ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΧΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Της Λέττας Καλαμαρά

Δημοσιεύτηκε 26 Ιουλίου 2021

Μια παντελώς ανεύθυνη πολιτική ηγεσία συνεπικουρούμενη από ιδιοκτήτες μέσων μαζικής επιρροής, διακινητές πάσης φύσης εμπορευμάτων, χρησιμοποιεί τον εμβολιασμό έναντι του COVID-19 ως υβριδικό όπλο και με τα προϊόντα της εταιρείας του  Τούρκου CEO της BIONTECH και λοιπών προσπαθεί να διχάσει τους Έλληνες.

Από τη μία, οι φοβισμένοι καθεστωτικοί εμβολιασμένοι και από την άλλη οι φοβισμένοι αρνητές του υποχρεωτικού εμβολιασμού είναι οι κοινωνικές ταμπέλες του 21ου αιώνα, του great reset του Κυριάκου Μητσοτάκη, που επιβάλλεται για να διχάσει και να ελέγξει. Η γνωστή μέθοδος "διαίρει και βασίλευε" σε παγκόσμια κλίμακα βρίσκει στον Πρωθυπουργό Μητσοτάκη και τους σύγχρονους κοτζαμπάσηδες την απόλυτη εφαρμογή.

Το αποτέλεσμα είναι μια κατεστραμμένη οικονομία, υποβαθμισμένος τουρισμός, διχασμένη κοινωνία. Αυτή είναι η επιδίωξη της μεγάλης επιτυχίας Μητσοτάκη και λοιπών πρόθυμων υπό την αιγίδα της διορισμένης Σακελλαροπούλου που έχει το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου και ως άλλη Πυθία αναμένει πού θα γείρει η πλάστιγγα.

Η Ελλάδα 200 χρόνια τώρα μία αποικία είναι ρημαγμένη μέσα από εμφυλίους, δικτατορίες, διώξεις και διχασμούς. Η επόμενη ημέρα της Ελλάδας πρέπει να μας βρει ενωμένους πάρα το μένος των Ούννων και των ντόπιων ελληνόφωνων αντιπροσώπων τους. 

Όσο και αν προσπαθούν να ελέγξουν και να διχάσουν τον πυρήνα μας, τους πολεμιστές μας, τον Ελληνικό Στρατό και τα στρατευμένα νιάτα μαζί με τη νέα γενιά μας επιβάλλοντας το διχασμό ακόμα και σήμερα τόσο θα αποτυγχάνουν. Ο Λεωνίδας ήταν ένας αλλά οι απόγονοί του που δεν παραδίδουν την Ελλάδα στα αρπακτικά είναι πολλοί.

Ο Στρατός μας οφείλει να είναι ενωμένος για οποιαδήποτε απειλή εναντίον του εθνικού συμφέροντος μας και του Συντάγματος των Ελλήνων, από εχθρούς και συνεργάτες τους.

Τη μοίρα του Ξέρξη θα έχει και ο Ερντογάν μαζί με τους ντόπιους συνεργάτες του.

Σταματήστε το σχέδιο μαζικής ενοχοποίησης εκατομμυρίων πολιτών, με την ψεύτικη ταμπέλα των αρνητών όσων υπερασπίζονται το Σύνταγμα της χώρας και τη Νομοθεσία της Ε.Ε. και το δικαίωμα επιλογής εμβολιασμού. 

Σταματήστε το διχασμό των Ελλήνων, για να διαλύσετε την Ελλάδα, να τη μετατρέψετε σε χώρο και όχι χώρα.