ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΑ Ο Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΞΕΧΑΣΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ EAST-MED



Την ώρα που ως ηγέτης εξακολουθεί να βασανίζει το λαό του και τον υποβάλλει σε χρήση μάσκας σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους εν μέσω καύσωνα, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κ.Μητσοτάκης εμφανίζεται χωρίς μάσκα τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους, τόσο στην Αίγυπτο όσο και στην Ελλάδα, συνεχώς.

Χειρότερο όλων για άλλη μία φορά αγνοεί και δεν περιλαμβάνει στις δηλώσεις του τον αγωγό ζωής, φωτός και πλούτου East-Med στην Ανατολική Μεσόγειο που θα αποτελέσει το 2023 αγωγό ανατροπής των γεωπολιτικών δεδομένων στην Ευρώπη εις όφελος της Ελλάδας και εις βάρος της Τουρκίας. Ο κ.Μητσοτάκης είναι προφανές ότι δεν εκπροσωπεί το συμφέρον της πατρίδας μας και είναι ερώτημα προς διερεύνηση ποια συμφέροντα εκπροσωπεί, τελικά.


Το δεδομένο όλων είναι ότι αποτελεί παράδειγμα ηγέτη προς αποφυγή, που άλλα εφαρμόζει στους πολίτες του με δρακόντειους Νόμους και Υπουργικές αποφάσεις και άλλα εφαρμόζει ο ίδιος δημόσια και προκλητικά. Το μήνυμα της ελίτ του υπεράνω των Νόμων και εις βάρος του λαού είναι συνεχές. Η καταψήφισή του από το λαό στις επερχόμενες εκλογές είναι δεδομένη, επίσης.

Δεν μένει να δούμε και τι δουλειά και δηλώσεις θα κάνει στην άτυπη πρωτεύουσα του Κουρδιστάν, Ερμπίλ και τελικά ποιανού απεσταλμένος είναι. 

Της Ελλάδας ή της γερμανοκρατούμενης Ε.Ε. υπέρ των Ούννων;

Το πολιτικό μήνυμα Μητσοτάκη: Πετάξτε Έλληνες τη μάσκα. Ο Πρωθυπουργός σας δείχνει το δρόμο παγκοσμίως!