ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΣΦΑΛΗ - ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ


Tης Λέττας Καλαμαρά

Η καταβολή αποζημιώσεων από το Σύστημα Υγείας της Νορβηγίας σε όσους είχαν παρενέργειες από τα εμβόλια κατά του COVID-19 αποδεικνύει ότι, όπως κάθε εμβόλιο, δεν είναι απολύτως ασφαλή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, οι "Πραιτωριανοί" του και οι Κρατικοί υπάλληλοι που διαλαλούν την πίστη τους και δημοσιεύουν φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα με τα προσωπικά ιατρικά δεδομένα τους προσπαθώντας να επιβάλλουν υποχρεωτικους εμβολιασμούς και διακρίσεις εις βάρος των ανεμβολίαστων είναι ανακριβείς όταν αναφέρονται σε ασφαλή εμβόλια.

Η ζυγαριά ωφέλους-κόστους εναπόκεινται στην ατομική επιλογή κάθε πολίτη και οποιαδήποτε επιλογή του οφείλει να είναι σεβαστή και να προστατεύεται από το Κράτος στο οποίο διαμένει και φορολογείται ως ίσος πολίτης μεταξύ ίσων με βάση το Σύνταγμα.

Τα εμβόλια Pfizer, Astrazeneca, Moderna και J&J δεν είναι πολιτικά εργαλεία κοινωνικού διαχωρισμού και είναι ντροπή η επιδίωξη ακόμα και η παρότρυνση επιβολής εμβολιασμού σε ανθρώπους χωρίς τη θέλησή τους αμέσως ή/και εμμέσως απειλώντας την εργασία τους και την ψυχαγωγία τους.

Τα επιχειρήματα περί προστασίας δημοσίων λειτουργειών είναι σαθρά και η Νορβηγία δείχνει το δρόμο για την αποκατάσταση όσων Ελλήνων χωρίς τη θέλησή τους έχουν υποστεί παρενέργειες απο τα εμβόλια των παραπάνω εταιρειών, που πλουτίζουν με δισεκατομμύρια ευρώ φορολογουμένων πολιτών.

Τα εμβόλια δεν είναι δωρεάν, κύριε Μητσοτάκη, και οφείλεται να μεριμνήσεται ή/και να λογοδοτήσετε για όσους πολίτες έπαθαν βλάβες παροδικές και μόνιμες στην υγεία τους χωρίς να αναζητείτε ευθύνες και χωρίς τη μέριμνά σας.

Σταματήστε τις απειλές κατά των ανεμβολίαστων, αποζημιώστε ως Κράτος τους πληγέντες από αυτά και πάρτε μέτρα προστασίας για όλους τους Έλληνες, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς πριν να είναι αργά.