ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ: My Health, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ


Της Λέττας Καλαμαρά 

Τα προσωπικά ιατρικά δεδομένα των Ελλήνων περνούν στο Server του Κράτους, μέσω της εφαρμογής My Health που μετατρέπεται στο Μεγάλο Αδελφό της υγείας και της ζωής μας.

Οι πάλαι ποτέ φάκελοι του Κράτους που κατέγραφαν τα ιδεολογικά πιστεύω στον 21ο αιώνα αναβαθμίζονται σε κυτταρικές δομές για την παρακολούθηση της υγείας κάθε πολίτη με ό,τι αυτό σημαίνει.

Πιερρακάκης και Κικίλιας παρουσίασαν στον τύραννο Πρωθυπουργό των Εμβολιασμένων την εφαρμογή My Health, αναφερόμενοι σε συνταγογράφηση και ιατρικά παραπεμπτικά εξετάσεων με προοπτική για ολόκληρο το ιστορικό ιατρικό απόρρητο κάθε πολίτη και τελικά έναν πλήρη ιατρικό φάκελο!

Ασφαλώς τα στοιχεία αυτά θα είναι διαθέσιμα στο Κράτος που στην περίπτωση ενός διεφθαρμένου Κράτους όπως της Ελλάδας που κυριαρχεί η Μαφία του Διεθνούς Οργανωμένου Εγκλήματος με τα τσιράκια της πολιτικούς, δικαστές, επιχειρηματίες, στρατηγούς και αστυνομικούς θα μπορούν με το ανάλογο αντίτιμο να αποκτούν πρόσβαση. Κανείς δεν έχει αμφιβολία για αυτό και το ερώτημα είναι πού θα βρίσκεται ο server του συστήματος, ποιος θα τον ελέγχει, ποιος θα τον συντηρεί και ποιος θα τον παρακολουθεί από Ελλάδα και εξωτερικό. Όπως λέει η σχετική ανακοίνωση της μεταρρύθμισης παρακολούθησης των πολιτών "στόχος είναι το ιστορικό της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης να εμπλουτιστεί με τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων του ασθενούς ανεξαρτήτως σε ποια νοσοκομειακή μονάδα, κλινική, ή κέντρο υγείας στη χώρα πραγματοποιήθηκαν, το ιστορικό νοσηλειών του ασθενούς κ.α. έτσι ώστε τα ιατρικά δεδομένα του να τον "ακολουθούν" παντού".

Είναι αποδεδειγμένη η ανικανότητα του Κράτους Μητσοτάκη και προηγουμένων στην τήρηση ακόμα και του απορρήτου στους δικαστικούς φακέλους οπότε είναι εύκολο να καταλάβει οποιοσδήποτε τι θα συμβεί και σε αυτή την περίπτωση.

Ασφαλώς τα ιατρικά δεδομένα των πολιτών με την εφαρμογή του Κράτους My Health θα μπορούσαν να είναι προσβάσιμα σε ασφαλιστικές εταιρείες, κρατικές υπηρεσίες, εργολάβους και τελικά κάθε ενδιαφερόμενο από την παιδική ηλικία του κάθε πολίτη. 

Ίσως έτσι φθάσουμε στον περίφημο ευγονισμό του Great Reset του κ.Μητσοτάκη και σε έναν κόσμο που ο Θεός θα είναι μία Παγκόσμια Επιτροπή Αρίστων χωρίς ευθύνες.

ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΘΕ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ ΧΡΗΣΗ.