ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ


Της Λέττας Καλαμαρά

Δεν χωράει στο νου και τη λογική της πατρίδας μας η εμμονή και η αδιαφορία των Υπουργών Μετανάστευσης  και Εθνικής Αμύνης στην εγκατάσταση στην πιο ευαίσθητη περιοχή της Ελλάδας, στον Έβρο ποταμό, παράνομων εισερχομένων αλλοδαπών της Ασίας και Αφρικής.

Την περιοχή που οι Ακρίτες και Ένοπλες Δυνάμεις προστατεύουν από κάθε επιβουλή νυχθημερόν. Την περιοχή στην οποία πρόσφατα οι Αστυνομικές Δυνάμεις ύψωσαν σώμα και ψυχή για να απωθήσουν τα συμφέροντα από το Διεθνές Οργανωμένο Έγκλημα διακίνησης ανθρώπων, παιδιών και ουσιών. Την περιοχή που οι κ.κ. Μηταράκης με τις ενέργειές του και κ.κ. Παναγιωτόπουλος με την αδιαφορία του παραδίδουν σε ορδές αλλοδαπών και των γενεών τους.

Τη σκοπιμότητα των ενεργειών και αδιαφορίας την γνωρίζουν οι ίδιοι και μόνο αλλά δεν υπάρχει λογική να εγκλωβίζεις Έλληνες και Ένοπλες Δυνάμεις ανάμεσα σε ατσάλινα τείχη έμπροσθεν και εν υπνώσει Ανατολίτες στα μετόπισθεν. Δεν χρειάζεται κάποια υψηλή εθνική στρατηγική για την κατανόηση της λανθασμένης απόφασης και την κατάληξη της επιλογής τους την κρίσιμη στιγμή. 

Η εμμονή του κ.Μηταράκη που φέρεται στην απελπισία ανάγκης επιβολής της απόφασης για τον αφελληνισμό του Νομού Έβρου και την οργή των Ελλήνων κατοίκων να απείλησε για  δεκάδες χιλιάδες αλλοδαπούς προκαλεί απορία. Ποιοι είναι αυτοί που θέλουν έναν Έβρο αλλοδαπών; Ποιοι είναι αυτοί που επιλέγουν και επιβάλλουν την τοποθεσία των νέων οικισμών από Ανατολίτες στον Έβρο; Τελικά ποιοι είναι αυτοί που κυβερνούν την Ελλάδα και χαράσσουν την επόμενη ημέρα της Ελλάδας; Ποιοι ελέγχουν τον πυρήνα της φυλής μας και θέλουν να επιβάλλουν τις επιλογές τους σε καταστάσεις και πρόσωπα;

Mήπως είναι οι Ούννοι Γερμανοί; Μήπως είναι οι Ούννοι Τούρκοι; Μήπως είναι οι δανειστές αποικιοκράτες Γάλλοι; Μήπως είναι οι Βρετανοί στρατηγικοί σύμμαχοι της Τουρκίας; Μήπως είναι οι Ισπανοί κουρσάροι λάτρεις των Οθωμανών τελευταίως; Μήπως είναι οι οπαδοί της παγκοσμιοποίησης χωρίς πατρίδα που οραματίζονται αποβάθρες στις εκβολές του Έβρου και δεν θα επιθυμούν φύλαξη από στρατεύματα; Μήπως, τελικά, γεμίσαμε Εφιάλτες και αναζητείται ο Λεωνίδας την 1η Μαρτίου 2021;

Οι μάσκες πέφτουν και οι λιγόψυχοι αναδεικνύονται ξεπουλώντας για ένα αστέρι δοτής εξουσίας την πατρίδα τους. Εκείνοι που αντί για Θερμοπύλες ανοίγουν την Κερκόπορτα και πάλι για έναν γκρίζο Έβρο, για ένα ρηχό Καστελόριζο, για μία κούφια Συμμαχία.

Ελάτε, λοιπόν, να μετρηθούμε μία τελευταία φορά να δούμε πόσοι Έλληνες μείναμε τελικά, χωρίς δοτή εξουσία, χωρίς ένα δοτό αστέρι.

Καληνύχτα Ελλάδα, καληνύχτα στον Έβρο ποταμό που κυλά στο αίμα μας αιώνια στο δρόμο για την Ανατολή...