ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Της Λέττας Καλαμαρά

Δημοσιεύτηκε 14 Μαρτίου 2021

Διάχυτη είναι η πεποίθηση ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν εξυπηρετεί το εθνικό συμφέρον στην αντιμετώπιση του COVID-19 και μεριμνά μόνο για την πολιτική επιβίωση του καθεστώτος του. Όλα τα οριζόντια μέτρα που έχει λάβει από την αρχή της κυριαρχίας του ιού στη ζωή μας έχουν κοινό παρανομαστή την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, εθνική, οικονομική και κοινωνική.

Μέσα σε ένα αλαλούμ αντιφάσεων και επιστημονικής απουσίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης βασανίζει τους Έλληνες, πτωχεύει ακόμα περισσότερο την εθνική οικονομία, διαλύει τη μεσαία τάξη, ομογενοποιεί τις λαϊκές μάζες και μετατρέπει τον κοινωνικό ιστό σε ένα σηψαιμικό εθνικό πλαίσιο όπου αλλοδαποί και αποικιοκράτες ενισχύονται συνεχώς.

Η κατάληξη της πολιτικής Μητσοτάκη είναι τραγική. Δεμένος στο άρμα της Γερμανίας που οραματίζεται την Ελλάδα ως Νέα Γιουγκοσλαβία και τελευταίο εμπόδιο στην παγκόσμια κυριαρχία των Ούνων από Βερολίνο μέχρι Βασόρα και από Κωνσταντινούπολη μέχρι Πεκίνο σέρνει την Ελλάδα ως άλλον Έκτωρ στο χώμα της ιστορίας. 

Οι Έλληνες σύντομα θα έχουν την τύχη των Τρώων συρόμενοι στα παζάρια της Ευρώπης για μία δουλεία και ζωή αξιοπρέπειας οι τυχεροί και στα σκλαβοπάζαρα της  Ανατολής οι υπόλοιποι. Μία μερίδα θα παραμείνει ως γκαρσόνια των τουριστών, ψηφιακών νομάδων και κάθε άλλης μπαρούφας από την ντόπια ελίτ, τους κοτζαμπάσηδες συνεργάτες του Διεθνούς Οργανωμένου Εγκλήματος. 

Ένα νέο "ΟΧΙ" αναμένει τον εκφραστή του και την αποτύπωση της λαϊκής οργής απέναντι σε ένα  σταλινικό μοντέλο διαβίωσης που ζούμε στις μέρες μας κλειδωμένοι όλοι στα μπουντρούμια του Μητσοτάκη. Στη Κύπρο ανοιχτά γήπεδα για τα παιδιά, στην Τουρκία ανοιχτά εμπορικά κέντρα για τους πολίτες, στη Ιταλία ανοιχτά εστιατόρια για τους ανθρώπους και στην Ελλάδα τρόμος, βία και προπαγάνδα. Αυτή είναι η επιστημονική  πολιτική συνταγή Μητσοτάκη για τη διάλυση της Ελλάδας υπό ομαλές συνθήκες.

Μαύρο Πάσχα Ελλήνων αναμένεται με άνοιγμα μόνο για την υποδοχή των αποικιοκρατών τουριστών το Μάιο όπου τα συμβόλαια είναι ήδη κατατεθειμένα. Τότε ξαφνικά όλα θα εξαφανιστούν για να υπηρετήσουν και να ζητιανεύουν οι Έλληνες για ένα κομμάτι ψωμί.

Παραιτηθείτε, κύριε Μητσοτάκη, και σταματήστε να κρύβεστε πίσω από το συνεργάτη σας κύριο Τσίπρα ως άλλος πολιτικός δίοσκουρος. Εργάζεστε και οι δύο για το ίδιο πολιτικό αφεντικό. Καταστρέφετε και οι δύο την Ελλάδα για τον ίδιο σκοπό. Την υποδούλωση των Ελλήνων, το διαμοιρασμό της Ελλάδας και των κοιτασμάτων της, την αποίκιση του Ελλαδικού χώρου από αλλοδαπούς.

Σταματήστε τα επιδόματα φτώχειας, τον άρτο και θεάματα, τις μπίζνες ξεπουλήματος, την ασύστολη προπαγάνδα, την τρομολαγνεία, τον ενταφιασμό της Ελλάδας μαζί με την παρέας σας εις βάρος της ελευθερίας του λαού.

Δεν έχετε στρατηγική, δεν έχετε σχέδιο, δεν είστε ηγέτης των Ελλήνων. 

Βασανίζετε τους Έλληνες για το συμφέρον αλλοδαπών.

Φτάνει πια. 

Ζητείται Πρωθυπουργός των Ελλήνων.