ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Σάββατο 13 Αυγούστου 2022

ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ


Της Λέττας Καλαμαρά 

Δημοσιεύτηκε 8 Αυγούστου 22

Το δικτατορικό καθεστώς του στρατιωτικού Ι.Μεταξά ζήλεψε ο επικίνδυνος πια για τη δημοκρατία, καταχραστής της εξουσίας, Πρωθυπουργός Κ.Μητσοτάκης. Διά των Κοντολέων και Δημητριάδη έφτιαξε ένα σύγχρονο predator ιστό Μελανοχιτώνων για να υπηρετήσει του Ούννους, Γερμανούς και Τούρκους. Να καταλύσει τη δημοκρατία και ελευθερία των Ελλήνων με κάθε πρόσχημα, να εξοντώσει κάθε ανθρώπινη αντίσταση.

Ο ελληνικός λαός θα θυμάται επί των ημερών του τα πρωτοφανή δρακόντεια μέτρα εγκλεισμού, τον ενταφιασμό της Μακεδονίας, την πύρινη λαίλαπα Αττικής, Εύβοιας και Έβρου, τη δολοφονία, απόπειρα και εκβιασμό δημοσιογράφων, την οικονομική εξόντωση του λαού, μεταξύ τόσων άλλων επαίσχυντων αποφάσεών του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπήρξε ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας της δημοκρατίας. Πήρε την εξουσία από το λαό και εργάστηκε εναντίον του καταπατώντας τον όρκο του.

Κορυφαία εκτροπή του πλέον η αποκάλυψη παρακολουθήσεων Ελλήνων πολιτών εν αγνοία τους για τις οποίες μόνο η κορυφή του παγόβουνου φαίνεται να εξέχει στην επικαιρότητα. 

Δικαιοσύνη, άμυνα, δημοσιογραφία έγινα υποχείριά του για την υπηρέτηση των εχθρών της δημοκρατικής και ελεύθερης Ελλάδας. Κάθε μηχανισμός ελέγχου εξουδετερώθηκε μεθοδευμένα από την πρώτη νύχτα εξουσίας του, από ένα αυταρχικό, φασιστικό, ντυμένο ύπουλα εθνικού καθεστώτος. 

Να τελειώνουμε με κάθε επίδοξο δικτατορικό καθεστώς. Μόνο η αληθινή δημοκρατία στο πρότυπο της αρχαίας Ελλάδας μπορεί να αναγεννήσει τον ελληνισμό της Οικουμένης. Αυτή μόνο μέσα από αγώνες ζωής και ελευθερίας. Αγώνες κόπου και δημιουργίας, πολέμου και τέχνης. Τίποτα άλλο!



Κανείς στρατιωτικός δεν μπορεί να γίνεται πολιτικός αποδυώμενος ντροπιαστικά τη στολή του χωρίς λαϊκή ψήφο, κανείς πολιτικός δεν μπορεί να γίνεται στρατηγός φορώντας μία κάλπικη στολή χωρίς λαϊκή ψήφο.

Κάθε τέτοια απόπειρα είναι αντιδημοκρατική και οδηγεί σε νέο '74 εις όφελος των Ούννων.

Ό,τι πετάει επάνω από νησί του Αιγαίου καταρρίπτεται. Τα πολιτικά και άλλα γιουσουφάκια που συναινούν ντροπιάζουν την Ελλάδα και είναι ανίκανα να υπερασπιστούν τους αγώνες των προγόνων μας.

Εκλογές για μία νέα πατριωτική ένωση, μία νέα Κυβέρνηση, είναι η μόνη λύση, με Έλληνες που στάθηκαν απέναντι στην Ε.Ε. των Ούννων αποδεδειγμένα στη ζωή τους, που βασανίστηκαν, είτε κυβέρνησαν είτε όχι. Με κάθε κόστος.

Για μία ισχυρή Ελλάδα και όχι την πιο διεφθαρμένη χώρα της Ευρώπης του Κυριάκου Μητσοτάκη, μία αποικία του Διεθνούς Οργανωμένου Εγκλήματος. 

Να συλληφθεί ο Κοντολέων και να ομολογήσει τα εθνικά εγκλήματά του από τα οποία επωφελήθηκαν οι γείτονες μας αναμφίβολα που αλωνίζουν σε όλη την επικράτειά μας και ιδιαίτερα τους Αγίους Αναργύρους, προσποιούμενοι τους ναρκέμπορους εκβιαστές. Αδίστακτοι δολοφόνοι παιδιών. Ή μήπως όχι;

Αφιερωμένο σε όσους αντέχουν να πετάνε ψηλά  και να ορμούν στα αρπακτικά της Ελλάδας. 

Για μία Ελλάδα περηφάνιας, χωρίς όρια στα σύνορά της.