ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Κυριακή 6 Ιουνίου 2021

ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΣΜΟΦΥΛΑΚΑΣ


Της Λέττας Καλαμαρά

Ο διορισμένος και όχι εκλεγμένος από τους Έλληνες πολίτες αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών της Κυβέρνησης Μητσοτάκη κ.Πέτσας συνέχισε το ρατσιστικό και διχαστικό λόγο του σήμερα υποσχόμενος διαφορετικό βαθμό ελευθερίας για τους Έλληνες πολίτες ανάλογα την ιατρική πραξη του εμβολιασμού τους για το Covid-19 και προνόμια δημοκρατίας και ζωής στους αρεστούς.

Με διαφαινόμενο στόχο τον εμβολιασμό των παιδιών και πολιτών συγκεκριμένων κατηγοριών, ανεύθυνοι πολιτικοί με παρέα ανεύθυνους και λαλίστατους προκλητικά επιστήμονες προτρέπουν συνεχώς τη χρήση προϊόντων ανεύθυνων εταιρειών που δεν έχουν καν λάβει πλήρη έγκριση κυκλοφορίας. Ποτέ στη σύγχρονη ιστορία μετά το Β'ΠΠ δεν υπήρξε τόσο αυταρχική και ανεύθυνη συμπεριφορά.

Για ένα εμβόλιο που σκοτώνει όποιον είναι άτυχος, προκαλεί παρενέργειες επίσημα σε πλήθος πολιτών και με 24 νέους θανάτους σήμερα 6 Ιουνίου 2021 από Covid 19 εκ των οποίων το 95,2% δηλαδή σχεδόν όλοι είχαν υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία άνω των 70 ετών, ο Υπουργός Εσωτερικών επιμένει ως πολιτική πράξη την επιδίωξη διχασμού των Ελλήνων.

Ο ανεύθυνος για κάθε παρενέργεια ή/και θάνατο μίας μάνας από τον εμβολιασμό της οφείλει να εστιάσει στον επιστημονικό προσδιορισμό της φύσης του ιού που ακόμα αγνοείται, στην προέλευσή του που δείχνει πλέον περισσότερο σε βιολογικό όπλο της Κίνας και κυρίως στις αιτίες που οι πολίτες δεν εμπιστεύονται τις εταιρείες κατασκευής, την Επιτροπή Ειδικών και την Κυβέρνηση Μητσοτάκη και δεν προσέρχονται για εμβολιασμό.

Με μόλις 2.305.626 (6/6/2021) πλήρως εμβολιασμένους μετά από τέτοια κατήχηση και βάρβαρα μέτρα που υπέστη ολόκληρη η κοινωνία είναι φοβερό ότι οι πολίτες αναμένουν περισσότερες εγγυήσεις για τον εμβολιασμό τους ή/και εκτιμούν το ρίσκο εμβολιασμού τους ακόμα μεγαλύτερο από το όφελος της ατομικής πράξης εμβολιασμού τους.

Οι Έλληνες, κ.Πέτσα, περιμένουν τις επιστημονικές μελέτες που αποδεικνύουν την επίδραση της μουσικής στην εξάπλωση του ιού, την αποτελεσματικότητα της χρήσης μάσκας όταν κάποιος περπατάει μόνος στο δρόμο, που έχετε επιβάλλει αυταρχικά και κυρίως την ανάληψη ευθυνών σας πέρα από τις απειλές για όσους δεν έχουν εμβολιαστεί. Αν δεν τα έχετε αυτά αφήστε τα προνόμια εσωτερικού και καταλάβετε σε τι πολιτικό κίνδυνο βάζετε τη χώρα.

Δειλοί ηγέτες που κρύβονται πίσω από την ανευθυνότητα, κατακρατούν την εξουσία σε πλήρη μορφή και παρέχουν ελευθερία με πιστοποιητικό οφείλουν να σιωπούν καλύτερα μέχρι να αποφασίσουν να εξουσιάσουν περισσότερο δημοκρατικά και να υπηρετήσουν όλους τους Έλληνες πολίτες και όχι μόνο τους εμβολιασμένους καθεστωτικούς με χορήγηση προνομίων.

Τελικά, ο ιός Covid-19 στις μέρες μας αποδεικνύεται ιδιαίτερα πολιτικός με βάση και τις εκ διαμέτρου πολιτικές αποφάσεις Κρατών και αυτό προκαλεί πολλά ερωτηματικά, δυστυχώς. Η αποτυχία Μητσοτάκη σε οικονομία, εργασία, διεθνή και το βιοτικό επίπεδο Ελλήνων μάλλον τον ωθεί σε διχασμό για την πολιτική επιβίωση του.

Κρίμα στον κ.Πέτσα και την Κυβέρνηση Μητσοτάκη που κατέληξε να στοχεύει πώς θα διαμοιράσει την ελευθερία των πολιτών. Δεν εξελέγη για αυτό και αν το επιθυμεί οφείλει να ανανεώσει τη λαϊκή εντολή για να λάβει το αντίδωρο της πολιτικής προδοσίας της απένατι στον απλό Έλληνα που τον εμπιστεύτηκε στις τελευταίες εκλογές ως λύση ζωής.