ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Παρασκευή 26 Αυγούστου 2022

ΥΠΟΚΛΟΠΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ


Σε πλήρη πανικό βρίσκεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη και οι εκλεκτοί του υποκλοπείς της δημοκρατίας.

Η σημερινή συνεδρίασης της Βουλής ήταν το απόλυτο ξεμπρόστιασμα της έκπτωτης κυβέρνησης Μητσοτάκη που ενώ έκανε κάθε προσπάθεια να αποφύγει την άμεση σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, τελικά αποκάλυψε την πλήρη ευθύνη του Κ Μητσοτάκη για το σκάνδαλο των Υποκλοπών πολιτικών, δημοσιογράφων και πολιτών.

Τα ερωτήματα είναι πολλά. Ποιοι άλλοι έχουν στα χέρια τους και χρησιμοποιούν το Predator για την παρακολούθηση πολιτικών, πολιτικών, δημοσιογράφων, επιχειρηματιών; Ποια η σχέση τους με το Μέγαρο Μαξίμου και πού αποσκοπεί;

O δήθεν καθωσπρέπει έκπτωτος Κ.Μητσοτάκης έδειξε να ενοχλείται από τις φράσεις και τα λόγια των εκπροσώπων των κομμάτων αλλά ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ καθόλου για τις ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ των Υποκλοπών που περιγράφουν οι φράσεις που στηλιτεύει. ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ!

"Κανείς Πρωθυπουργός δεν γνωρίζει ποιον ακούει η ΕΥΠ", είπε ο Κ. Μητσοτάκης ο οποίος από το 2019 είχε πάρει με νόμο στην ευθύνη του την ΕΥΠ και όρισε ο ίδιος προσωπικά το διοικητή της.

Σε απόλυτη πολιτική κατάντια εξελίχθηκε η δευτερολογία Μητσοτάκη, ο οποίος ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΕΥΘΕΩΣ τους Πολιτικούς, Δημοσιογράφους, Επιχειρηματίες και Στρατιωτικούς ως ενδεχόμενους επιζήμιους της Εθνικής Ασφάλειας. Όπως είπε χαρακτηριστικά, οι συγκεκριμένοι είναι οι βασικοί ΥΠΟΠΤΟΙ για κάτι τέτοιο. ΚΑΤΑΝΤΙΑ

ΥΠΟΠΤΟΙ λοιπόν είναι και οι Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας για επιζήμια δράση εις βάρος της εθνικής ασφάλειας.

Όλοι οι Έλληνες είναι ΥΠΟΠΤΟΙ για τη «Σεκιουριτατε» Μητσοτακη. ΕΚΤΡΟΠΗ

Σε ρόλο ΙΩΑΝΝΙΔΗ λοιπόν ο Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ενοχοποιεί, μεταξύ άλλων, τους Έλληνες αξιωματικούς, φύλακες του Έθνους, από το Βήμα της Βουλής για να δικαιολογήσει το ΕΘΝΙΚΟ του ΕΓΚΛΗΜΑ, γεγονός που οδηγεί στο αίτημα για ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

Με τη σημερινή ομολογία ενοχής του Κ.Μητσοτάκη οφείλει η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Εισαγγελέας και κάθε θεσμικός φορέας να επέμβουν για την προστασία της Δημοκρατίας.

Αφού λοιπόν ΟΛΟΙ οι Έλληνες είναι Ύποπτοι, μήπως και ο Κ.Μητσοτάκης είναι τελικά ένας Εχθρός της Ελλάδας;