ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Δευτέρα 17 Μαΐου 2021

Ο ΛΑΟΣ ΟΜΗΡΟΣ ΤΗΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ


Της Λέττας Καλαμαρά

Χωρίς ντροπή και με περίσσεια θράσους διορισμένοι τύραννοι χωρίς καμία λαϊκή ψήφο διαλαλούν από το πρωί με τρομακτικά σαδιστική ειρωνεία την κατανομή της ελευθερίας στους Έλληνες και τις Ελληνίδες πολίτες ανάλογα την ιδιωτική ιατρική πράξη του εμβολιασμού τους. 

Η Ελλάδα του 1821 που αναδείχθηκε μέσα από σφαγές και θυσίες ηρώων και μεγάλωσε από το όραμα του Παύλου Μελά μετατρέπεται σε κολαστήριο ψυχών δύο ταχυτήτων, ανάλογα την υποταγή τους στην επιβολή του εμβολιασμού από μία ανεύθυνη κατασκευαστική εταιρεία, μία ανεύθυνη Επιτροπή Ειδικών και μία ανεύθυνη Κυβέρνηση.

Η τελευταία πράξη θανάτου του ελληνισμού ανοίγει με την αυλαία που αποκαλύπτει το Δ'Ράιχ όπου οι προνομιούχοι εμβολιασμένοι με τη θέλησή τους θα αποτελέσουν τη νέα Άρεια φυλή.

Η οικειοθελής επέμβαση στο DNA των Ελλήνων με το εμβόλιο mRNA κατά τον Υπουργό Επικρατείας κ.Γεραπετρίτη που θυμίζει τους πραιτωριανούς τού μεσοδιαστήματος του 20ού αιώνα θα αποτελέσει το διαβατήριο για την μερική επανάκτηση ελευθεριών στη Νέα Ελλάδα.

Οι μη εμβολιασμένοι επιλέγονται ως οι σύγχρονοι "αιχμάλωτοι του Β"ΠΠ" και θα καταδιώκονται αρχικά με μειωμένες ελευθερίες και μετέπειτα με άγνωστες συνέπειες και τέλος μέχρι να ασπαστούν το εμβόλιο επιλεγμένων εταιρειών σε προκαθορισμένο ραντεβού.

Η Ελλάδα οδεύει προς κατάργηση ως Έθνος και μετατροπή από χώρα σε χώρο ή καλύτερα Αυλή της διεθνούς πελατείας κάθε εταιρίας, πάντα χωρίς ευθύνη για το προϊόν της.

Τα ανήλικα παιδιά ο απόλυτος στόχος στα νέα Σεπτεμβριανά όπου το εμβόλιο mRNA θα αποτελεί την πιστοποίηση της νέας ζωής και μόρφωσής τους.

Άξιος ο μισθός του διορισμένου Υπουργού Κατήχησης Γεραπετρίτη για το δόγμα υποταγής της Υγείας υπεράνω της Ελευθερίας.

"Εμβόλιο ή Θάνατος", το νέο σύνθημα των Ελλήνων που θα διδάσκεται στη νέα γενιά και το Μαξίμου το διαλάλησε την Παγκόσμια Ημέρα κατά του ρατσισμού προκλητικά.

Στην πυρά οι μη εμβολιασμένοι Έλληνες, κύριε Μητσοτάκη. Για αυτό εκλεχθήκατε, άραγε;