ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

Ο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ

 


Της Λέττας Καλαμαρά 

Την επέτειο του ιστορικού "ΟΧΙ" των Ελλήνων απέναντι στο φασισμό των Ναζιστών, η Ελλάδα πλημμυρίζει από τη δυσωδία του δημοσίου βίου. Επιφανείς αξιωματούχοι στο Κράτος και την ιδιωτική επιχειρηματικότητα "τιμούν" τους ήρωες του '40 με τη δημόσια ξεφτίλα τους.

Η κατάντια της Ελλάδας δεν έχει προηγούμενο και ένα παρακράτος φασισμού, με το μανδύα των αρίστων πατριωτών εδώ και χρόνια, οδηγεί τους Έλληνες στον αφανισμό αξιών, περιουσιών και ζωών.

Δεν υπάρχει ημέρα που η επικαιρότητα να μην κάνει τους Έλληνες να ντρέπονται με τα τεκταινόμενα σε πολιτική, επιχειρηματικότητα και κοινωνία. 

Οι κρατικοί ιθύνοντες μαζί με τα ιδιωτικά τρωκτικά σε μία ανώμαλη σχέση πάθους λυμαίνονται οτιδήποτε εθνικό και διώκουν κάθε αληθινό Έλληνα και Ελληνίδα.

Αυτοσκοπός ο πλουτισμός τους, η ικανοποίηση των παθών τους με ανήλικα παιδιά και το ξεπούλημα της Ελλάδας στο μέγιστο βαθμό το συντομότερο.

Ως "Δούρειοι Ίπποι" κάθε οργανισμού, δημοσίου και ιδιωτικού,...

 παρεισφρύουν σαν σκουλήκια σε τάφο νεκρού και οδηγούν την Ελλάδα, το Κράτος, ιδιωτικές επιχειρήσεις στον επιχειρηματικό θάνατό τους. Τους μετατρέπουν σε μελλοθάνατους "νεκρούς" διώκοντας κάθε υγιές κύτταρο.

Σύμμαχός τους η Οθωμανική Αυτοκρατορία και οι Ούννοι, στους οποίους δηλώνουν υποταγή γονυπετείς στα τέσσερα για μία θέση εξουσίας, για ένα κρεβάτι ανηλίκων.

Μετρημένες οι ημέρες και οι νύχτες τους με το αθάνατο ελληνικό πνεύμα να τους ξεσκεπάζει, διψώντας για Νέμεση στην αιώνια μάχη Ελλάδας και σκότους.

Για μία αδέσμευτη και ακηδεμόνευτη ενημέρωση, γελοίε και ασήμαντε "Ταγματάρχη" της κοινωνίας.

Χωρίς παντελόνια, σκυφτέ δούλε μίας σάπιας Ελλάδας που βρώμισε όσο ποτέ πριν.