ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ, ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ


Tης Λέττας Καλαμαρά  

Ο μοιραίος Πρωθυπουργός της αισχρής Μεταπολίτευσης που έφερε την Ελλάδα τρίτη καταχρεωμένη χώρα στην παγκόσμια κατάταξη και την αισχρή ομοίως προτεινόμενη λύση της Κυβέρνησης για την ενσωμάτωση των παράνομων μεταναστών από Ασία και Αφρική στον ιστό της χώρας, φέρνει για άλλη μία φορά λεφτά της Ε.Ε., 4 δισ. ευρώ στο τέλος της εβδομάδας.

Χρήματα που θα έχουν την ίδια τύχη όπως ο πακτωλός που εισέρρευσε από το 1980 και οδήγησε στο έκτρωμα Κράτος-παρία της Ελλάδας, με τους Έλληνες νέους να μεταναστεύουν, να είναι άνεργοι, να πληρώνονται με ψίχουλα και την ελίτ να ζει πλουσιοπάροχα με σακούλες προμηθειών ως προϋπόθεση ανάληψης εργασίας σε ανώτατες δημόσιες θέσεις.

Το πύον της Μεταπολίτευσης ζέχνει παντού και είναι  γνωστό στην οικουμένη. Όλοι γνωρίζουν ότι πρώτα λαδώνεις και μετά αποκτάς δημόσιο εθνικό πλούτο σε τιμή εξευτελιστική εις βάρος των Ελλήνων. Δημόσιοι δρόμοι που όφειλαν να είναι ανοικτοί χωρίς διόδια σε όσους πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας μετατρέπονται σε πολυτελείς διόδους όπου ο κάθε πολίτης οφείλει να καταβάλλει εξωπραγματικά ποσά σε αλλοδαπές εταιρείες και Έλληνες κοτζαμπάσηδες για να κυκλοφορεί και να μετακινείται. Φυσικά αυτό εις βάρος της οικονομίας, εις βάρος της ανάπτυξης, εις βάρος της ζωής αλλά ποιος νοιάζεται για αυτό Κυριάκο Μητσοτάκη αν ρέει η γερή προμήθεια για δεκαετίες, για μία ακόμη γενιά Ελλήνων 30 χρόνια.

Ο διαμελισμός της Ελλάδας σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους είναι το σύμπτωμα της κοινωνικής σήψης που αποτυπώνεται πολιτικά στα κόμματα της Βουλής των Ελλήνων που πλέον δεν υπακούουν στο Σύνταγμα αρνούμενα να καταδικάσουν την παραβίασή του από τον Αυταρχικό δημοκράτη Κυριάκο Μηστοτάκη. Ποιος εκπροσωπεί στη Βουλή πολιτικά  5,5 εκατομμύρια Ελλήνων που δεν επιλέγουν να εμβολιαστούν; Ποιος;



Η Ελλάδα οφείλει να ακολουθήσει το παράδειγμα της γειτονικής Βουλγαρίας και να αναδείξει πρώτο κόμμα έναν πολιτικό φορέα ενάντια στη διαφθορά που θα αποκαλύψει όλα τα εγκλήματα και θα κατάσχει την δόλια περιουσία όλης της ελίτ που βασανίζει τους Έλληνες και τους οδηγεί μέσα από το διχασμό σε εθνική αποσύνθεση εις όφελος των Ούννων, Γερμανών και Τούρκων. Η Νέα Μακρόνησος δεν θα είναι για τους ανεμβολίαστους όπως επιδιώκει ο Κυριάκος Μητσοτάκης  αλλά για τα λαμόγια που κατέχουν τώρα και στο παρελθόν δημόσιες θέσεις και ξεπούλησαν την Ελλάδα για το ατομικό και οικογενειακό όφελός τους.

200 χρόνια σκλαβιάς σε αποικιοκράτες και Έλληνες κοτζαμπάσηδες απόγονους της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας είναι αρκετά.

Φτάνει πια. ΕΚΛΟΓΕΣ και ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ με δήμευση των περιουσίων των κλεφτών και αποκήρυξη κάθε αποικοκρατικής σύμβασης.