ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΑΠΙΑΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ



Της Λέττας Καλαμαρά

Την 24η Αυγούστου 2021 θα βρει τους Έλληνες διχασμένους  με απόφαση της Κυβέρνησης του επίορκου καταπατητή του Συντάγματος των Ελλήνων και της Νομοθεσίας της Ε.Ε. Μητσοτάκη σε δύο κάστες, προς τέρψιν των εχθρών της Ελλάδας. 

Αυτό επέλεξε άκαιρα και ανούσια ο Πρωθυπουργός της Εθνικής Καταστροφής, ο ανίκανος να προστατεύσει τα δάση της Αττικής, Πελοποννήσου και Εύβοιας, τα έμβια όντα που έγιναν κάρβουνο στο βωμό του κέρδους. Αν το επέλεξε από αμέλεια ή απλά σε συνέχεια του προκατόχου του Τσίπρα εκτέλεσε το σχέδιο της παγκόσμιας μαφίας,  του Διεθνούς Οργανωμένου Εγκλήματος που κυβερνά τη χώρα θα το δείξει το μέλλον και η σχετική έρευνα και για τους δύο.

Η αυριανή αποφράδα ημέρα όταν το 47% των Ελλήνων με τα παιδιά τους θα στιγματιστούν ως εθνικοί προδότες που "δεν στηρίζουν την εθνική προσπάθεια" κατά τον νεόκοπο Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, θα είναι και μέρα αναγέννησης. Το 47% των Ελλήνων ψηφοφόρων που θα επιβαρυνθούν οικονομικά με την εκτέλεση των εργαστηριακών rapid tests σε ιδιωτικά εργαστηριακά κέντρα είναι δεδομένο ότι θα καταψηφίσει τα πολιτικά κόμματα του αντισυνταγματικού και παρανόμου τόξου Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ και ΜΕΡΑ25 που σιωπούν ή/και σιγοντάρουν στο εθνικό και κοινωνικό έγκλημα.

Η Νέα Δημοκρατία από αύριο 24 Αυγούστου 2021 διαλύεται στη συνείδηση εκατομμυρίων ανεμβολίαστων πολιτών και θα καταρρακωθεί ή/και εξαφανιστεί από τον πολιτικό χάρτη δικαιολογημένα. Τα εγκλήματα της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, η ρίζα της σάπιας ιδεολογίας του ΚΙΝΑΛ και ο επιζήμιος στη χώρα Πρόεδρος του ΜΕΡΑ25 θα αποτελέσουν μία απεχθή ανάμνηση για το 47% των Ελλήνων.

Το πολιτικό κενό, η πολιτική αντιπροσώπευση του 47% και όσων υγιώς σκεπτόμενων εμβολιασμένων του 53% αναγνωρίζουν το συνταγματικό δικαίωμα επιλογής ιατρικών πράξεων στο σώμα και την ψυχή κάθε ατόμου, την ελευθερία σκέψης, την ισονομία των πολιτών, το Κράτος δικαίου και μέριμνας για όλους θα καλυφθεί. Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στη δημοκρατία, δεν υπάρχουν κενά στην πολιτική φύση.

Το Διεθνές Οργανωμένο Έγκλημα που κυβερνά τα διεφθαρμένα κράτη συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας και μαστιγώνει τους Έλληνες για να διαλύσει τη συνοχή τους δεν θα τα καταφέρει, παρά τη συνεργασία της Κυβέρνησης Μητσοτάκη αδαώς ή/και με δόλο. Μπορεί οι Ταλιμπάν του κόσμου να οραματίζονται τον άξονα του κακού, των ψευδαισθήσεων της ηρωίνης από την παραγωγή του Αφγανιστάν, μέσω του σκοταδισμού του Ιράν, της γέφυρας της Τουρκίας, της νησιωτικής Ελλάδας, των Βαλκανίων μέχρι τα σαλόνια της Βιέννης σε επανάληψη της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας αλλά οι Έλληνες θα σταματήσουν τον Ξέρξη για άλλη μία φορά χαρίζοντας τη φωτιά στην ανθρωπότητα ως Προμηθέας ξανά. Το One Belt Road του Covid-19 και το Ισλαμικό Χαλιφάτο δεν δύουν την ανατολή του φωτός της επιστήμης και της τεχνολογίας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έσπευσε να αποκλείσει τους Αφγανούς απογόνους του Μεγάλου Αλεξάνδρου της μίας Μακεδονίας μας, τους λάτρεις της δημοκρατίας, υποβάλλοντας την υποταγή του στον Σουλτάνο για να αποκλείσει το υγιές μπόλιασμα με την ιστορία μας, να αφήσει τους αμέτρητους συνεργάτες της Τουρκίας από το εχθρικό Πακιστάν να φωλιάζουν στις Θερμοπύλες αποκλειστικά για την τελική φάση του σχεδίου διάλυσης της Ελλάδας. Τόση εχθρική στην Ελλάδα Κυβέρνηση Μητσοτάκη δεν χωράει ο τόπος πια.

Ας ορίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να διχάσει την Ελλάδα, να φτωχύνει και να διώξει Έλληνες, το 47% του ενεργού πληθυσμού. Θα λάβει το αντίδωρο μαζί με την Αυλή και το Θεό του. Ας νομίζει η Μαντάμ "Ο" ότι πέτυχε τη διάλυση της συνοχής των Ελλήνων μέσα στις παραισθήσεις της. Ας νομίζει ο αρχιερέας της διάλυσης της Κύπρου, του Αφγανιστάν και της Ελλάδας ότι θα πετύχει την παγκόσμια δικτατορία του. Θα υπάρχει πάντα εκείνο το πέταγμα της πεταλούδας δίπλα στα άλογα του Ολύμπου να θυμίζει ότι η Ελλάδα και οι Έλληνες ποτέ δεν πεθαίνουν γιατί πάνω από την υγεία τους βρίσκεται πάντα η ελευθερία τους.

24η Αυγούστου 2021: Η ημέρα που ψόφησε η σάπια Μεταπολίτευση της διαφθοράς και της προδοσίας. Η ημέρα που γεννήθηκε η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ με 43% κατ' αρχήν Ελεύθερους Πολιορκημένους.

Ευχαριστούμε, Κυριάκο Μητσοτάκη, και Όλγα των παραισθήσεων που πατώντας στους 'Ελληνες ανέδειξες την παγκόσμια ομορφιά της Ελλάδας. 

Οι μάσκες έπεσαν όσο και αν φοράτε μάσκες στους Έλληνες για να μην κοιτιούνται στο δρόμο και αναγνωρίζουν την καταγωγή τους.