ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2021

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΡΑΤΩΝ


Της Λέττας Καλαμαρά

Για Όσκαρ πολιτικής ηθοποιίας βαδίζει πλέον ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο θρίλερ κατακρεούργησης της Ελλάδας. Μαζί με τον υπόλοιπο πολιτικό θίασο του και τους Έλληνες σε ρόλο θεατή η Ελλάδα σφαγιάζεται στο γόνατο της παγκόσμιας νέας τάξης. Η Αθήνα μετατρέπεται σε Αστάνα του Καζακστάν με την αυλή του θιάσου και τη νομενκλατούρα να ντιλάρει δάνεια και εξοπλισμούς με απίστευτα οικονομικά και πολιτικά κέρδη, ανάλογα. Ο λαός, καταστηματάρχες, οικογενειάρχες, νέοι και παιδιά μετατρέπονται σε ζόμπι που ζουν έναν πνευματικό σταλινισμό και ακραία φτώχεια.

Εις το όνομα της τάξης και ασφάλειας, της υγείας υπεράνω άλλων, η ελευθερία ενταφιάζεται. Η νέα Ελλάδα καταχρεωμένη και πάμπτωχη, αποσυντίθενται για να αναδημιουργηθεί σε ένα καθεστώς ιδεολογικής, κοινωνικής, εθνικής και τελικά γεωγραφικής αποσύνθεσης. Μέσα σε ένα περιβάλλον τρομοκρατίας το Διεθνές Οργανωμένο Έγκλημα ενισχύεται ως καθεστώς και εμφανίζεται ως μοναδική σωτήρια λύση. 

Κάθε ελληνική υγιής επιχείρηση, κάθε ελληνικό κύτταρο επιχειρηματικής δράσης, κάθε κοινωνικό κύτταρο καταστρέφεται με συνοπτικές διαδικασίες. Οι αποικιοκράτες καταλαμβάνουν με αιώνια υποθήκη κάθε εθνικό πλούτο. Μητσοτάκης του 2020-21 και Τσίπρας του 2015-16 αναδεικνύονται στους καλύτερους πολιτικούς ντίλερ της Ελλάδας. Μόνο ο ιστορικός θα μπορέσει να καταγράψει την εθνική ζημία τους και η λαϊκή οργή της απόγνωσης στο μέλλον.

Lockdown μέχρι το Πάσχα με κάθε πρόσχημα, με κάθε παραλλαγή της παραλλαγής, με κάθε αναβολή στην αναβολή ζωής. Lockdown μέχρι κάθε ίχνος αντίδρασης να εξαφανιστεί, μέχρι κάθε εθνικό στοιχείο να ξεπουληθεί, μέχρι κάθε ευαίσθητη περιοχή να γίνει αποικία Ασιατών και Αφρικανών. Από τις Θερμοπύλες μέχρι τη Λέσβο και από τον Έβρο μέχρι το Σύνταγμα της Ελλάδας.  Lockdown μέχρι την παράδοση, την αποστρατικοποίηση Νησιών και Έβρου, μέχρι η λωρίδα Ορμένιο-Καστελόριζο να γίνει γκρίζα, λεωφόρος της παγκόσμιας μαφίας.

Την Αθήνα θα ακολουθήσει η Θεσσαλονίκη με κάθε πρόσχημα ώστε οι δύο πνεύμονες αστικής ζωής να σαπίσουν. Οικονομία χωρίς υγεία επικαλείται ο δήμιος των Ελλήνων χωρίς οίκτο και υγεία χωρίς οικονομία διερωτάται ο λαός. Ποια έχουν μεγαλύτερη αξία, κύριε Μητσοτάκη. Τα εκατοντάδες θύματα COVID-19 ή τα εκατοντάδες χιλιάδες θύματα που πηδάνε από τα μπαλκόνια, τα θύματα που μετατρέπονται σε ζόμπι ναρκωτικών, τα παιδιά χωρίς ζωή, οι νέοι χωρίς δουλειά και ζωή.

Αφήστε τα παραμύθια των προσωρινών μέτρων και απολογηθείτε στον ελληνικό λαό για την οικτρή αποτυχία από δόλο ή αμέλεια προμήθειας εμβολίων που στοιχίζει σε ζωές. Αποκαλύψτε το σχέδιο εγκλεισμού μέχρι την Κυριακή του Πάσχα 2 Μαΐου 2021 και διάλυσης της Ελλάδας. Εξηγείστε επιστημονικά γιατί οι Ιταλοί πίνουν καφέ και οι Ισπανοί ψωνίζουν στα μαγαζιά σε χώρες με χιλιάδες θύματα.

Το τέλος της ανώμαλης και Ελαττωματικής Δημοκρατίας όπου οι εκλεγμένοι αντιπροσωπεύουν τους αποικιοκράτες και αφήνουν το Διεθνές Οργανωμένο Έγκλημα να κυριαρχεί και να αθωώνεται, είναι κοντά. 

Το τελευταίο μίλι είναι δικό σας, κύριε Μητσοτάκη, μαζί και των ηθοποιών πολιτικής και του lifestyle σας. 

Προχωρήστε στα οικονομικά εγκλήματά σας. Δάνεια και εξοπλισμοί δισεκατομμυρίων ευρώ εξαγοράς πολιτικού χρόνου με υποθήκη τη ζωή αγέννητων παιδιών και λάφυρο Έλληνες φυλακισμένους. Αυτό κάνετε, αυτό θα πληρώσετε εσείς και τα αφεντικά που υπηρετείτε.

Η Ελλάδα θα ζήσει και θα μεγαλουργήσει γιατί πάντα θα υπάρχουν Έλληνες που δεν σκύβουν το κεφάλι. Όσα κεφάλια και να κόβουν οι σύγχρονοι γενίτσαροί σας, η Ελλάδα θα αναβλύζει φως και αέρα. Θα λάμπει στην Ευρώπη, στον κόσμο και στο σύμπαν όλο.

Ψάξτε τούνελ να κρυφτείτε πριν να είναι αργά. Πριν βγουν οι αλυσοδεμένοι έξω και ζητούν δικαίωση και Νέμεση για τα οικονομικά εγκλήματά σας.