Μητσοτάκη αποχωρώντας από την εξουσία το συντομότερο. 

Να αφήσουν τα κρατικά αλισβερίσια και εξουσία και να αντιμετωπίσουν τους πολιτικούς αντιπάλους τους επί ίσοις όροις.

Να αφήσουν το Κράτος της Ελλάδας ελεύθερο και τους νέους Έλληνες να ονειρευτούν ξανά.

Την 21η Μαΐου 2023 ο ελληνικός λαός θα εκλέξει Κυβέρνηση συνεργασίας και ο τόπος θα κυβερνηθεί όσα και αν σχεδιάζει η οικογένεια Μητσοτάκη μάταια. 

Τζάμπα ελπίζουν σε δεύτερες εκλογές.

Οι ένοχοι της επαίσχυντης διακυβέρνησης του καθεστώτος Μητσοτάκη που μετέτρεψε το εθνικό συμφέρον σε κρατικό και κομματικό θα λάβουν την πολιτική τιμωρία τους.

Από έναν λαό που βασάνισαν όσο κανείς άλλος...