ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

ΖΗΛΕΨΕ ΤΟ ΡΟΛΟ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ


Της Λέττας Καλαμαρά

Σε μία τραγική επανάληψη της ιστορίας ο Πρωθυπουργός των Εμβολιασμένων ως πρωτοπαλίκαρο της Μέρκελ εφαρμόζει την πιο ρατσιστική πολιτική με ύβρεις και διωγμούς απέναντι στους Έλληνες που επέλεξαν το συνταγματικό δικαίωμά τους να μην εμβολιάζονται με προϊόντα ανεύθυνων εταιρειών. Μόνο που όλο αυτό είναι προσχηματικό για να ακολουθήσει κάτι χειρότερο.

Πίστη στο νέο "Μουσολίνι" δηλώνουν από το πρωί Υπουργοί, Μητροπολίτες, Επιστήμονες και πλήθος πιστών των διωγμών και του διά της βίας εμβολιασμού ανθρώπων.

Σε μία επίδειξη αλαζονείας και χλεύης η κάστα του νέου Μουσολίνι προσφέρει και την επιλογή της άρνησης, περιθωριοποίησης και όπως είπε σαδιστικά ο εγκάθετος Υπουργός Σκέρτσος "μη αποδεκτής στο πλαίσιο ρύθμισης των κοινωνικών και οικονομικών σχέσεων".  


Δομές Υγείας, Ένοπλες Δυνάμεις, Αθλητικοί χώροι είναι τα πεδία μάχης που εφορμά ο νέος Μουσολίνι για να εκδιώξει κάθε Έλληνα και Ελληνόπουλο που δεν σκύβει το κεφάλι στις διαταγές του και να ελέγξει πλήρως τον πυρήνα του Έθνους μας.

Εκατομμύρια Ελλήνων από σήμερα το πρωί που διαλαλούν τα καθεστωτικά ΜΜΕ περνούν στο περιθώριο ως διωκόμενοι, προδότες, αμαρτωλοί, ανάξιοι ζωής οδηγούμενοι σε τεχνητό θάνατο.

Μητσοτάκη, σου πάει γάντι ο ρόλος Μουσολίνι στο Δ'Ράιχ.

Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει και η 28η Απριλίου 1945 θα ξημερώσει σύντομα ως Εφιάλτης για το ανθελληνικό τέρας της Μεταπολίτευσης.

Ο πλανήτης είναι χωρισμένος στα δύο. Στο κατάμεστο Wembley της Αγγλίας και στο άδειο Τόκιο των Ολυμπιακών Αγώνων της Ιαπωνίας. Ασφαλώς, ο COVID-19 και οι παραλλάξεις του δεν έχουν καμμία σημασία πια.



Οι Έλληνες πολεμούν μέσα στην ίδια την πατρίδα τους ενάντια στους συνεργάτες του Δ'Ράιχ και θα κερδίσουν στον τελικό της ζωής τους χαρίζοντας την ελευθερία και την ευημερία στα παιδιά.

Αλίμονο στους ηττημένους δοσίλογους.