ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ


Της Λέττας Καλαμαρά

Δεν έχει προηγούμενο στην παγκόσμια κοινότητα το μένος των εμβολιασμένων πολιτικών όπως οι κ.κ. Βορίδης, Σκέρτσος και Λοβέρδος εναντίον των συμπολιτών τους, εκατομμυρίων ανθρώπων που επιλέγουν να ασκούν το συνταγματικό δικαίωμά τους να μην εμβολιάζονται από ανεύθυνες εταιρείες.

Δεν είναι κατανοητό η ασέβεια προς την επιθυμία άλλων πολιτών και ποιο το όφελός τους από τον καταναγκασμό άλλων ανθρώπων με εκδίωξη από την εργασία τους, πείνα και απομόνωση.

Εφόσον είναι εμβολιασμένοι και θωρακισμένοι απέναντι στον ιό, όπως υποστηρίζουν, και απαιτούν και από άλλους ανθρώπους αντισυνταγματικά να εμβολιαστούν προς τι τόσο μένος, μαστίγιο και δίψα για πόνο και αίμα;

Επειδή η ιστορία τους καταγράφει οφείλουν να είναι πιο προσεκτικοί, όπως ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καρπενησίου που πολύ σοφά υποστήριξε πως δεν μπορεί ο ίδιος με τις παροτρύνσεις του να πάρει το κρίμα στο λαιμό του για οποιαδήποτε παρενέργεια των πειραματικών εμβολίων σε συνάνθρωπό του. Ο εκβιασμός της αναστολής εργασίας χωρίς αμοιβή, της πείνας, της απομόνωσης, της εκδίωξης εξεγείρουν τους πολίτες, δεν πείθουν και πλήττουν βάναυσα το δημόσιο συμφέρον.    

Ο διχασμός Μητσοτάκη φέρνει έκτροπη  για τον Ελληνισμό και δεν θα αργήσει η βία να ξεσπάσει με το μένος Υπουργών και μελών του Κοινοβουλίου εναντίον Ελλήνων.

Η δράση φέρνει πάντα αντίδραση και δεν ξέρουμε αν τελικά είναι αυτός ο αυτοσκοπός αυτών των δηλώσεων.

Οι Έλληνες θα παραμείνουν ενωμένοι, όσο και οι Ούννοι αναζητούν το διχασμό και συγκρούσεις ανάλογες του Κυπριακού της 15ης Ιουλίου 1974 που μετέτρεψαν το νησί σε γκρίζα ζώνη και απέραντο "πλυντήριο" ναρκωτικών στις τράπεζες του Βορρά. Οι Μακαριακοί και αντι-Μακαριακοί δεν θα γίνουν Εμβολισμένοι και Ανεμβολίαστοι. 

Το ξημέρωμα της Τρίτης 20ης Ιουλίου 2021 δεν θα βρει τον ελληνισμό διχασμένο όπως το Σάββατο 20 Ιουλίου 1974 όσο και αν προσπαθούν πολλοί και ο Κυριάκος Μηστοτάκης.

Αυτό επιθυμούν και για την Ελλάδα όσοι ωθούν με δηλώσεις σε όξυνση των εργατικών και κοινωνικών σχέσεων άραγε;

Μάλλον μύρισαν εκλογές, η σωτηρία της Ελλάδας, και οι δελφίνοι διαγκωνίζονται για την επόμενη μέρα. Θεμιτό όχι όμως με αίμα και πόνο σε βάρος της Ελλάδας.