ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

ΑΤΙΜΑΣΜΕΝΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ


Της Λέττας Καλαμαρά 

Τη σιωπή των πολιτικών επιλέγουν οι κ.κ. Φλώρος και Λαλούσης στις συνταρακτικές αποκαλύψεις των τελευταίων 24ωρων όπου τους παρουσιάζουν ως εχθρούς του Κράτους υπό παρακολούθηση. Στάση που δεν τιμά τον ένδοξο ελληνικό στρατό που ηγούνται και εκπροσωπούν καθώς και τους νεκρούς και ζώντες ήρωες των Ενόπλων Δυνάμεων που νυχθημερόν αγωνίζονται ενάντια στις επιβουλές γειτόνων και ντόπιων συνεργατών τους.

Εν μέσω πρωτοφανών σημερινών αποκαλύψεων και συλλήψεων της γερμανικής ελίτ για προετοιμασία πραξικοπήματος στη Γερμανία σκιές πλανώνται στο Πεντάγωνο, με τους πολιτικούς προϊστάμενους Μητσοτάκη και Παναγιωτόπουλο να ανέχονται τη διασπορά φημών και τις βαριές δημόσιες κατηγορίες για τους Αρχηγούς των Ενόπλων Δυνάμεων, Στρατού και προφανώς κάποιων υφισταμένων στενών συνεργατών τους.

Απορία προκαλεί η αδράνεια της δικαιοσύνης στα σχετικά δημοσιεύματα τόσες ημέρες και η μη πρόσκληση για τη κατάθεση των σχετικών στοιχείων της δημοσιογραφικής έρευνας, για ένα ζήτημα απειλή στα θεμέλια του Κράτους, στο δημοκρατικό πολίτευμά μας.

Σε κάθε περίπτωση ο Πρωθυπουργός Μητσοτάκης οφείλει να προστατεύει τη δημοκρατία και τις Ένοπλες Δυνάμεις μας και να διαλευκάνει άμεσα την υπόθεση χωρίς να παραπέμπει σε δικαστικές καλένδες όπως συνέβη με άλλες υποθέσεις που απασχόλησαν το Πανελλήνιο.

Είναι γεγονός ότι επί Αρχηγίας Στρατηγού Φλώρου αλλά και του προκατόχου του περίεργες παραιτήσεις και φαινόμενα διώξεων αρίστων αξιωματικών σε ευαίσθητες υπηρεσίες, όπως η Διοίκηση Ειδικού Πολέμου, είχαν παρατηρηθεί και προκάλεσαν το κοινό αίσθημα του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων. Φαινόμενα που θα μπορούσαν εν δυνάμει να σχετίζονται με τις παρούσες εξελίξεις και άλλα περίεργα σχέδια.

Οι σημερινές αποκαλύψεις περί υπάρξεων ρευμάτων και οργανώσεων στη Γερμανία αλλά και σε άλλες χώρες της Ευρώπης κατάλυσης της δημοκρατίας, υπό το πέπλο ακροδεξιάς πατριωτικής ιδεολογίας, εγείρει ερωτήματα αν αγνοί πατριώτες πέφτουν θύματα δικτύων επιτήδειων που λανσάρουν και στην Ελλάδα μία νέα πατριωτική Κυβέρνηση, παραλλαγή της Χούντας Ιωαννίδη, με τα γνωστά καταστροφικά αποτελέσματα στην Κύπρο το '74 και ακόμη περισσότερα τώρα.

Η Ελλάδα χρειάζεται δημοκρατικές Κυβερνήσεις χωρίς αυτόκλητους Βασιλιάδες, Ναυάρχους και Στρατηγούς για να αποφύγει άλλες εθνικές τραγωδίες και μία Δικαιοσύνη που να βρίσκεται στο ύψος των περιστάσεων, για να εξασφαλιστούν οι απαραίτητες συνθήκες για μία ευημερούσα κοινωνία το συντομότερο.

Κάθε άλλη σκιά πρέπει να φωτιστεί και να αποπεμφθεί κάθε υποψήφιος σωτήρας χωρίς δημοκρατική ψήφο, όλοι οι διορισμένοι εξουσιαστές από σκοτεινά και αλλοδαπά κέντρα που μας βασανίζουν οργανωμένα.

Οι κ.κ. Φλώρος και Λαλούσης δεν μπορούν να σιωπούν πια, αν θέλουν να θεωρούνται Αρχηγοί και όχι απλοί δημόσιοι υπάλληλοι. Όπως ήταν λαλίστατοι και οργανωμένοι σε κάθε επέτειο μαχών έτσι πρέπει και σε αυτή τη μάχη της δημοκρατίας. 

Δεν δικαιούνται να σπιλώνουν με τη σιωπή τους εκείνους τους Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς και Οπλίτες που έδωσαν και δίνουν τη ζωή τους για την Ελλάδα, εκβιάζονται και δέχονται οργανωμένα ανήθικα χτυπήματα από επιτήδειους, χωρίς όμως να χαρακτηρίζονται δημόσια ως εχθροί της Ελλάδας.

Δηλώσεις περί ενότητας απόστρατων πολιτικών στην παρούσα φάση είναι περιττές και εξυπηρετούν ενδεχομένως μία περίεργη συγκάλυψη και πολιτική συναλλαγή.