ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

ΔΙΧΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ


Της Λέττας Καλαμαρά 

Την ημέρα απελευθέρωσης όλων των Ελλήνων από την ανούσια μάσκα στους εξωτερικούς χώρους, που η ωφέλεια της ουδέποτε τεκμηριώθηκε επιστημονικά, ο Πρωθυπουργός της ελίτ Κυριάκος Μητσοτάκης επιλέγει να συνεχίζει το διχαστικό λογο του μοιράζοντας τους Έλληνες σε εμβολιασμένους και μη.

Το διχαστικό σύνθημα "Είστε Εμβολιασμένοι είστε ασφαλής, είστε Ανεμβολίαστοι είστε σε κίνδυνο" αντανακλά την αποτυχία του εμβολιαστικού κινήματος και της κυβερνητικής πολιτικής Μητσοτάκη που αρνείται να ομολογήσει δυστυχώς.

Αντί ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενωτικός να αναρωτηθεί πραγματικά γιατι η πλειοψηφία των 8 εκατομμυρίων Ελλήνων απορρίπτει ακόμα τα εμβόλια των 4 εταιρειών και να προσπαθήσει με επιχειρήματα να τους πείσει, τους ειρωνεύεται και τους απειλεί. Δεν του προκαλεί απορία πώς δεν μπορεί να πείσει ηλικιωμένους άνω των 70 ετών με υποκείμενα νοσήματα που πεθαίνουν σχεδόν αποκλειστικά καθημερινά αλλά δεν επιλέγουν να εμβολιαστούν. Δεν του προκαλεί απορία πώς στο νησί καταγωγής του και στο Ηράκλειο Κρήτης μόλις το 25% έχει εμβολιαστεί. Είναι όλοι αρνητές, αντικοινωνικοί, εγωιστές, ανώριμοι, φοβικοί και όλα τα κοσμητικά επίθετα που τους προσάπτει το καθεστώς και η Αυλή του για να διαχωρίσουν και να επιδείξουν την ελίτ τους; 

Δυστυχώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραμένει αμετανόητος, διχαστικός και καταστροφικός σε πολλές διαστάσεις στη διαχείριση του COVID-19, καλυπτόμενος πίσω από μία επιλεκτική ενημέρωση από την αρχή της πανδημίας που προκαλεί ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκει με απρόβλεπετες συνέπειες.

Αντί να επικεντρωθεί ειλικρινώς στον κίνδυνο των πειραματικών εμβολίων αλλά και στο συγκριτικό όφελός τους καθώς και στην ατομική επιλογή και ισονομία συνεχίζει να ψεύδεται και να μιλάει για ασφαλή εμβόλια ακόμα και όταν καθημερινά πλέον αναφέρονται παρενέργειες και θάνατοι σε άτομα που είχαν εμβολιαστεί πρόσφατα, όπως καθημερινά αναφέρονται απώλειες συνανθρώπων μας από τον Covid 19. Μία γρήγορη έρευνα στα δηλωμένα περiστατικά παρενεργειών συσχετιζόμενα με τους εμβολιασμούς παγκοσμίως δείχνει ότι πρόκειται για παρασκευάσματα που προστατεύουν αλλά δυστυχώς και θέτουν και σε κίνδυνο τους χρήστες τους παράλληλα.  

Η εμμονή του Πρωθυπουργού των εμβολιασμένων στο διχασμό και τη διάκριση ακόμα και σήμερα που αποδεικνύεται ότι η αφαίρεση μασκών σε εξωτερικούς χώρους, γεγονός που συμβαίνει σε ευρωπαϊκές χώρες εδώ και μηνες, ουδεμία επίδραση έχει στην εξάπλωση του ιού προκαλεί απορία για τους αληθινούς σκοπούς του.

Η στρατηγική διαχείρισης της κρίσης του Covid 19 απαιτεί σύμπραξη των πολιτών που θα πεισθούν με επιχειρήματα και όχι με εκβιασμούς, εκφοβισμό και διακρίσεις που κρύβουν αλλότριους σκοπούς. Ο Κ. Μητσοτάκης έχει επιλέξει να μετατρέψει την πανδημία σε εργαλείο πολιτικό και ταξικό, εις βάρος των πολιτών.        

Ας ευχηθούμε να βρεθεί κάποιος Έλληνας ηγέτης που δεν θα διχάζει αλλά θα ενώνει τους Έλληνες και θα κοπιάζει πρωτίστως για τα συμφέροντα της Ελλάδας και όχι των αποικιοκρατών ώστε να ξημερώσει η επόμενη μέρα της βρώμικης Μεταπολίτευσης, επιτέλους.

Ας χαρούν οι Έλληνες την ελευθερία επίδειξης του προσώπου τους εν αντιθέσει με την μπούργκα των Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν και της Ανατολής και ας εστιάσουμε στο ξεχωριστό άτομο της Δύσης που είναι όμως κοινωνικό ον, ορμώμενο από τον αρχαίο πολιτισμό των Ελλήνων, για μία ζωή δημιουργίας,  χαράς και αντιμετώπισης των προβλημάτων με θάρρος, λογική και όχι με το φόβο.

Φτάνει πια η τρομολαγνεία και ο επιδιωκόμενος διχασμός. Αφήστε τους Έλληνες να ζήσουν και να δημιουργήσουν. Αν δεν μπορεί ο κ.Μητσοτάκης να οδηγήσει την Ελλάδα στο αύριο,  να δώσει αξιοπρεπείς δουλειές στους νέους, να ενισχύσει τις οικογένειες, να κατασκευάσει τον αγωγό East-Medνα σπάσει τα δεσμά του ελληνισμού επί χιλιετίες, ας φύγει.

Η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδο.