ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021

ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΧΑΣΜΟΣ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ


Της Λέττας Καλαμαρά

Με περίσσεια θράσους και αλαζονείας, διά στόματος του Υπουργού και  Κυβερνητικού εκπροσώπου Οικονόμου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει να παραβιάζει Σύνταγμα των Ελλήνων και Νομοθεσία της Ε.Ε. κατά των διακρίσεων σε εμβολιασμένους και μη Ευρωπαίους πολίτες καθώς και τις αξίες για τις οποίες κόπτεται επιλεκτικά όταν αφορούν αμυντικές μπίζνες. Διχάζει τους Έλληνες σε εμβολιασμένους με περισσότερα δικαιώματα ελευθερίας και ανεμβολίαστους εμμέσως πλην σαφώς κατώτερους και περιθωριοποιημένους "Έλληνες", που δεν συνεισφέρουν στην εθνική προσπάθεια κατά τον ίδιο.

Οι ίσοι Έλληνες σύμφωνα με το Σύνταγμα των Ελλήνων διαχωρίζονται σύμφωνα με την επαίσχυντη Κυβέρνηση Μητσοτάκη από την 11η Οκτωβρίου 2021 σε προνομιούχους Έλληνες πελάτες της Τουρκικής Biontech κυρίως και Έλληνες κατώτερης αξίας με λιγότερα δικαιώματα αλλά ίσες φορολογικές υποχρεώσεις. Αν μετά από αυτό ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρεί τον εαυτό του Πρωθυπουργό των Ελλήνων είναι οικτρά γελασμένος.

Με πλήθος αναπάντητα επιστημονικά και πολιτικά ερωτήματα σχετικά με τη διαχείριση του COVID-19 στην Ελλάδα εδώ και δύο χρόνια ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιμένει να εξυπηρετεί τα συμφέροντα του διχασμού και της εναντίωσης Ελλήνων κατά Ελλήνων. Το μήνυμα του είναι η ελεύθερη κοινωνία για ανεξέλεγκτους και μεταδότες του ιού εμβολιασμένους και ελεγχόμενους σε τακτική βάση και με δικά τους έξοδα ανεμβολίαστους με τη rapid μπίζνα του.

Ακόμα δεν μας απαντά ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η παρέα του πως τα παιδιά Γάλλων και Γερμανών κάνουν μάθημα στα θρανία χωρίς μάσκες, γιατί επιμένει να μην παίρνει μέτρα για την προστασία των ανεμβολίαστων ηλικιωμένων που πεθαίνουν καθημερινά, την επιστημονική σχέση της μουσικής στη μετάδοση του ιού που συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα, τους Έλληνες φαντάσματα θύματα των παρενεργειών των εμβολίων που αρνείται να αναγνωρίσει, να φροντίσει ως Κράτος και να αποζημιώσει και τόσα άλλα ερωτήματα που προκαλούν απορία για την εσκεμμένη αποσιώπησή τους από πολιτικούς και επιστήμονες.

Ο φόβος είναι κυρίαρχος τόσο σε εμβολιασμένους για τον COVID-19 όσο και σε ανεμβολίαστους για τα εμβόλια m-rna που κυκλοφορούν αποκλειστικά πια στην Ελλάδα. Κανείς Πρωθυπουργός των Ελλήνων με δοτή και προσωρινή εξουσία από το λαό δεν έχει δικαίωμα να διχάζει τους Έλληνες να περιορίζει την ελευθερία τους επιλεκτικά αυθαίρετα και να προκαλεί εθνική ζημιά σε οικονομία και κοινωνία εις όφελος των εχθρών της Ελλάδας. Αν το πράττει οφείλει να λογοδοτήσει στην ιστορία και το λαό των Ελλήνων.

Ο ρατσισμός δεν υφίσταται μόνο στο χρώμα των ανθρώπων, τις σεξουαλικές προτιμήσεις τους και την ιδεολογία τους. Ρατσισμός είναι και η δίωξη με μένος εναντίον όσων δεν είναι πελάτες προϊόντων συγκεκριμένων εταιρειών που πλουτίζουν με δισεκατομύρια ευρώ με την ευκαιρία του COVID-19. 

Αρκετά με την εθνική ζημιά Μητσοτάκη, η οποία καταγράφεται παντού. 


Οι Έλληνες όλοι μαζί παρελαύνουν και όλοι μαζί πολεμούν για την ελευθερία, την ιστορία και την ύπαρξή τους, όσο και αν κάποιοι ανθέλληνες, ντόπιοι και ξένοι, δυσαρεστούνται και επιμένουν μάταια να μας διαλύσουν το συντομότερο.