ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΩΝ PFIZER, MODERNA, ASTRAZENΕCA & J&J


Της Λέττας Καλαμαρά

Με τη δημόσια δήλωση επιβολής του αντισυνταγματικού υποχρεωτικού εμβολιασμού  ο Μητσοτάκης, οι δημόσιοι αλλά και οι ιδιωτικοί φορείς που τον υποστηρίζουν αναλαμβάνουν την ηθική και νομική ευθύνη για όποιον πολίτη αντιμετωπίσει τυχόν παρενέργειες από την βάναυση πράξη εξαναγκασμού που τον ωθούν.

Όσοι με ελαφρά τη καρδία υποστηρίζουν την εξαναγκαστική πράξη εμβολιασμού ενός ατόμου παρά τη θέλησή του για την εξασφάλιση της εργασίας και της αμοιβής του, την κοινωνική διαβίωση του και τη συμμετοχή του ως πολίτης στα δρώμενα αναλαμβάνουν τεράστια ηθική υποχρέωση για ό,τι συμβεί σε αυτά τα άτομα που για τους δικούς τους λόγους δεν επέλεξαν να εμβολιαστούν μέχρι σήμερα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εσκεμμένα ανοίγει το κουτί της Πανδώρας που μόνο διχασμό, διώξεις, αποκλεισμούς και αλληλοκατηγορίες μπορεί να φέρει. Αν αυτός ήταν ο σκοπός του είναι σαφές ότι δεν εργάζεται για την εθνική ενότητα και την πρόοδο της χώρας ούτε για την προστασία της υγείας. Μάλλον για την αλλαγή πολιτεύματος και ένα νέο Σύνταγμα των Ελλήνων με πολίτες χωρίς ίση ελευθερία...

Το μόνο δεδομένο αν συνεχίσει αυτό τον ολισθηρό δρόμο καταπάτησης του Συντάγματος είναι το απρόβλεπτο πολιτικό τέλος του, το ίδιο και όσοι υποστηρίζουν επιπόλαια τον καταναγκαστικό εμβολιασμό άλλων ατόμων διά διώξεων.