ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Κυριακή 10 Ιουλίου 2022

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΕ ΡΟΛΟ ΜΕΤΤΕΡΝΙΧ!


 
Της Λέττας Καλαμαρά

35.000.000 Κούρδοι σε Τουρκία, Ιράκ, Ιράν και Συρία είναι ασήμαντοι για τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας που αναγνωρίζει "εύλογα δίκαια" στον Παντουρκισμό της γείτονος και συμμάχου, στα χαρτιά, Τουρκίας. Ως άλλος Αυστριακός Καγκελάριος Μέττερνιχ, της "μισητής" Ελληνικής Επανάστασης μίλησε για το βαρύ τίμημα της Τουρκίας αγνοώντας την επί αιώνες καταπίεση και δίωξη ενός Έθνους, καταδικάζοντας την αντίδραση των ιθαγενών - "τρομοκρατών" κατά τον ίδιο Κούρδων δημοσίως.


Δεν υπάρχει αμφιβολία αν ζούσε ο κ.Μητσοτάκης στην
 Ευρώπη και την αγαπημένη Γερμανία του, σε μία άλλη εποχή, πως θα χαρακτήριζε τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη της Ελλάδας και τον Γρηγόρη Αυξεντίου της Κύπρου, μαζί με τις οργανώσεις τους, ως τρομοκράτες απέναντι στην Οθωμανική ή την Αγγλική Αυτοκρατορία, επικίνδυνους διασαλευτές της παγκόσμιας τάξης. Θα αναγνώριζε και τότε "εύλογα δίκαια".

Ο κ.Μητσοτάκης δεν βλέπει την de facto αναγνώριση του Κουρδικού κράτους στο Ιράκ, δεν είδε την ιστορία ενός λαού που κατάφερε να μην εξοντωθεί στην Εγγύς Ανατολή και να μην εκδιωχθεί από τις πατρογονικές εστίες του, σε αντίθεση με τους Έλληνες και τους Αρμενίους. Δεν είδε το επί ενός έτους ανεξάρτητο Κράτος των Κούρδων της Συνθήκης των Σεβρών, δεν βλέπει τη βία του Τουρκικού Κράτους έναντι των Κούρδων. Πολύ χειρότερα έδειξε συμπάθεια σε ένα Κράτος-κατακτητή που αδημονεί ξυπνώντας από το λήθαργό του να εξαπλωθεί ξανά προς Ανατολάς και Δυσμάς, με τελευταίο εμπόδιο ίσως τους Κούρδους.




Για έναν Πρωθυπουργό Ντροπή που ανέχεται τη Μακεδονία των άλλων, το Αιγαίο των Τούρκων, τη δολοφονία και δίωξη δημοσιογράφων, τον "ευνουχισμό" του Στρατού μας, το ξέπλυμα της οικονομίας, την εξαθλίωση των Ελλήνων, τα πάντα είναι δυνατά. Ακόμα και η στήριξη στο Βαθύ Τουρκικό Κράτος, το Διεθνές Οργανωμένο Έγκλημα εις βάρος της Ελλάδας. Το ποτήρι να γεμίζει όσο προλάβει και ο επόμενος να το πάρει χωρίς να το σπάσει, έστω και οικουμενικά, έστω και με πολιτική δικτατορία, είναι όλη η πεμπτουσία της Μεταπολίτευσης πουλώντας Ελλάδα.

Ο Αλέξης Τσίπρας με τη διακυβέρνησή του διέλυσε το μύθο της Επαναστατικής Αριστεράς ήρθε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης να διαλύσει το μύθο της Πατριωτικής Δεξιάς. Αρπακτικά εξουσίας, ντυμένα με το μανδύα πολιτικών ιδεολογιών που διώκουν κάθε γνήσιο Έλληνα και Ελληνίδα διαχρονικά, για να λαμβάνουν από τα αφεντικά τους το αντίδωρο του ξεπλύματος του βαπορίσιου χρήματος σε χωράφια, ακτές, ναυπηγεία και στόλους άλλων Εθνών. Πάντα σε συνεργασία με την άλλη πλευρά του Αιγαίου, τη Μικρά Ασία της Ελλάδας και τους ναρκέμπορους πράκτορες της ΜΙΤ, που εγκαθίστανται στα σπίτια Ελλήνων ανενόχλητοι και σε συνεργασία και με κάλυψη του Καθεστώτος Μητσοτάκη.


Για όλους τους αγώνες και τις θυσίες των Κούρδων, τα
 βασανιστήρια που έχουν υποστεί ως έθνος εις το όνομα της Μεγάλης Τουρκίας,  της Μικρής Ελλάδας και της καταδίκης τους στο βωμό των συμφερόντων των Μεγάλων Δυνάμεων στην περιοχή της Μεσοποταμίας, οι Έλληνες οφείλουμε να τους θαυμάζουμε που άντεξαν χάρη στην ιδιοσυγκρασία τους και τη γεωγραφική θέση τους στα όρη της Ανατολής.

Για τους αγώνες τους προς την Ελευθερία, το υπέρτατο αγαθό της ζωής υπεράνω όλων, και όχι των συμφερόντων σε χρήμα...

Όχι, Κυριάκο Μητσοτάκη, οι Τούρκοι δεν έχουν "εύλογα δίκαια", όπως δεν είχαν οι Ναζί όταν δέχονταν τα "τρομοκρατικά" χτυπήματα των Ελλήνων στα Καλάβρυτα, στην Υπάτη, στο Γοργοπόταμο, στην Κάνδανο Χανίων...



Σ.Σ. Το κείμενο αφιερώνεται σε όσους βασανίστηκαν και έχασαν τη ζωή τους, πολεμιστές και πολίτες, Κούρδους και Έλληνες, στη γη των Κούρδων, στην GreekAsia,  στην Κύπρο, στην Ελλάδα και παντού, αιώνια...