ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Σάββατο 24 Απριλίου 2021

ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ


Της Λέττας Καλαμαρά

Ο Κ. Μητσοτάκης ως Πρωθυπουργός επισκέφτηκε σήμερα τη Μακεδονία της Ελλάδας, τη Νότια Μακεδονία, που δημιούργησε ο προκάτοχός του Αλέξης Τσίπρας και την αποδέχτηκε ο ίδιος ως νυν Πρωθυπουργός ενάντια στην ιστορική πραγματικότητα, τους σύγχρονους αγώνες και την εθνική συνείδηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης που εξαπάτησε τους Έλληνες προεκλογικά στο ζήτημα της Μακεδονίας καθώς και του πολιτικού και οικονομικού εγκλήματος Τσίπρα-Βαρουφάκη του 2015, αρνούμενος από την πρώτη νύχτα εξουσίας του να πράξει τα δέοντα, έχει το πολιτικό θράσος και επισκέπτεται τη μία και μοναδική Μακεδονία. Τη Μακεδονία του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Παύλου Μελά. Την Μακεδονία της Ελλάδας.

Θλίψη και οργή προκαλούν και οι πολιτικοί και κρατικοί συνοδοιπόροι και ομοϊδεάτες του που επί δεκαετίες συμμετείχαν στα εθνικά συλλαλητήρια, έψελναν την ξακουστή Μακεδονία στην εκτέλεση του χρέους τους και σε αντάλλαγμα της δοτής εξουσίας τους τώρα τετραγωνίζουν τον κύκλο της αλήθειας και σκύβουν το κεφάλι.

Οι κοσμοϊστορικές αλλαγές που συμβαίνουν στις μέρες μας δεν επιτρέπουν ξανά την υποταγή της Ελλάδας στις Γερμανικές εντολές των Ούννων και της διεθνούς ελίτ που κατέστρεψαν την Ελλάδα και την Κύπρο το 1974.

Η κατακτημένη Ελλάδα σήμερα με τους πυρήνες του εχθρού σε κάθε ευαίσθητο γεωγραφικό σημείο της και κάθε κρατικό μηχανισμό μπορεί να απελευθερωθεί μόνο από νέους Έλληνες πολιτικούς ηγέτες και πολεμιστές.

Η ιστορία βρίθει παραδειγμάτων ηγετών και αγωνιστών που δεν παρέδωσαν τα όπλα, ανεξάρτητα από το πόσοι ήταν σε αριθμό. Αυτούς οφείλουμε να τιμούμε ως έθνος και κράτος.

Η Μεγάλη Εβδομάδα θα έχει προκλήσεις και η επίσκεψη Μητσοτάκη στη μία και μοναδική Μακεδονία, ασπίδα του Αιγαίου, είναι κακός προάγγελος. Μαζί και η προδοτική κυκλοφορία φημών για τον ενταφιασμό δισ. ευρώ εθνικού ορυκτού πλούτου από ανθελληνικούς κύκλους.

Αν δεν μπορούν να προασπίσουν τα εθνικά συμφέροντα εκείνοι για το οποίο ετάχθησαν να το κάνουν ας φύγουν να αφήσουν το χώρο σε εκείνους που δεν ανταλλάσσουν το παρόν με το παρελθόν. 

Το μέλλον των παιδιών μας και της Ελλάδας δεν ανταλάσσεται με ηδονές εξουσίας και κρατικά deals αναθέσεων δισ. ευρώ.

Όσοι εργάστηκαν και υπέγραψαν για τη Βόρεια και Νότια Μακεδονία οφείλουν να λογοδοτήσουν στην ιστορία, σύντομα.

Τσάμπα οι σημερινοί διθύραμβοι σε ένα στημένο σκηνικό εθνικής παράδοσης εις όφελος της παγκόσμιας διαπλοκής.

Το Ναγκόρνο χάθηκε, η Μακεδονία, το Αιγαίο και η Ανατολική Μεσόγειος των Ελλήνων δεν θα χαθούν.

Ούτε από πάνω, ούτε από κάτω θα χαθεί η Ελλάδα και το ανθρώπινο είδος, Μαντάμ "Ο" και Mr.Joe...