ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ


Της Λέττας Καλαμαρά

Είναι τραγικό το εύρημα της δημοσκόπησης της ALCO για το OPEN όπου το 57% των ερωτηθέντων συμφωνεί με την υποχρεωτική επιβολή του εμβολιασμού, μίας ιατρικής πράξης σε ανθρώπους ανεξάρτητα της θέλησής τους. Η τραγικότητα πέρα από τη θέληση των ανθρώπων έγκειται στη βεβαιότητα ότι κάποιοι από αυτούς, έστω και ένας, θα υποστεί παρενέργειες έως και το θάνατο χωρίς τη θέλησή του.

Συνεπώς η κοινωνία πανηγυρίζει που επιλέγει να ωθήσει πολίτες της χωρίς τη θέλησή τους σε βλάβες της υγείας τους, από προϊόντα για τα οποία εταιρείες κατασκευής και το Κράτος Μητσοτάκη δεν φέρουν καμία ευθύνη. 

Το αποτέλεσμα της ανθρωποφαγίας είναι συνέπεια της μονόπλευρης ενημέρωσης-τρομοκράτησης καθώς και των δρακόντειων μέτρων Μητσοτάκη κατ' εντολή των Γερμανών που έχουν εξωθήσει την κοινωνία και την οικονομία στο τέλμα.

Από κάθε αυτοκτονία που αποδιδόταν στη Κυβέρνηση Σαμαρά φτάσαμε στις αυτοκτονίες, τις δολοφονίες και τους βιασμούς ως μία καθημερινή κοινότυπη είδηση στη ζούγκλα της Ελλάδας του '21 του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Σεπτέμβρης με αυτή την εξουσία προβλέπεται καυτός, εκτός και εάν ο παγκόσμιος βιολογικός πόλεμος που υπέστη η ανθρωπότητα έρθει σε πέρας με την ήττα της πλευράς που τον προκάλεσε και τη δίκη των πρωτεργατών της.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το 57% των θετικών σε υποχρεωτικούς εμβολιασμούς σε άλλους ανθρώπους, εκτός του εαυτού τους φυσικά, δεν ανήκει στην κατηγορία εκείνων που θα δεχθούν αυτόν τον εμβολιασμό. Υποχρεωτικότητα που αντιστοιχεί στην εποχή Χίτλερ και τα ιατρικά πειράματά του σε αιχμαλώτους και ανήμπορους.

Ο Κ.Μητσοτάκης με τους ανεύθυνους Ειδικούς του είναι υπόλογος για την καλλιέργεια του νέου εθνικού διχασμού όπου 57% επιδιώκει τη μεταβολή της υγείας των  συμπολιτών του με τη βία και το 43% δεν την υιοθετεί.

Μετά τους Βασιλικούς και τους Βενιζελικούς του πρώτου μισού και τους Κομμουνιστές και Φιλελεύθερους του δεύτερου μισού του 20ού αιώνα επιβάλλεται ο διχασμός σε Εμβολιασμένους και μη το πρώτο μισό του 21ου αιώνα, για την παραμονή της Ελλάδας στο καθεστώς της Αποικίας και την κάστα των ντόπιων ληστάρχων στο καθεστώς των τοπικών αντιπροσώπων. Κοινός παράγοντας πάντα το δυσθεώρητο εθνικό χρέος και η υπεροχή της Τουρκίας έναντι της Ελλάδας.

Ευτυχώς που γιορτάζουμε και τα 200 χρόνια της Ελευθερίας μας και οι Έλληνες θα εμβολιάζονται χωρίς τη θέλησή τους ή θα στιγματίζονται σε αργό θάνατο, κύριε Μητσοτάκη. Αυτή την κοινωνία φτιάξατε εσείς και οι προκάτοχοι γερμανόδουλοι Πρωθυπουργοί, αυτή συντηρείται, αυτή θα σας ανταμείψει ανάλογα στο τέλος, όπως απέδειξε η ιστορία για κάθε αυταρχικό ηγέτη. 

Οι σεβαστές εταιρείες δημοσκοπήσεων οφείλουν να είναι προσεκτικές στις διατυπώσεις των ερωτημάτων κατά την άποψη του thedayaftergr και να μην ερεθίζουν τα ένστικτα. Τι θα είχαμε ως αποτέλεσμα άραγε αν ένα ερώτημα κάποιας δημοσκόπησης είχε τη μορφή "Θα θέλατε να δικαστούν με την εσχάτη των ποινών Πρωθυπουργοί που συνέβαλαν στην παράδοση της Μακεδονίας σε αλλοδαπούς;" και πολύ χειρότερα αν το αποτέλεσμα ήταν πλειοψηφικό. Θα πανηγυρίζαμε και τότε κύριε Μητσοτάκη;