ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ



Της Λέττας Καλαμαρά

Οι συνεχείς αποκαλύψεις για τις υποκλοπές με εισαγγελική εντολή της ΕΥΠ πολιτικών αρχηγών, υπουργών της εκλεγμένης Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, αρχηγών και αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων, δημοσιογράφων, επιχειρηματιών και ίσως κάθε Έλληνα τελικά με ισχύ επιρροής οδηγεί στο συμπέρασμα ότι όλοι είμαστε υποκείμενα παρακολούθησης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά τη διακυβέρνησή του ως Εχθροί του Κράτους.

Οι λίστες της ντροπής, οι λίστες με κωδικούς παρακολούθησης καταδεικνύουν μία πολιτειακή και εθνική σήψη, όπου ορκισμένοι δημόσιοι υπάλληλοι εκτίμησαν υπό τις οδηγίες του Κυριάκου Μητσοτάκη και των συνεργατών του ότι πλήθος πολιτών και αξιωματούχων αποτελούν εθνική απειλή και οφείλουν να παρακολουθούνται, ενδεχομένως να εκβιάζονται και τελικά ίσως να εξουδετερώνονται, υπηρεσιακά, οικογενειακά και προσωπικά.

Ποιος ο απώτερος σκοπός του σχεδίου της ΕΥΠ απαιτεί την ανάληψη της πολιτικής ευθύνης ελέγχου της από έναν άλλον Πρωθυπουργό και ενδελεχή έρευνα στο ρόλο των δημοσίων υπαλλήλων και συμβούλων σε Κατεχάκη και Ηρώδου του Αττικού. Εξέταση των δημοσίων εγγράφων που μπορεί και να καταστρέφονται για λόγους εθνικής ασφάλειας, τις ώρες αυτές, φυσικά. Όπως κάνει κάθε τυπικός φονιάς, πολιτικός και μη.

Είναι αδύνατον ο εκτελεστής του σχεδίου να είναι ο ίδιος με τον ανακριτή του εγκλήματος και να το διαλευκάνει. Ο δικαστής λαός θα δώσει την ετυμηγορία του στις κάλπες. Προς το παρόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης κρύβεται συνεχώς αλλάζοντας στάση και συμπεριφορά εδώ και μήνες από το αυτονόητο.

Όλοι για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την ΕΥΠ που είναι πολιτικός προϊστάμενος της αποδείχτηκε ότι είμαστε Εχθροί του Κράτους. Εξαίρεση ίσως μόνο ο ίδιος ως πολιτικός επικεφαλής της ΕΥΠ, κάποιοι κρατικοί υπάλληλοι της ΕΥΠ και κάποιοι άλλοι, άγνωστοι προς το παρόν. Γιατί, άραγε αυτό το έγκλημα;

Ποιο το εθνικό όφελος  από τη  διακυβέρνηση παρακολουθήσεων από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με τους Έλληνες Εχθρούς του Κράτους της Ελλάδας;