ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ


Της Λέττας Καλαμαρά

Τον πυρήνα του έθνους, τον ένδοξο πάλαι ποτέ Ελληνικό Στρατό και τη Νέα Γενιά στοχεύει το παρακράτος, το Διεθνές Οργανωμένο Έγκλημα, που έχει βάλει σκοπό τη διάλυση της Ελλάδας και τη μετατροπή της σε Κράτος-παρία επίσημα.

Με καταπάτηση του Συντάγματος και της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας εκμεταλλευόμενο τις παλινωδίες των ανεύθυνων Ειδικών και της Κυβέρνησης Μητσοτάκη αποψιλώνει τα Σώματα Ασφαλείας με προσχήματα και προχωράει στοχεύοντας στον Ελληνικό Στρατό, τους γενναίους του Έθνους μας, για πλήρη έλεγχό του και αντικατάσταση προσωπικού.

Στη συνέχεια με τη μονομερή ώθηση στον εμβολιασμό παιδιών και ανήλικων εφήβων στοχεύει στον εθισμό τους στην καταπάτηση του Συντάγματος και στην παρανομία της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας ως αυτονόητο δεδικασμένο και καθεστωτική επιλογή. Την αποδοχή της επόμενης ζωής τους έξω από το Σύνταγμα των Ελλήνων και τη νομοθεσία της Ε.Ε. 

Η παγκόσμια Μαφία που εδράζει στην Ελλάδα μέσα από τη διακίνηση ναρκωτικών, παιδιών, τσιγάρων και άλλων ελέγχει επίορκους πολιτικούς, δικαστές, στρατηγούς, έρμαιο των παθών τους και επιβάλλει στους Έλληνες πολίτες μοναδικές αποφάσεις στον κόσμο για την αντιμετώπιση του COVID-19, παντελώς αστήρικτες επιστημονικά.

Το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να δημιουργήσει το δικό της στρατό εμβολιασμένων, να εκμαυλίσει τη νέα γενιά στην παρανομία με τη συγκατάθεση των γονιών τους και να περάσει στην τελική φάση του ορισμού της νέας Ελλάδας ως Χώρο και όχι ως χώρα με Σύνταγμα.

Είναι εμφανές ότι υπάρχει άγνοια διεξαγωγής του σύγχρονου πολέμου από τους ιθύνοντες και οι περισσότεροι ακόμα σκέφτονται με όρους Β'ΠΠ, 75 χρόνια πίσω, σκεπτόμενοι φρεγάτες, τάνκς και Rafale. Τίποτα από όλα αυτά δεν θα χρειαστεί όπως δεν χρειάστηκαν στο Β'ΠΠ τα συρματοπλέγματα, τα ορύγματα και τα άλογα. Όταν ο τελικός στόχος επιτευχθεί η επικράτεια της Ελλάδας δεν θα έχει Σύνταγμα, με αλλοδαπούς κατοίκους, θα είναι ένας αστυνομοκρατούμενος αυταρχικός χώρος όπου κάθε καθεστωτική παρανομία θα είναι αποδεκτή.

Ας ξυπνήσουν οι κρατικοί ιθύνοντες, όσοι δεν είναι προσκυνημένοι και ελεγχόμενοι από την παγκόσμια Μαφία πριν να είναι αργά. Η κακή αρχή ξεκίνησε με 54 απώλειες στην ΕΜΑΚ, ενός επίλεκτου κρατικού μηχανισμού, χωρίς καμία ιατρική μελέτη και αστεία επιχειρήματα περί ταξιδίων στο εξωτερικό  εξαιτίας ενός ανούσιου διχασμού σε έναν τελειωμένο ήδη πόλεμο.

Η Ελλάδα θα είναι στην πλευρά των νικητών, ελεύθερη με εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους ίσους, ενωμένους, πολίτες. Κάθε έκνομη παράταση θα χειροτερεύσει τη θέση των ηττημένων και θα αποτελέσει στοιχείο ενοχής τους. Η Ελλάδα δεν θα γίνει η βάση του Δ΄Ράϊχ, το οποίο πνίγηκε άδοξα.

ΝΑΙ στον εμβολιασμό, ΝΑΙ και στο ανθρώπινο δικαίωμα επιλογής.

ΟΧΙ στο φασισμό του υποχρεωτικού εμβολιασμού, εις βάρος του εθνικού συμφέροντος, με αποψίλωση κρατικών μηχανισμών, δημιουργία διχασμού και διάσπαση του πυρήνα της Ελλάδας μας.

ΟΧΙ στην υπηρέτηση της παγκόσμιας Μαφίας για ιδιοτελείς σκοπούς.

Είναι καιρός ως Έλληνες να σκεφτούμε για κάτι περισσότερο από τον εαυτό μας και το εφήμερο βόλεμα των παιδιών μας σε αυτή την αποικία χρέους...