ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΚΑΡ



Της Λέττας Καλαμαρά

Πάνω από ελληνικό Αιγαίο πέταξε για να υποδεχτεί την Πρωτοχρονιά ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας κ.Ακάρ, επικεφαλής των Ενόπλων Δυνάμεων της Τουρκίας την αποφράδα νύχτα του Πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου 2016 κάτω από τη μύτη του Επικεφαλής των Τουρκικών Μυστικών Υπηρεσιών Χακάν Φιντάν, πιστού στον πρόεδρο Ερτντογάν μέχρι σήμερα.



Με ένα κατασκοπευτικό αεροπλάνο εγκαίρου προειδοποιήσεως, συλλογής πληροφοριών, τηλεπικοινωνιακών υποκλοπών και παρατήρησης σημειακών περιοχών δεν αποκλείεται να έφθασε και μέχρι τους Αγίους Αναργύρους της Αττικής ή τις Μακεδονικές Αίγες της Κιλικίας τόπο γέννησης των Αγίων Αναργύρων, Κοσμά και Δαμιανού στη Νότιο Μεσόγειο.

Ο σκοπός της αποστολής Ακάρ σύμφωνα με τους ειδικούς δεν  μπορεί να είναι άλλος από την επίδειξη ισχύος επί της ελληνικής επικράτειας και ενδιαφέροντος για το προσωπικό της Τουρκίας που δρα εντός της χώρας μας αυτές τις ημέρες αργίας για τις Υπηρεσίες μας.

Προσωπικό της Τουρκικής Υπηρεσίας Πληροφοριών σε συνεργασία όπως όλες οι υπηρεσίες φυσικά με παρακρατικές ανθελληνικές ομάδες και ντυμένους Έλληνες "πατριώτες" δραστηριοπούνται για να διεισδύσουν σε στόχους και να τους αδρανοποιούν με οποιοδήποτε τρόπο. Τελευταία έχουν επιδείξει μία προτίμηση στους Αγίους Αναργύρους όπου εκτιμούν και την κύρια απειλή για τα στρατηγικά συμφέροντά τους.


Απαγωγές, οχυρώσεις, φωτισμοί, οπλοκατοχή, αποστολές δεμάτων, ενισχύσεις και ακόμα και ανατινάξεις με σόμπες γκαζιού για τη διαφυγή τους σε περίπτωση αποκάλυψής τους χρησιμοποιούνται για την προστασία των ομάδων της Τουρκίας που δρουν σε ξένο έδαφος. Φυσικά στην Ελλάδα αποστέλλονται ομιλούντες ελληνικά με φερετζέ μία φιλήσυχη οικογένεια και συνεργάτες γραφεία μεσιτικά και δικηγορικά υπεράνω υποψίας.

Cut the Gordian Knot

Ο κ.Ακάρ που δεν απειλεί την Ελλάδα και το ΝΑΤΟ ως μέλος του φυσικά καλά θα κάνει να μαζέψει τους υπαλλήλους του από το ελληνικό έδαφος εχθές χωρίς καμία ζημία σε περιουσία ή ζωή Έλληνα για να αποδείξει και τις αγαθές προθέσεις του. Οι απειλές του Διεθνούς Οργανωμένου Εγκλήματος που αντιμετωπίζει το ΝΑΤΟ στη Νοτιο-Ανατολική του Πτέρυγα και φυσικά η Τουρκία και η Ελλάδα είναι σοβαρές. Κανείς κρατικός υπάλληλος δεν πρέπει να αφήνει αιχμές συνεργασίας με το Διεθνές Οργανωμένο Έγκλημα ή/και να απειλεί εκλεκτά μέλη που εργάζονται και αφοσιώνονται στη συλλογική ασφάλεια του ΝΑΤΟ.

Αν ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας κ.Ακάρ δεν απειλεί την Ελλάδα και τις Ένοπλες Δυνάμεις προκαλεί απορία τι περιμένει ο κύριος Μητσοτάκης και δεν επεκτείνει όπως ορίζει το διεθνές δίκαιο σε 12 μίλια τα χωρικά ύδατα των νησιών μας. Να γνωρίζουν όλοι ότι Ελλάδα και Τουρκία είναι δύο ισχυρές χώρες με σπουδαία πολεμική ιστορία με τη διαφορά ότι η Ελλάδα διακρίθηκε ανά τους αιώνες για τις απρόβλεπτες νίκες της.

Καλή Χρονιά λοιπόν και οι Έλληνες στην Ελλάδα και οι Τούρκοι στην Τουρκία. Δεν υπάρχουν στην Ελλάδα "μικρές Τουρκίες" κυριε Χακάν γιατί τότε στην Τουρκία, στην Πόλη, στη Μικρά Ασία και στον Πόντο υπάρχουν "Μεγάλες Ελλάδες". 

Μαζέψτε τα σκυλιά σας εχθές και μη ραγίσει ούτε τζάμι στους Αγίους Αναργύρους.

Καλό το σχέδιο σας αλλά καλύτερο το σχέδιο διαφυγής σας εύχομαι, τόσο για το 2022 όσο και για τα χρόνια που έπονται στις ελληνο-τουρκικές σχέσεις μέσα στο ΝΑΤΟ.