ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ - ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΓΚΕΣΤΑΠΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ


Της Λέττας Καλαμαρά 

Ο διαχωρισμός των Ελλήνων στα δύο ξεκίνησε επίσημα από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Πρωθυπουργό της Εθνικής Καταστροφής. Ως άλλος Γούναρης του '22 διαίρεσε τους Έλληνες και με τα πρωτοπαλίκαρα του Κικίλια, Πιερρακάκη, Γεωργιάδη ανακοινώνει τους διωγμούς των Ελλήνων από αύριο 13 Ιουλίου 2021.

Οι Έλληνες πια είναι δύο κατηγοριών και δύο δικαιωμάτων ελευθερίας. Εμβολιασμένοι και Ανεμβολίστοι: 5,5 εκατομμύρια σε κάθε πλευρά. Ευσυνείδητοι καθεστωτικοί και ασυνείδητοι αντικαθεστωτικοί σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Καλύτερο σχέδιο και υλοποίηση ανθελληνισμού δεν θα μπορούσε να καταρτιστεί και καλύτερος εκτελεστής δεν θα μπορούσε να βρεθεί.

Η Ελλάδα κινδυνεύει να γίνει περίγελος και ντροπή της δημοκρατίας στη Δύση και να αποδειχθεί επίσημα ένα Κράτος παρίας.

Όσοι πνευματικοί και πολιτειακοί παράγοντες σιωπούν και υπερθεματίζουν στο σχέδιο διαμοιρασμού των Ελλήνων είναι υπόλογοι στην ιστορία.

Πού διδάχθηκαν ότι όποιος δεν εμβολιάζεται, εξαναγκάζεται ηθικά, οδηγείται στην εξόντωση μέχρι να αυτοεμβολιστεί μέσα σε ένα Κράτος και Επιτροπή ανεύθυνων.

Η μίζα των αποικιοκρατών σκότωσε τα πάντα αλλά όχι όλους. Υπάρχουν ακόμα Έλληνες που αισθάνονται όλους τους συμπολίτες τους ίσους και το ίδιο ελεύθερους.

ΜΗΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ, ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.