ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΜΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΤΟΥ



Επικίνδυνες διαστάσεις παίρνει η εμμονή του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην εγκαταλείψει την εξουσία παρά τον όλεθρο που σπέρνει στην Ελλάδα με επίκεντρο τη μαρτυρική Εύβοια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο τελευταίο διάγγελμά του σήμερα 2021 αρνήθηκε σκοπίμως να αναφερθεί στην Ελληνική Δικαιοσύνη και στην εισαγγελική έρευνα για την ύπαρξη ή μη οργανωμένου σχεδίου εθνικής καταστροφής και τις τυχόν ευθύνες του για την αποτροπή ή/και αντιμετώπισή του. Η εμπλοκή του στην εθνική καταστροφή είναι δεδομένη εκ της θέσεώς του που παρακρατεί επιζημίως της έρευνας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διά του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Παναγιωτόπουλου υποβάθμισε σήμερα την Άμυνα και το Ανώτατο Στρατιωτικό Συμβούλιο ακυρώνοντας τη μεσημεριανή απόφαση του, σύμφωνα με δημοσιεύματα σε έγκυρα μέσα,  για άμεσο καταλογισμό ευθυνών στην αντιμετώπιση της εθνικής καταστροφής. Απόφαση που προκάλεσε ανακοίνωση της Αντιπολίτευσης και της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ η οποία τώρα κατηγορείται πλέον ως αδαής και φαντασιομανής, ευτελίζοντας ο Κυριάκος Μητσοτάκης ακόμα και τα πολιτικά κόμματα, ακυρώνοντας και τη δημοσιογραφία

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τα συμφέροντα που εκπροσωπεί δεν συμβαδίζουν με το Δημόσιο Συμφέρον προφανώς και μετατρέπεται σε έναν αδίστακτο και επικίνδυνο εξουσιομανή. Οι πολιτικές κινήσεις του στοχεύουν τους θεσμούς και επιδιώκουν την απαξίωση και την κατάρρευσή τους.

Είναι δεδομένο ότι θα προκαλέσει νέα Εθνική Καταστροφή, αρχίζοντας και πάλι άμεσα τις προσπάθειες διχασμού των Ελλήνων όπως έκανε σε εμβολιασμένους και μη για τη διάλυση του συστήματος υγείας, της εκπαίδευσης και άμυνας με αφορμή τα εμβόλια του Τούρκου της BionΤech και λοιπών.

Ενώ ζητάει συγνώμη αναγνωρίζοντας προφανώς τα λάθη του για το κάψιμο δασών και περιουσιών αρνείται να αναλάβει τις ευθύνες και αρνείται να παραιτηθεί εκτρέποντας την πίεση στο κρατικό σύστημα και δημιουργώντας ρωγμές.

Η ατζέντα Μητσοτάκη της κλιματικής αλλαγής δεν συμβαδίζει με το εθνικό συμφέρον και ώρα με την ώρα γίνεται εμφανές.

Όσο πιο γρήγορα εγκαταλείψει την εξουσία τόσο μικρότερη εθνική ζημία θα επέλθει.

Αρκετά ευτέλισε μόνο σε μία ημέρα δικαιοσύνη, άμυνα , δημοσιογραφία και πολιτικά κόμματα.

Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας και προκήρυξη Εκλογών άμεσα η μόνη λύση.