ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

ΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ


Της Λέττας Καλαμαρά

Ημέρες εμφυλίου και εποχή διχασμού με πράσινα και μπλε καφενεία θυμίζει και προσπαθεί να επιβάλλει ο Πρωθυπουργός των Εμβολιασμένων και όχι όλων των Ελλήνων Κυριάκος Μητσοτάκης. Ντελάλης του ο Υπουργός για τον οποίο η ελληνική Δικαιοσύνη δεν έχει αποφανθεί για την αθωότητα ή την ενοχή του στην υπόθεση Novartis εδώ και δύο χρόνια και συνεχίζει υπό το τεκμήριο της αθωότητας να ασκεί κρατική εξουσία.

Οι ρατσιστικές και ομοφοβικές δηλώσεις για μία φυσιολογική ζωή  για τη μειονότητα των εμβολιασμένων αποκλειστικά και διωγμό και διακρίσεις εις βάρος των μη εμβολιασμένων είναι απολύτως επικίνδυνη με άγνωστη κατάληξη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κυβέρνηση του είναι αποκλειστικά υπεύθυνη για ό,τι προκύψει επιβάλλοντας αυτόν το διχασμό κατ'εκτέλεση των αφετικών του και εις βάρος των Ελλήνων.

Σύμφωνα με τις δημόσιες δηλώσεις του Υπουργού Ανάπτυξης ή καλύτερα της Υπανάπτυξης εδώ και χρόνια, οι εμβολιασμένοι πολίτες σύντομα θα απολαμβάνουν το γεύμα τους σε κλειστούς χώρους ανενόχλητοι και η πλειοψηφία των πολιτών, τα 7,5 εκατομμύρια ανεμβολίαστοι μαζί με όλα τα παιδιά των Ελλήνων θα τους κοιτούν από τα παράθυρα. Αυτό το επιδιωκόμενο έγκλημα της Κυβέρνησης ο κ.Γεωργιάδης το θεωρεί φυσιολογική εξέλιξη και υπεύθυνη διακυβέρνηση.

Η απόκρυψη της αποτυχίας πειθούς Μητσοτάκη και των ανεύθυνων Ειδικών στον εμβολιασμό των Ελλήνων, η μονόπλευρη παρουσίαση μόνο των θετικών στοιχείων για τα προϊόντα των εταιρειών κατασκευής των πειραματικών εμβολίων και η εκκωφαντική αποτυχία σε επίπεδο Ε.Ε. της Κυβέρνησης για διχασμό των πολιτών με το περιβόητο πιστοποιητικό υγειονομικών φρονημάτων ωθεί τα πιόνια των Αποικοκρατών, Γερμανών και Γάλλων, που κατέχουν το εθνικό χρέος, σε ανθελληνικές δηλώσεις και αποφάσεις διχασμού.

Αίσχος, κύριε Μητσοτάκη, να ωθείται 7,5 εκατομμύρια Ελλήνων στο πεζοδρόμιο με τα εκβιαστικά διλήμματα που τους επιβάλλεται και να οδηγείτε το εμπόριο σε τέλμα. Θα λογοδοτήσετε για την κατάργηση της ισονομίας και του Συντάγματος μέσα από υποχρεωτικούς εμβολιασμούς που προσπαθείτε να επιβάλλεται ευθέως ή εμμέσως με διακρίσεις αντίθετες και στις αποφάσεις της Ε.Ε. Μπορούν 3,5 εκατομμύρια εμβολιασμένοι να αναπτύξουν την Ελλάδα και να τροφοδοτείσουν το εμπόριο από Σεπτέμβριο; Ή μήπως εκτελείτε την επιχειρηματικότητα έμμεσα. Δεν βλέπετε τι γίνεται στο Ισραήλ που δημόσια παραδέχεται ότι το 50% των κρουσμάτων της μετάλλαξης Δέλτα αφορά ήδη εμβολιασμένους;

Κύριε Μητσοτάκη, δεν έχετε λαϊκή εντολή για αυτή τη διχαστική άσκηση εξουσίας και οφείλετε να την αναζητήσετε άμεσα και δημοκρατικά για να καταλάβετε το καταστροφικό έργο σας σε εθνικά ζητήματα, την οικονομία και τη διαβίωση των Ελλήνων στην κάλπη και όχι σε δημοσκοπήσεις με παραπλανητικές και αντισυνταγματικές ερωτήσεις.

Ειδάλλως είστε ένα αυταρχικός εξουσιαστής που διχάζετε επικίνδυνα τους Έλληνες σε ρεστοράν εμβολιασμένων και παγκάκια ανεμβολίαστων με απρόβλεπτες συνέπειες. Προχωρήστε και θα λάβετε το αντίδωρο της υποταγής στη Γερμανική λαίλαπα που ρουφάει το μεδούλι της Ελλάδας και των Ελλήνων.

Άξια τα 642 εκατομμύρια στο Ταμείο των Αποικιοκρατών για τα οποία έχετε το θράσος να πανηγυρίζετε. Τα εκατομμύρια του χρέους της Νέας Δημοκρατίας θα τα πληρώσουν μόνο οι εμβολιασμένοι ή όλοι οι φορολογούμενοι πολίτες, άραγε, ξεπλένοντας τις αμαρτίες σας;...