ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

O ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ



O μέσος όρος των κρουσμάτων Covid 19 στις 18/4/2021 στην Ελλάδα διαμορφώθηκε στα 2.828. Ο μέσος όρος κρουσμάτων  Covid 19 το ίδιο διάστημα, των τελευταίων επτά ημερών, στη γειτονική Βουλγαρία  διαμορφώθηκε στα 2.055. Οι αριθμοί ίδιοι, οι διαφορές μεγάλες, διότι στη Βουλγαρία τα καταστήματα είναι ανοιχτά, η εστίαση, τα εστιατόρια, τα καφέ είναι ανοιχτά και ο κόσμος στους εξωτερικούς χώρους κυκλοφορεί ελεύθερος και χωρίς μάσκες, με εξαίρεση τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και  κλειστούς χώρους. 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι Ειδικοί του έχουν ΑΠΟΤΥΧΕΙ πλήρως. Ο Κ. Μητσοτάκης και η ομάδα του με τις πολιτικές τους αποφάσεις κατέστρεψαν την Ελλάδα και τους Έλληνες. Κατέστρεψαν την οικονομία και την κοινωνία. Οδήγησαν σε κατάρρευση το υγειονομικό σύστημα. Οδήγησαν σε λουκέτο χιλιάδες επιχειρήσεις, στην ανεργία και την οικονομική δυσπραγία χιλιάδες ανθρώπους. Έχουν οδηγήσει στην απόγνωση χιλιάδες νοικοκυριά, έχουν ισοπεδώσει τη ζωή χιλιάδων νέων και παιδιών. Οι πολιτικές τους αποφάσεις επέφεραν τον οικονομικό, κοινωνικό και υγειονομικό όλεθρο, την κοινωνική σύγκρουση, την απείθεια.  


Η αλλαγή πολιτικής είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία όπως και οι αποφάσεις για άμεσο άνοιγμα της αγοράς, της εστίασης, της κοινωνίας και απαλλαγή των ανθρώπων από τη χρήση μάσκας στους εξωτερικούς χώρους. Η αποσυμπίεση των πολιτών και συνεπώς η συνεργασία μαζί τους σε άλλο επίπεδο καθίσταται πλέον αναγκαία για την καλύτερη αντιμετώπιση της κρίσης του Covid 19. Ο γερμανικός μπούσουλας που ακολουθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδεικνύεται καταστροφικό εργαλείο για τους Έλληνες και τη χώρα.   
Μετά το σοκ των πρώτων μηνών του ξεσπάσματος του Covid 19, και τον αιφνιδιασμό, είναι αδιανόητο πλέον το πολιτικό προσωπικό της χώρας να μην μπορεί να αξιοποιήσει τη μέχρι τώρα εμπειρία και γνώση για να εφαρμόσει μια πιο αποδοτική και αποτελεσματική στρατηγική για τη διαχείριση του Covid 19 και τις επιπτώσεις του στην κοινότητα. Είναι αδιανόητο να ακολουθούνται οι τακτικές των πρώτων μηνών και μάλιστα με τον ίδιο οριζόντιο τρόπο που πλέον φτάνουν στα όρια του σαδισμού. Οι πολίτες υποφέρουν και δεν είναι τα άτακτα όντα που χρήζουν τιμωρίας και συμμόρφωσης από τους πεφωτισμένους της πολιτικής. Πέρα από το υγειονομικό σκέλος, είναι η ώρα της οικονομίας και της κοινωνίας να βγουν μπροστά συντεταγμένα και να θέσουν τις δικές τους δημιουργικές δυνάμεις στην υπηρεσία αντιμετώπισης της κρίσης Covid 19. Είναι απορία πώς η ελληνική κυβέρνηση και ο ίδιος ο Κ. Μητσοτάκης άγεται και φέρεται έξω από την άσκηση πολιτικής για τους Έλληνες και την Ελλάδα, ακολουθώντας το αποτυχημένο ιερατείο της Ε.Ε. και της Καγκελαρίας.     

Λ.ΚΑΛΑΜΑΡΑ